*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

hello,

bebe e inca in parc cu bunicii iar io tocmai am terminat masajul anticelulitic si inainte de dus am zis sa bag un ochi aici...

vaz ca in fiecare zi mai apare cate o capsunica care se rostogoleste...si capsunelul meu a reusit performanta ieri, dar io nu eram de fata, ca de cand am intarcat umblu creanga prin oras sa recuperez

L-am cantarit si noi pe David aseara, inainte de baie, ca parca mi se parea mie mai greu si are 6,8 kg la 3 luni jumatate; avea 6,15 la
3 luni.
I-am schimbat Humana cu Nan, sper sa nu se mai ingrase ca mi-a rupt mainile

Al meu nu sta invelit deloc, aseara chiar era cazul, ca era racoare, i-am pus un scutecel pe el si cum isi ridica el picioarele pana la cer si le arunca cu putere, in 2 minute era dezvelit; cred ca diseara il bag in saculet si ii trag fermoarul doar la picioare.

elteka, pe unde esti? iar dai iama la excursii?

andrada, cu pasaportul m-am agitat degeaba, ca vreau sa plec in EU si e suficient buletinul; dar am apucat sa platesc taxele la cec asa ca dau o fuga azi sa-l fac; in regeim de uregenta e gata in 2 ore.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare,
sunt stresata rau cu venitul asta in ro. cand am nascut nu am avut nici un stress fatza de acu..off

Nu am citit nimik dar am vazut ca Ella merge la pasapoarte. Cumva in N. Iorga?

Daca da, intreaba te rog daca le pot face pass la copii cu imputernicire de la tatal lor data la Notar aici, sau e musai la Consulat. E diferenta de scor da,r daca tre la consulat o fac. Multzam. Pe net nu m-au lamurit.

Edit: cat despre san refuzat io m-am lamurit, Ai mei nu au refuzat un san, ci nu vroiau sa suga pe partea aia. Asa ca atunci cand nu au vrut ei, si io nu am rabdare, ii las pe partea care vor ei, adika la sanu preferat, ca sa spun in termeni de preferinta, dar ii dau din celalalt.
E cam incomod, dar la mine a mers inclusiv in cabina de proba de la magazinul C&A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

Motannel multumim frumos, sa nu ne deochi
Ziceai ceva ca bb al tau nu sta pe burta, al meu sa il pici cu ceara si nu vrea decit pe spate sau pe parti, dar poate ca mai tarziu io placea si lui , ca eu numai pe burta dorm
Ella masajul anticelulitic cum ti-l faci? as vrea sa stiu si eu

poze cu bebe Vlad Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html

Monicoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by carrie

Salutare fetelor,

Lulu , recunosc tot ce-mi descrii tu am avut si eu cu Thea si pina la urma toate se pare ca au fost de la reflux.ii mai dai Gaviscon?eu nu i-am maid at ca ma gandesc ca nu e cazul, mai vomeaza darn u cantitati mari si ia in greutate asa ca nu cred ca are rost.
Nu poti sa-I faci un eco pt reflux?

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Nu i-am mai dat gaviscon pt ca nu mai da afara decat rar si atunci o linguritza de branzit (adica nimic anormal). Ieri a papat normal, azi la fel. Se pare ca e totusi de la gaze.
Eco pt reflux i-am facut de prima data cand de fapt i s-a si pus diagnosticul.
Si ca veni vb...daca mai are cineva nevoie de gaviscon sa spuneti..mi-e mi-a adus mai mult decat am nevoie si decat sa expire la mine prin cine stie ce sertar mai bine sa fie util cuiva. E drept ca e valabil pana in 2009

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Andrada, parul a inceput sa-i cada pe la 5 saptamani.Acu se vede clar ca e mai chelios, dar in acelasi timp a inceput si sa se regenereze.Pe alocuri se vede mai ciudat.

Didi, tu ziceai ca ai cumparat storcatorul Jack La Lanne.E atat de bun pe cata reclama i se face?Trebuie sa cumpar un storcator si vreau sa stiu catre ce sa ma orientez.

Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

mica: stai linistita, nici noi nu am luat constant, ca la carte. De exemplu, acum vreo luna, nu luase aproape deloc, erau caldurile alea mari si nu ii dau nimic decat san, nici macar apa... Saptamana asta a luat in schimb 200 de grame, a ajuns la 7,3 kile si ma cocoseaza.... E o surpriza de fiecare data.
Nu il mai cantaresc decat o data pe saptamana si mai uit si atunci:))). Nu are rost sa te stresezi cu "ingrasatul". La fata aveam alta problema (o avem si acum) - lua prea mult in greutate, pentru ca era alimentata mixt, san si lapte praf. Sa stii ca Milumilul a facut "minuni", era dubla ca greutate de cele mai multe ori fata de obisnuit, iar acum la 4 ani are aproape 30 de kile (si 1,2 centimetri inaltime).

Mergi la inceput

Lavini, uite aici un subiect care iti spune cate lucruri adevarate despre storcator JL doar daca nu vrei sa il cumperi pe al meu si am dat 150 E pe el. Si mai am unu si prin bucuresti, alta marca. La fel zace.
Io v-as spune sa nu va aruncati sa cumparati pana nu vedeti care-i situatia. Mai intaim merge la razatoare.
Noua ne incomod si asamblatu, spalatu, etc, nu suport vase spalate, la uscat pe chiuveta. Vasele le pun imediat in masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

tincutza si eu tot milumil i-a dat pana acum 2 saptamani, cand imi lua si 300g/saptamana. Dr mi-a zis insa sa il schimb cu nan. De 2 saptamani insa nu mai vrea completare (nici nan si nici milumil).

Fetelor voi ce robot de bucatarie recomandati??? Tre sa ne luam ca probabil o sa incepem sa ii dam sucuri de morcovi etc. Vedem ce zice dr saptamana viitoare da parca as incepe si eu sa ii dau sucuri naturale. E prea devreme la 3 luni?

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

La multe lunisoare Victor Iannis, Dario Antonio, Sofia, Casian Andrei

La Multi Ani Irrinuca

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mica0307

Fetelor voi ce robot de bucatarie recomandati??? Tre sa ne luam ca probabil o sa incepem sa ii dam sucuri de morcovi etc. Vedem ce zice dr saptamana viitoare da parca as incepe si eu sa ii dau sucuri naturale. E prea devreme la 3 luni?

Poze

Io zic ca Da. mai ales ca-i alaptata. Dar altii spun ca NU. Acum tu faci cum crezi.

Poate la primul copil m-am grabit si io si va inteleg. Dar acum asa ce savurez fiecare moment. De ce sa il trec pe diversificare?! Are el timp toata viata. Spinoasa problema

Cel mai comod aparat e blenderului care are picior si cutie. Cel mai simplu de utilizat. Daca gasesc poza o pun.
Revin

Edit: Florina, cand o crestinati voi pe Thea?

Vazand pozele Micai de la botez imi pare rau ca nu l-am fixat vinerea.
Doar Maya in biserica si invitatii ei. Asa a fost la noi la Robert. Dar era in post, 5 decembrie si in provincie. Frumos.
As putea sa te intreb ceva pe PM?

Voi aveti date stiintifice sau a observat empiric pediatra, cand spuneti ca Humana ingrasa?

Stiti de ce intreb: noi i-am dat de la 1 an pana la 2 ani si 3 luni lu R humana. Si are 16 -17 kile. Nu a mai crescut deloc in greutate dupa ce nu a mai baut bibe, doar sa lungit Si as vrea sa stiu pt David.

Mergi la inceput