*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Buna fetelor

Asatazi piticul meu m-a lasat sa dorm pana la 7 si n-am mai adormit dupa ce i-am dat papa. A devenit atat de cuminte.
Programul lui contine o ora de somn pana la masa de pranz, 2 ore dupa amiaza si inca 1 ora ai pe seara. Va spuneam saptamana trecuta ca se pregateste pentru intoarcere de pe burta pe spate si a reusit chiar in aceeasi zi, i-a reusit de 2 ori si de pe spate pe burta dar atat. Ieri i-a ras in hohote pentru prima data dar nu mie ci strabunicii lui. Mie imi rade mut si stirb. Nu mi se pare ca a luat bine in greutate in ultimul timp dar au fost si caldurile astea asa ca sper sa fie bine.

Liviana imi pare rau ca micutul a fost bolnavior si l-au mai si chinuit la spital. Nu stiu ce o sa ne facem noi, cele cu 2 pitici, ca fratiorii mai mari or sa tot aduca diverse pe acasa. Eu am reusit sa o educ pe Iulia sa nu puna mana pe el afara si intotdeauna cand vine acasa sa se spele pe maini (nu ca nu o facea dar de regula venea ca vijelia in dormitor sa vada ce face fratiorul).
Stau si ma intreb daca ma apuc sa ii fac tratamente de imunizare (gen imunogrip) si Iulia nu se mai imbolnaveste, ea tot o sa fie purtatoare de virusel numai ca nu o sa se mai imbolnaveasca? Dar si asa va fi bine ca macar nu voi avea 2 copii de ingrijit.

Gina felicitari si sarcina usoara in continuare!

In rest pupici si copilasi cat mai cuminti!

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Neata, lume!
Pepsi, si eu incerc sa ii mut capul pe partea care nu ii place, dar nu vrea si pace.Dc il fortez urla ca din gura de sarpe.Ai vreo idee cum sa il pacalesc?

Numai_eu, eu il imbrac in body fara maneci si picioare si ziua si nopatea.Si de invelit nu il invelesc cu nimic inca.Iar atunci cand pun ceva pe el se dezveleste in 2 min.Asa ca am renuntat.

Mottanel, nici eu nu vad pozele.

Si noua ne cade la greu parul.E ceva de groaza ce gasesc pe cearsaf.Dar cum ne-am nascut cu podoaba capilara bogata, avem de unde lasa.

Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

'Neatza!
Si noi ne-am trezit pe la 5,30 sa mancam, culcati de la 21,30, dar nu stiu cum se face ca, chiar daca nu se mai trezeste bb la 3-4, eu tot ma trezesc. Asa pateam si la Tudor, am stat cu ochii in tavan vreo juma de an dupa ce nu s-a mai trezit peste noapte.

Eimotto, si al meu are cam acelasi program de somnic in timpul zilei. Uneori, dupa amiaza, daca sunt pe faza cand da semne de foame, mananca cu ochii inchisi si mai trage o repriza de vreo 2 ore de somn!

Motanel, nici eu nu-ti vad pozele.

Andrada, felicitari ptr progrese! Al meu doar se incordeaza deocamdata, insa azi dimineata la 5 l-am gasit pe burtica, desi eu l-am culcat pe spate! Am inlemnit, ca era si cu nasul in aparatoarea patutului...Deja papati suc de mere...Bravo! Sa-i pui o bavetica serioasa prin care sa nu treaca sucul ca pateazaaaa.

Numai eu, eu il imbrac pe bb cam ca pe mine...maneca scurta la mine- scurta si la el! Seara, daca ies dupa 19 ii pun un costumas cu picioare si maneca lunga, dar e foarte subtire. Am si o caciulita la fel de subtire daca bate vantul mai tare...Noaptea ii pun bady maieu si deasupra o pijama subtire cu maneca lunga si piciorus, dar nu-l mai acopar.

Poohy, si noi chelim, Cipri mai are par doar pe la ceafa, in rest are un pufulet negru si mai ies pe ici colo niste fire maaaari, e tare haios.

Mica si eu patesc cu sanii cam la fel, la dreptul nu prea vrea ptr ca iese mai greu, pe cand la stanguuuul, unde am mai multe canale ar sta tot timpul. Deja e mai mare decat celalalt si are si mai mult lapte

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

RALUCAMI,aa citit ca si tu ai botezul curand de aceea voiam sa te intreb cateva detalii, daca ai timp sa raspunzi.
Noi am vb cu preotul si ne-a zis ca japonezii"doneaza" si cate 30000de yeni, iar mie mi se pare chiar mult mai ales ca nasii vor plati.
Intrebare: ce ti-a zis preotul ca ai nevoie la biserica?
Noua ne-a zis sa venim doar cu un prosop alb, o cruciulita din aur si cu fetitza imbarcata in alb.
Astept cu nerabdare raspunsul tau.
Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

cand va aud pe voi cat de mult dorm bebeii vostri ziua imi vine sa plang.Al meu daca doarme adunat vreo 3 ore(in cateva reprize de vreo 40 de minute), iar seara tot timpul e mort de somn.Si de oboseala evident ca nu poate sa adoarma mai devreme de 23.30.Iar pe la 6 e in picioare.O bucurie...

Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna capsunici.Multumim de sfaturi , se pare ca totusi discomfortul venea din mai multe parti. Cate un pic din fiecare. Am schimbat pampersul , am facut si putin kk si se pare ca s-a rezolvat problema. A dormit mult mai bine si s-a trezit si foarte voioasa.
Poohy, parca o si vad pe eliza cand povestesti cu cate sarguinta isi suge degetutul printesa tra. Asta e, eu nu ma chinui sa o dezvat , e ceva ce o linisteste e foarte bine.
Ibelciug, saracuta cate mai ai de patimit. dar se vor rezolva toate pana la urma. Sanatate multa la copii.
Chris, alta casuta? lasa ca stie Dumnezeu de ce le face asa pe toate. Noi nu trebuie decat sa ne bucuram atat timp cat se termina cu bine. Spor la treaba cu aranjatul si sa va iasa planurile asa cum vi le doriti.
Fetelor , ca tot vorbiti de vaccin, pe noi ne-a amanat ca nu au primit luna trecuta nu stiu care din vaccin. Acum luna asta ma duc sa vad dac ma lasa sa-l cumpar eu, ca doar nu o sa raman in urma cu 2 luni.
gata plec ca s-a trezit.

Sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Vas...niste poze de la cincis?Ceva?nU TE LAUZI CU NIMIC?...Vreau si eu sa vad ce-am pierdut...pupici

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Salutare... prezenti si noi la raport... ca deh, am venit din parc si pustiul ink doarme..Ieri a fost mai cuminte... azi, Doamne Ajuta, vad ca e OK... oare ii trec colicile ???

Liviana, imi pare rau ca ai probleme cu flacaii... Ooof, ce ti-e si cu copiii astia!!! Suferi asa mult cand patesc cea mai banala chestie... dar pai sa fie bolnaviori! Sper sa le treaca cat mai repede si sa se simta iar bine

Ckristina, daca il cumperi tu vaccinul si daca bebe e santos nu ar avea de ce sa te amane, decat poate sa fie el plecat din localitate, in concediu Oricum nu are nimik daca il amani, doar ca le vei face mereu mai tarziu si pe restu' Ca idee: suna-l si spune-i ca trebuie sa plecati nu stiu unde si va mai intoarceti abia la toamna... cam peste 2 luni si ca e musai sa-i faca vaccinul. Asa poate il convingi

AngelaBV, la noi de pe la 1 luna si ceva (desi atunci era exclusiv alimentat de la san!!!) a inceput sa aibe doar 4 mese pe zi. Acum si-a mentinut programul dar acum il inteleg ca doar primeste si formula in completare care se presupune ca e mai concentrat Oricum, cert este ca el mereu a mancat RAR dar MUULT (adik 200 ml la o masa... )

Motannel... scrie ca nu ai uploadat nici-o poza inca.. .si ca ai 0 albume Daca ai facut PRIVAT noi nu putem vedea

Numai_eu, azi de eexmplu am iesit cu el la ora 08:30 si era imbracat in body cu maneca scurta si sosete (pe care la ora 10:00 i le-am dat jos). Noaptea doarme tot in body cu maneca scurta si dormim cu geamul deschis... Cand simt eu nevoia sa ma invelesc, il acopar si pe el. In ultimele seri l-am invelit de la inceput, pt. ca a fost mai racoare! Si pe la 3-4 eu ma trezeam dardaind, dar lui ii era bine ca doar ii pusesem de cand adormise paturica peste . Oricum, il mai gasesc iesit de sub paturica de cele mai multe ori... Ca el inainteaza si paturica ramane pe loc

Pepsi, asa este: astia mici sunt "pervertiti la dulce"!!! Dar cand se trezeste dupa o noapte de 9 ore de somn si de nemancat nu are incotro si asteapta sa-i stoarca mamik lui marul (ca i-l dau facut pe loc!), se stramba, dar de sete/foame inghite (noroc cu reflexele astea ). Eu de-abia astept sa-i dau ceva mai consistent: pulpa (de fructe), cereale, etc... dar mai asteptam o luna... pana atunci ne potolim doar setea cu suculete

Lavini, de la cate luni a inceput sa-i pice parul? Noi facem duminica 3 luni si inca nu a picat deloc... Oare o sa-i mai pice???

Florentina, sa stii ca nu i-am pus bavetica si am patat deja 3 body-utze Bine ca mi-ai zis ca pateaza... Stiam ca cel de morcov pateaza dar asta mi s-a parut mai "nevinovat" Noi avem patut de lemn... dar nu am pus aparatorile...

Gata, sa nu ma lungesc prea tare...

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

pepsi multumesc o sa incerc.
Capsunicile voastre cat iau in greutate pe saptamana??? Maya a luat saptamana trecuta 80 gr si saptamana asta (de sambata pana azi) 30 gr .In cartea lui Capraru scrie de 140-175 gr/saptamana. Mi se pare extrem de putin. SI de 2 zile nu prea mai doarme ziua, parca nici nu prea mai mananca bine. Am incercat-o cu biberon nu a vrut, azi iam facut un baby drink si nu a vrut.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Pitica mea doarme si mananca, doarme si mananca...La 2-3 ore... si tot sunt obosita vraiste... Si cand va citesc pe voi si imi dau seama ca va dormi din ce in ce mai putin...ma apuca teama :)

Sunt fericita ca Tudor e ok cu ambele urechi acum. Am fost cu el la ORL ieri si dr. ne-a confirmat ca dupa operatia de polipi (care ii blocau o ureche), auzul i s-a ameliorat si aude la fel de bine ca inainte. I-am facut o timpanograma inainte si dupa operatia de polipi...
Am ajuns sa-l operam nu din cauza auzului ci a mucisorilor si a tusei... din pacate de tuse n-am scapat inca ... si nu stiu daca vom scapa vreodata.
Si eu va recomand cu caldura batista bebeluslui, fara ea ajungeam sigur la otita pana acum pentru ca al meu nu-si sufla nasul...
La bb nu am testat-o pentru ca n-a fost cazul, dar nu va faceti griji, exclus sa-i traga si altceva decat muciosori :) Orificiul e f f mic. Merge la orice aspirator. E in jur de 40 de ron parca, la farmaciile Dona sau pe net (unde puteti vedea o prezentare).

Si la mine aceeasi poveste - Tudor e mereu bolnavior si se repede in cea mica... il spal pe maini si pe fata mai des ca inainte dar cred ca e inevitabil, pana la urma se vor imbolnavi reciproc. Dar nu cat alaptez...cel putin nu in primele 6 luni. Sper. Se spune ca laptele nostru ii fereste. Cred asta pentru ca de curand am fost toti bolnavi (cu dureri de gat, temperatura) si cea mica nu a luat nimic, din fericire.

Si eu sunt un mic monstru in devenire... cu un san dublu fata de celalalt... dar alaptez in continuare cu amandoi. Sa-l pun mai des la sanul mai mic sau la cel mai mare?...Nu stiu cum sa ameliorez situatia...

Gata. De azi ma ocup si eu de botez...Astept raspuns de la Crowne Plaza. In ce alte locatii ati mai organizat voi botezurile celor mici?

Pupici!

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Florina, fericita de Teodora(27.06.07) siTudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput