*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(6)
Raspunsuri - Pagina 12
tincutza spune:
La noi nu s-a "stricat" nimic, pofta de mancare a omuletului a ramas aceeasi. Rushii venira la a doua luna de la nastere.
petit_ange spune:
la multi ani capsuneilor: Maya, Sofia, Carina Sofia, Albert Mihai, David Andrei!!!
O intrebare pt mamicile care au deja copilasi maricei: recomandati sau nu premergatoarele? vrea o prietena sa ni-l cumpere ca si cadou la bebe si nu stiu daca e util sau nu, stiu ca se zice ca daca se foloseste copilul risca sa se invete sa mearga pe varfuri... Ce ziceti?
de Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
Alyna24 spune:
Cam slabut fetelor d la un timp.Credeam ca am
de citit mai mult de alaltaieri.
Elteka,
Pepsi, multam de sfaturi.Cred ca n-ai inteles bine, n-a scazut in greut ci a luat doar 200 gr in 2 sapt.Oricum de alaltaieri noapte papa san bine, parca am mai mult laptic iar completare ii dau doar seara.Ieri chiar mi-a mancat si mai rar doar san:adik de la 9 dimin a mai papat la ora 14.Sunt zile se pare cand mananca mai des iar in altele mai rar.Mai devreme am incercat sa-i dau suplimentul simplu si nu l-a vrut.Mancase doar la san.Deci cred ca se satura dc refuza.Insa totusi seara as vrea sa-i dau si completare sa doarma bine.I-l dau amestecat , e ok?AM auzit ca i-ar durea burtik dc papa asa!Dar altfel am observat ca-l cam scuipa, su il papa si-l vomita apoi.
Si....ma bucur ca de vreo 1 sapt si ceva vorbeste tot mai mult, rade, isi gaseste singurel de lucru cu degetelele si manutele.Asa am tp sa mai fac si eu cate ceva prin casa sau sa mananc.
De rostogolit se tot rostogolste ca nu-l mai pot lasa nesupravegheat decat in patut.Iar noaptea il gasesc mereu pe burtik!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
duda35 spune:
Petit Ange,
Eric al meu a folosit premergatorul, nu in exces, dar 1, 2 ore pe zi.
Nu a mers nici o clipa pe virfuri si la 11 luni mergea deja singur.
Eu sunt pro premergator, o sa-l folosesc si la Anastasia.
mamica de baietel si fetita
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by petit_ange
la multi ani capsuneilor: Maya, Sofia, Carina Sofia, Albert Mihai, David Andrei!!!
O intrebare pt mamicile care au deja copilasi maricei: recomandati sau nu premergatoarele? vrea o prietena sa ni-l cumpere ca si cadou la bebe si nu stiu daca e util sau nu, stiu ca se zice ca daca se foloseste copilul risca sa se invete sa mearga pe varfuri... Ce ziceti?
de Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
Eu din cate stiu de la persoane care au copilasi mai mari este exclus sa se intample asa ceva.Al meu deja cand il tin sustinut de sub brat sa mearga sta deja pe talpici si face niste pasi....URIASI!
Transmit si eu LA MULTE LUNISOARE celor sarbatoriti azi!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2a7ad00ea4169d54f32f5c" target="_blank">FILMULET DAVIDUTZ
Alyna24 spune:
Duda35, de 6 ori?David face si la 2 zile, de fapt cam
asa face de regula.In ultimele zile doar cu supozitor face!
poohy spune:
La Multi Ani Maya, Sofia, Carina Sofia, Albert Mihai, David Andrei!!!
Merci pentru aprecierile la adresa lui matzisor!! Mie mi se pare ca toti bebeii sunt super scumpici si draguti
Pe 25 facem si noi botezul Acum pun fundite la cruciulitele de botez Dar nu facem petrecere, fac doar cinste la restaurant dupa biserica
Numai_eu, parca tu intrebai - salteluta de joaca am luat-o de pe www.ebabycom.it o data cu leaganul si bouncerul, ca nici eu nu am gasit in Romania sa imi placa - si ce imi placea nu aveau pe stoc.
Am vazut insa in weekend la un Diverta in Constanta saltelute de joaca dragute. Acum nu stiu daca au si in Bucuresti sau in alte orase.
Eu cred ca ma duc totusi la doctor. Pana acum (maine fac 10 saptamani) nu mi-au trecut lohiile sau ce or fi. Mi-a curs ceva galben ciudat in ultimul timp, apoi de lunea trecuta am crezut ca mi-a venit ciclul, a curs rosu (putin) cateva zile, apoi iar galben, iar de lunea asta iar rosu - si nu se mai opreste. A patit cineva asa ceva?
E mult 5.800 cat avea matzu la 2 luni? Joia trecuta avea 5.800 si aproape 59.5 cm, lunea asta 5.915 si 61 cm. Mie nu mi se pare prea grasuta (asa cum arata), dar are colacei si tot ce ii trebuie.
Bebeii vostrii vorbesc in somn? fimea tine conferinte - cu tot felul de onomatopee. Ba e mirata, ba e indignata, te prapadesti de ras
Anca de Manu
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu
DidiAlex spune:
Salutare,
Io il am pe R cu rosu in gat..i-am dat ingheatzata,,iar io is de vina..pediatra e in concediu, robotu ei m-a tris la alta.
Vroiam sa anuntz ca au venit 30 $ canadieni intr-o felicitare pt micutza inimioara a Soniei de la scumpa nostra Pepsi
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by DidiAlex
Salutare,
Io il am pe R cu rosu in gat..i-am dat ingheatzata,,iar io is de vina..pediatra e in concediu, robotu ei m-a tris la alta.
Vroiam sa anuntz ca au venit 30 $ canadieni intr-o felicitare pt micutza inimioara a Soniei de la scumpa nostra Pepsi
Ai idee cam cat s-a strans si cat mai tb?
Lulu si Alessia Ioana
duda35 spune:
Didi,
Eu sunt fan medicamente homeopate, sigur acolo sunt multe...eu folosesc oscilococcinum...poate da rezultate, ca poti sa-l suprapui apoi peste medicamente clasice...
mamica de baietel si fetita