*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(6)
Raspunsuri - Pagina 11
ankaa spune:
Buna fetelor.N-am mai postat nimic de ceva timp,dar v-am citit chiar daca am ramas in urma cu un capitol.Ce repede cresc puiutii nostri!Al meu gangureste(mai ales la tati),rade cand ii cant si e fascinat de carusel si tv.Daca ii pun o jucarie langa el,o loveste cu manuta.Dar ne omoara colicii,mai ales noaptea...si nu-i place pe burtica.Adoarme doar in brate si leganat,ca asa l-au invatat bunicile.
vas spune:
helloooo, pai eu dechis calculatorul si de abia astept sa citesc ce mai faceti si ce gasesc? PAUZA . Ce faceti? Pregatiti plecari de week-end, nu? sa speram ca o sa fie vreme frumoasa.
Cris, chiar nu am poze deloc de la Cincis. Am filmat ceva dar nu stiu sa descarc. Oricum e superb, lacul e mare , peisajul e super, problmea a fost ca noi am pus cortul unde am crezut noi ca e mai fain, dar nu am avut in vedere discoteca de peste drum. Asa ca am invatat tot repertoriul lui Nicolae Guta. Muzica a tinut pana la ora 3, dar Eliza a dormit bustean. Noi am stat si ne-am uitat pe sus. data viitoare schimbam locul de campare.
Ramsy, nu trebuie sa te superi sau sa crezi ca nu esti importanta pentru nimeni. Cred ca fiecare dintre noi a postat mesaje care nu au avut raspuns dar tot la fel de drept e ca fiecare din noi a ignorat mesaje care nu aveau nimic in comun cu problema noastra personala din acel moment. Dar fi sigura ca fiecare mesaj e citit iar asta conteaza cel mai mult.
Multi pupici.
Sunt mamica
tincutza spune:
Da, are cam 27-28 de kile (acum poate vreo doua mai putin, ca o alerg toata ziua pe plaja). In schimb e inalta pentru varsta ei, acum vreo 3 luni, cred, avea 1,25 metri. E zdrahoanca, dar e genetic, nu avem ce face, tati e la fel... Nu "pupa" saraca nici dulciuri, nici painica, mai scapa ea la o tocanitza, pentru ca, de obicei, papa doar fripturici pe gratar.
Stim toate "regulile" de mancare, dar nu avem ce face, cat am priva-o de bunatati, e facuta sa ia in greutate. De aia si zic sa nu se mai ingrijoreze mamicile ca bebeii nu iau nu stiu cat in greutate, pentru ca intotdeauna e si reversul medaliei. De anul trecut mi se mira lumea ca nu o dau la scoala, iar cand spuneam ca are abia 3 ani juma se uitau crucis la mine (iar cei ce nu ma intrebau credeau ca fata are ceva, de vorbeste precum bebelusii).
Ma uitam pe o postare mai veche a mea, cand bebica avea 2 luni si 6,2 kile si ma plangeam la mamici ca e prea grasana:))
De luna viitoare va merge la sport, cred ca la atletism daca mi-o accepta.
Iar grasu' mic nu mi se pare prea gras, deocamdata, pentru ca acum papa tzitzi nu Milumil. Si la el o sa actioneze gena, pentru ca eu am aproape un metru si 80 de centimetri si 58-60 de kile (nu acum, ca nu am scapat inca de toate cele ... 35 de kile din sarcina).
duda35 spune:
Florina,
Ai incercat la Tudor cu Oscilococcinum? Si Eric racea cam des si-l cam tinea, dar am sesizat ca si dacmai raceste trece mult mai repede de cand i-am dat Oscilo...acum am facut pauza, dar reiau pentru ca in septembrie incepem gradi.
Didi,
Eric la 3 ani si 8 luni are 15 kg, atat are de aproape un an, in schimb a crescut mult in inaltime, are 105 cm si nu stiu cum sa-l mai ingras un pic...era un copil dolofanel mic...acum e un sclifosit.
Elteka
Reteta de facut fetite cred ca o are sotul meu..., el si-a dorit baiat si apoi fetita, si apropo, e invers ca in calendarul chinezesc...poate merge...verifica la Dolofanel...
Anastasia doarme si ea doar pe spate, nici nu sta pe o parte sau pe burta, dar asa era si Eric, asa ca nu-mi fac probleme...Si isi tine capul pe o parte, e deja un pic turtit, dar din nou: asa era si Eric, cu toate astea ma straduiesc sa o pun si invers...incep sa am succes.
Azi e tare miriita, nu stiu de ce...ieri a venit Eric...si evident linistea ei s-a dus...dar trebuie sa e obisnuim cu zgomot..
o zi buna la toate mamicile si capsunicile...si de ce nu: si la sotuleti!
mamica de baietel si fetita
eimotto spune:
Hello fetele
Noi ieri am facut vaccin, nici o reactie. A plans mult inainte, cat ne-am frichinit sa il masuram si sa il cantarim dar dupa intepatura a tacut si se uita la mine cu niste ochisori...
Eu sunt un pic suparata pt ca tati nu se simte prea bine, s-a declansat ceva cand au fost caldurile mari, acum tot umbla pe la doctori si se pare ca e ceva cu tiroida dar sa vedem cum ies si analizele.
Asa ca am o stare de kko rau de tot.
Didi - m-am distrat cu ai mei la telefon ca nu s-au priceput saracii ce lapte sa ia...cica era si unu galben si unu portocaliu...si pana la urma au luat si din ala si din cellalt...m-am uitat si eu apoi pe site-ul lor si cred ca cel galben e cu banana...deci vreau nu vreau incep diversificarea.
Si mie mi-a spus ca luna asta pot sa incep cu sucuri de fructe si pana la sf lunii sa ii introduc supa de zarzavat. Ma cam codesc, mai astept putin si oi vedea ca acum nici nu am stare. Eu am de gand sa nu ma chinui cu lingurita (la suc si supa) deoarece am invatat o lectie de la Iulia: bb pana nu sta bine in fund nu o sa manance din lingurita ca lumea. Si nu am de gand sa imi omor nervii, mai bine mai astept 2-3 luni cu lingurita.
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei
duda35 spune:
Elteka, dau mielul...
Cat de des mai maninca bebeii vostri?
Anastasia nu vrea sa renunte la nici o masa...in zilele bine maninca de 7 ori, dar asta rar, de regula de 8 ori si se intampla si de 9 ori...si are de ieri 2 lunisoare...
Si kk pe masura, de 3-6 ori pe zi...sper sa ajungem si noi la 6 mese la 3 luni...
Noi o botezam la 3 luni si ceva...intreba cineva de locatii prin Bucuresti...noi la Eric am fost la Residence - a fost ok, e bine daca ai invitati care necesita cazare...alte idei?
lavini spune:
Duda35, si piticul meu mananca destul de des.In ultimul timp renunt la a mai numara cate mese are./Noaptea mananca pe la 23 si apoi pe la 3-4.Ziua cam la 2 ore, ca daca nu mai doarme trebuie sa aiba si el o ocupatie.Din pacate avem probleme cu kk, dupa 3 zile a facut doar cu supozitor, acu iar au trecut 2 zile si nu a facut deloc.Ii dau ceai de musetel, dar altceva chiar nu stiu ce sa ii fac.Si nu ma incanta ideea cu supozitorul, dar nu stiu cum il pot ajuta altfel.Asa ca tu esti fericita.De 6 ori?
Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
duda35 spune:
Lavini,
de 6 ori kk atunci cand imi permit sa maninc un fruct sau o inghetata...rar ...in rest cam de 4 ori...
Depinde mult de ceea ca maninc eu...asa era si Eric...
Pun citeva poze noi
http://community.webshots.com/album/560236093BVgtQq
carrie spune:
buna fetelor
am intrat iute ca imi fuge casa si n-am timp nici sa suflu!
cred ca am gasit motivul starilor ciudate, se pare ca imi vine ciclul!e normal cat alaptez? asta voiam sa va intreb...nu altereaza calitatea laptelui?
a! si inca ceva, bebelina noastra face 3 luni azi LA MULTI ANI SARBATORITILOR zilei
Paflo, La multi ani si Sofiei!s-ar putea sa ii zicem si noi asa piticei, daca va puteti imagina nu ne-am decis inca, ne plac ambele nume!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia