*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(6)
Raspunsuri - Pagina 10
eimotto spune:
Didi - al meu mananca Humana si nu e gras deloc (zic eu vazand ce se practica pe la 3 luni). Noi la 4 luni avem 6,3 kg si 65 cm. Al meu s-a lungit nu s-a grasunit. Oricum si fata pana la 1 an jumate a fost mai grasanca (desi de la 1 an nu a mai papat lapte praf). Acum la 3 ani e numa bine.
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei
Pepsi spune:
eimotto, super ca doarme bine piticul!ziua vad ca doarme mult mai putin ca al meu, dar cred ca e din cauza ca e mai maricel, al meu inca mai doarme in total ziua cite 6-7 ore. felicitari ptr risul in hohote si ptr rostogolit
lavini, nu stiu daca ai incercat, dar piticii sint atrasi de oglinzi, ii poti pune una la patul pe barile alea prinsa asa, dar sa fie destul de maricica ca sa se poata vedea in ea(cam cel putin cit capul lui) si poate asa il atragi sa-si intoarca capul incolo, si daca nu incearca cind doarme, te duci si-i muti capul invers
andrada, pai o sa-i treaca si lui colicile alea intr-o zi zilele trecute imi faceam si eu griji daca nu cumva david are si nu-mi dau seama, si o prietena mi-a spus sa stau linistita ca daca le are voi stii sigur! 9 ore de somn.....oau, de muult nu am mai dormit eu asa.....adica de cind am copii e f bine ca i-l storci pe loc,ca daca-l pui la frigider se oxideaza si pierde tot ce e bun. asa faceam si eu. daca ma crezi si eu abia astept sa vina timpul sa-i dau si eu sa manince lui david(ride sotulache de mine ca la dominic imi era groaza de diversificare), dar eu ma gindesc la perioada cind avea dominic cam 1 an, si incepea sa manince singur, etc e bine ca mai astepti o luna ptr alte introduceri de alimente, numa bine cu caldura asta ii potolesti setea cu sucuri, nu multe sa nu faca carii
mica, cu ce o cintaresti?nu ajunge sa te iei doar dupa kg ca sa crezi ca nu-i mai ajunge sinul. vad ca doarme bine, trebuie sa ude scutece si sa faca bine caca, asa ca ptr cite luni are, sa fie vioaie. faptul ca nu mai doarme ziua uite si puiul lui eimotto ca doarme f putin fata de al meu, cu cit cresc ziua vor dormi mai putin(si e normal) vor ajunge la 2 somnuri pe zi, apoi la unul, apoi deloc!iar la intrebarea ta daca e prea devreme 3 luni sint total de acord cu ce ti-a spus didi
ella, felicitari ptr grasunel rostogalet, si felicitari ptr brambureala prin oras.
cu robotul, iar sint de acord cu ce zice didi, l-am folosit storcatorul cind era dominic mai mare, la inceput citeva linguri ies pe razatoare, iar apoi cind maninca pireuri va recomand blenderul de la Braun cu picior si pahar, super usor de spalat, practic, nu murdaresti multe, si face f bine.
http://www.sears.ca/gp/product/B000LZBUOY/sr=1-2/qid=1186661828/ref=sr_1_2/102-9251643-5413708?ie=UTF8&searsBrand=core&mqnodeid=16357591
scuze nu mai stiu cum se fac parantezele, fug cu dominic la eco rinichi
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Pepsi spune:
a, si pina nu uit, la storcator e important sa aibe gaura aia unde bagi produsele cit mai mare, ca sa nu stai sa tot le tai bucati mici ca sa intre la stors, si sa aibe putere mare, in schimb e greu de curatat....
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
lavini spune:
Didi, mersi pt link si informatii.O sa merg in seara asta sa vad ce gasesc prin magazine si apoi sa mai fac un research pe aceasta tema.Stiu ca la inceput razatoarea e suficienta, dar parca as mai bea si eu un suc din cand in cand...
Pepsi, multumesc pt idee.O sa ii pun oglinda, ca am deja una potrivita.Sper sa il fascineze mai mult decat caruselul care e fixat tot in partea mai suferinda, dar pe care nu prea il iubeste.Se uita 2 min si se plictiseste rau.Azi i-am fixat o perna mare in spate, sprijinita de masa de infasat si l-am pus acolo dupa ce manca si era fericit.Nu a mai urlat, dar dupa vreo 15 min se foieste, se deplaseaza si reuseste sa isi intoarca capul.In perna, evident, pe care incepe sa o molfaie tacticos.Si sincer cred ca i se pare tare gustoasa.Macar am reusit ca sa stam si pe partea asta, "mai rea".Poate cu timpul se obisnuieste.
Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
carrie spune:
Lulu ma bucur ca sunteti mai bine
Tincutza, ai scris bine 30 de kile, iarta-ma ca te intreb si ma bag dar mi se pare tare mult la 4 ani…Thea are 16,5 kile si idealu e cam 17 la varsta asta…
Mica noi avem Power Juicer si sunt f multumita de el
Andrada la Theodora mea i-a cazut parul la 6 luni, deci relax!
Fetelor eu am de cateva zile niste ameteli cumplite si migrene+puls mare…ce poate fi?ca vreme de mers la dr n-am si maine trebe sa ma duc sa-mi recuperez fetitza de la tara
va pup
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
carrie spune:
ce pot sa iau pt migrena si sa nu-i faca rau la bb?
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
ELTEKA spune:
Ella,
n-am disparut eu, dar mai stau si pe tusa, ca scriam cel mai mult pe forumul asta, mai mare jena, toata ziua cate un kilometru de postare .
M-am gandit la tine cand scriai de pastiluta ,, si in ziua aia am alaptat cu mare drag...
Haideti, ca zic repede, daca tot scriu
Timur,
vad ca ai intrebat acu' ceva vreme de gimnastica si masaj. Eu una il dau cu crema dupa baie si il mai intind un pic, dar nu prea mult, ca de obicei e rupt de somn. Gimnastica nu ii fac decat cand imi amintesc, biciclim putin si atunci cand cantam, dam din manutze (pe ritm sau miscari de gen "Bate vantul frunzele")
Androix,
te invidiez pt in vant. Eu tocmai ziceam ca nu mai suge copilul asa mult ca de obicei si am sanii mai moi, asa ca n-am pus tampon si m-am trezit azi noapte in balta
Moberi,
despre laptele baut de mama eu am citit ca poate cauza (pe langa alergii si alte belele) regurgitare la bebei si am observat la al meu ca daca mananc un iaurt e ok, dar daca mananc si lapte cu corn flakes sau inghetata, a doua zi regurgiteazae zor..
Florina,
multumesc ! Intre timp am mai adaugat niste locuri traznite la capitolul alaptare si mai avem in plan muuuuuuuulte excursii, ca sunt o gramada de locuri inca de vazut in Japonia pana nu plecam...
Chris,
felicitari pentru casutza!
Carrie,
din pacate eu nu voi mai fi la Tokyo pe cand o sa ajungi sa vizitezi tu, plecam pe 19 septembrie si mergem in Europa. Imi doresc acum un an-doi de Europa, mi-e dor de batranul nostru continent, de casuta mea, de noptile reci din nord in fata semineului...
Titlul Ileana Cosanzeana? Cu drag!
Apropo de ce ziceai tu de popularitate, nu stiu daca ati observat dar ramsy scria ca opinia ei nu prea este luata in seama aici pe forum, si m-am intristat.
Ramsy,
Cred ca popularitatea e data de cantitatea de mesaje. Primele poate nu starnesc nimic, nici macar raspunsuri, dar daca insistam, cineva tot reactioneaza. Vad eu asta fiindca pe alt forum am scris o data-de doua ori si nu m-a bagat nimeni in seama, dar n-am avut energie sa ma implic, ca si asa postez monstruos la Capsunele. Eu personal astept sa te citesc!
Duda,
frumosi copii! Te intreb si pe tine, ca am mai intrebat. Ai "reteta" de facut fetite?
Raluca,
Pe langa PM . Am fost si eu la camera de bebe, in mall pe malul marii, era amenajata langa Toys R Us. Cu ocazia asta l-am "scapat pe Dolofanel pe cantar de l-am innebunit: inainte de supt, dupa supt, cu pampers schimbat, sa-mi iau revansa pentru 2 luni si 5 zile de trait in suspans Ia uite-l AICI
Sa stii ca nici lui Elias nu-i place caruselul, nu i-a placut o secunda, are aceleasi reactii. Macar eu l-am luat din B-kids cu 700, ca altfel ma prajea sotulache cu toate nebuniile pe care le-am luat inainte de nastere si care acum nu-mi folosesc
In schimb ii plac grimasele, e fascinat de fetele umane, "vorbeste" cu mine cand ii spun vocalele, rade cu gura pana la urechi cand ii citesc o carte (mereu aceeasi), fiindca ma stramb in functie de personaje...
Andrada,
ma bucur ca sutn doar colicii cei acre te-au tinut deoparte Iti pusesem vreo 2 intrebari de tip medical intre timp si nu mi-ai raspuns, ma intristasem ca esti suparata.
Felicitari pentru marea intoarcere !
Alyna24,
arati grozav!!! Abia astept sa merg si eu la mare! La malul marii merg cat de des pot, insa aici nu se face baie. Japonezii astia nu prea stau la soare, toata lumea umbla cu umbrele negre pe strada...
Lavini,
l-am bagat in vana fiidnca eram in deplasare, eram la hotel si sotulache s-a gandit ca e mai practic. I-a placut si intr-adevar innoata singur!!! Pe urma m-am gandit eu la tot felul de microbi si etc si i-am facut doar dus (in brate la sot). I-a placut si asta
Liviana,
Imi pare rau de Bogdanel. Iti inteleg durerea, in ultima zi la spital i-au luat doar sange din calcai lui Dolofanel (care tocmai imi adormise in brate, dupa ce a plans la asistenta care l-am masurat de la revedere), a urlat de mi s-a rupt sufletul, am inceput sa plang in hohote. A venit doctorul sa-si ceara scuze As fi preferat sa ma intepe pe mine, peste tot...
Motannel,
vrem poze, please!!
Mica,
dar pozitia la alaptat cum e? Ca pe dreapta eu nu prea pot sa-l tin, il vad ca se agita un pic cand il pun la dreptul. Mi-e si groaza cand sunt prin oras ca nu reusim asa bine, ma ud pr haine, el se enerveaza. Eu insist insa sa-i dau alternativ orice ar fi, ne luptam . Acasa mi-e usor, ca alaptez din culcat, ambii sani sunt "accesibili" si nu vad diferenta intre ei...
Despre imbracat... Aici sunt 30 de grade peste zi si poate 28 noaptea. Eu il tin in body tip maieu mereu (de ce oi fi luat eu haine cu maneca lunga? N-am folosit mai nimic din ce am luat inainte de nastere, ca mi se par prea groase). Si il culc neinvelit. Cand merge aerul conditionat (mai non-stop) pun o paturica de bumbac peste el. Asa i-am facut de mic, fiindca in maternitate ii infofoleau si al meu era mereu transpirat... Poate fiindca e copil de urs polar
Iar am scris un kilometru...
Va pup!
Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel
lavini spune:
Elteka, foarte bine ca scrii mult, mie imi plac mult postarile tale asa ca scrie cat mai des.
Am pus cateva filmulete de ieri de la masaj si baita.Mai interesant e al doilea filmulet, cu exercitiile de gimanstica ale lui fi'miu.Si de data asta au si sunet
Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
Paflo spune:
Azi am implinit trei luni!!!Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul...Raportam 6800 grame si 64 de centimetri (nu-s convinsa ca-s numai atatia - intotdeauna am probleme la masuratul lungimii:))Suntem la faza la care tot ce prinde baga in gura si roade sarguincos (m-a distrat teribil azi cand se chinuia sa traga de un fluturas agatat la carucior). De intors se intoarce doar de pe spate pe o parte si la loc.
Kay, am vazut ca v-ati mutat de pe terapie intensiva si ca micuta ta Sonia e din ce in ce mai bine - ma bucur din tot sufletul!
Lavini, ma uitam peste filmulete voastre...il smotoceste nu gluma tanti pe ficiorul tau!Eu ii fac un soi de masajo-mangaiala fiica-mei. Ma gandesc sa ma apuc si de un pic de gimnastica cu ea, dar trebuie sa mai studiez problema ca, sincera sa fiu, habar nu am cum s-o fac.
Moberi, noi ne facem casuta la Campenesti (tine de Apahida), e la 15-16 kilometri de Cluj. Abia astept sa fie gata si sa ne mutam (liniste!!!).
Miniuta, parca tu te plangeai de dureri de maini. Detaliaza putin (ce anume te doare - articulatiile sau toata mana, cand doare mai tare - cand o misti sau cand stai, doare mai tare peste noapte, e meteo sensibila, etc).
Gata! Va las ca ma pregatesc de nani (maine am zi grea - plec la Alba la policlinica - uneori sunt asa de tentata sa renunt, dar e o sursa suplimentara de venit si nu e deloc momentul sa o las balta).
Mica, multumim de urari!
Somnic usor la toata lumea!
Florina si Sofia (domnisoara de trei luni)
Florina R.
andradap spune:
Neatza... cam pe fuga, dar ma grabesc sa raspund ELTEKAI
Am cautat tot capitolul precedent (ce-i drept cam in viteza) si nu am gasit intrebarile tale. Asadar, daca mai sunt de actualitate, daca mai ai nevoie de raspunsuri si daca te pot eu ajuta cu ele... plssss sa imi spui despre ce este vorba.
Gata, am fugit!
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada FERICITA de Antonio