Mamici de septembrie-octombrie 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Of doamne, pica netul la 5 min, nici nu apuc sa citesc ce ati scris, nici sa raspund, postez de 3 ori acelasi lucru.

Apucasem sa vad ce a intrebat Annisia. BB avea 2980 gr la 35 sapt si 4 zile dupa UM.

Legat de povestirea cu anestezia. La mine nu m-a pus nimeni sa directionez acul, nici nu aveam cum din moment ce imi facuse anestezie locala. Cred ca treaba asta tine de experienta anestezistului. Inca o chestie, e posibil sa mai intepe de 2 ori, mai am o prietena la care s-au chinuit mult pentru ca avea scolioza. Dar si asta tine tot de anestezist.

Atata apucasem sa vad, nu mai stiu ce o mai ingrozise pe Annisia. Aaa, treaba cu contractiile. Da, anestezia prinde mai repede sau mai tare pe o parte. Eu nu am simtit inatai piciorul drept si apoi cel stang, probabil ca atunci cand revin contractiile se simt mai tare pe o parte. Dar erau asa de puternice incat zau daca as mai putea spune cum se simtea. Oricum suportabile.

In ceea ce priveste clisma, eu nu am facut si nu vreau nici acum. La Municipal nu se mai face acum clisma la nasterea normala, nu stiu daca BB aluneca mai greu sau nu, insa au constatat ca apar probleme la mamica ulterior - primul scaun si revenirea la tranzitul intestinal este mai dificil si cu probleme daca se face clisma. Zic si eu ce am auzit, eu nu am avut scaun la spital cele 2 zile, insa pentru ca nu erau conditii. Primul scaun acasa a fost ca o nastere.

Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am reusit sa ma deplasez si eu pana la Gima, e urat tare afara. Brrrr! Nu mai ies din casa pana nu se potoleste vantul.
Annisia, bebele meu mai era dolofan. Adica la 35 saptamani si o zi avea 3200 g cf ecografului. Da' eu una stau si ma gandesc pe unde si cum il scot ca ma rupe nene. De luat in greutate nici eu nu prea am luat in ultima vreme, dar nici nu prea am mancat cine stie ce. Bine, in afara de mult pepene.
Pai bine, Roxana, si plicurile tot el ? Sunt curioasa cum o sa ma descurc cu plicurile. Unele le pot da eu, dar unele trebuie sa le dea husbandul. Sa vedem.

Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxana, esti trilulilu cu scaunul tau... Banuiesc ca apoi te chinui ca naiba, din moment ce te golesc toata... Numai doua zile ai stat cu Alexandra in spital? Super!
Si tot apropo de scaun... Ai gasit scaun pentru alaptat sau optezi si tu pentru cel adus din Jermanica?

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annisia

Hihihi...Ce varza sunt.... Imi declanseaza nasterea, ca sarcina mi-a declansat-o acum 8 luni... Si tot de la ea mi se trage...
Roxule, nu ma mai stresez fata cu nimic. Hai sa ne matolim virtual si sa uitam de toate alea... Eu as bea un cocktail (cocteil, pe romaneste - http://dexonline.ro/search.php?cuv=cocktail) din ala smecher, motat si frezat. Bunnnnn!!!!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Fata mea, eu la sex nici nu ma gandesc. Evident ca sa nu declansez nasterea, dar nici chef nu am. Ca sa nu mai zic ce m-a durut rahatul ala de betigas azi la analize, nici nu imi imaginez ceva mai mare. brrrrr. Dar sa stii ca dupa ce apare doctorul din conced, eu ma apuc si de sex, ca nu mai rezist pana la sfarsitul lui august. Doctorul vine pe 17, daca pana duminica pe 20 nu apare bebelinul, pun omul la treaba. Si asa 6 saptamani dupa...canci.

Cat despre cocktailuri, nu prea pupi tu alcoolice daca alaptezi. Si eu una am direct pofta de o votca cu lamaie, nu de bauturi usoare si dulci.

Rox 36+

Mergi la inceput

Sim, 3.200 kg la 35 de saptamani? Vai mama ta! Uau, catamai bebelanul!!!!
Carpatinooo, m-am razgandit! E super bebele meu la 2.400 kg!!!! Cred ca e prea mare deja!!!!
Mama, cum naiba sa-l scoti printr-o gaurica in care abia mai incape un degetel (in cazul meu asa e...). Gata, nu mai manac nimic pana la jumatatea lui septembrie....

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Annisia, nu glumesc cu cu scaunul (fiziologic!), pe cuvantul meu am crezut ca lesin. Este dureros ca naiba, si cum cusatura aia afurisita se intinde pana spre fund (de fapt acolo ma deranja cel mai tare) si firele inca mai sunt acolo, zau am zis ca nasc. Eram fleasca, rosie toata si am plans. Uite o chestie de care mi-e frica mai abitir ca de nastere.
De scaun de alaptat cred ca ti-am mai scris. Gasit la IKEA ceva util, cu tot cu taburet. Caut acusa link sa vad daca il gasesc. Costa 4 mil si putin scaunul si taburetul ala.

Sim, pai plicuri are omul ca e la birou. Sa le aduca direct pline. Cat despre imparteala lor, iti zic cum am procedat eu. Moasei i-am dat eu, ca imi era mai la indemana, si i-am dat pe parcurs, nu la final si nici la inceput. De fapt i-am pasat cand eram anesteziata si statea acolo cuminte sa ma tina de mana si sa imi povesteasca tot felul. Anestezistului i-am dat tot eu, ca sotul nu prea avea cum sa il prinda. Dureaza 20 min, nu stii cum si cand. I-am dat inainte sau dupa, nu mai stiu. Cam atat. Neonatoloaga a primit de la el, cand i-a aratat BBlina. Si medicul a primit tot de la el, dupa nastere, cu ocazia felicitarilor.

Rox 36+

Mergi la inceput

Rox, nici eu nu am chef neam. Oricum, nici nu as pupa. Adica, daca ar fi dupa al meu ar cam trebui sa pup... Numai sex nu... In fine, ti-am zis ca eu am incercat si m-am enervat la culme. Nu-mi mai trebe. Lasa sa-mi revin eu dupa nastere si mai vad eu ce si cum... Decat asa, doar sa fie facut, mai bine ma apuc de tesut goblenuri....
Crezi ca o sa ai curaj sa iti declansezi nasterea?

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Daaa, stiu ca ai gasit, numai ca ziceai ca azi te duci sa il achizitionezi. Parca asa retin. Ideea sau intrebarea, mai bine spus, era daca l-ai luat la tine acasa???? Pe scaun... de alaptat...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

L-as corupe si eu pe sot la o partida de dupa 8 august daca as sti ca are vreun efect. Eu una chiar ma gandesc ca o sa ma rupa bb daca se face asa mare. Hmmm, o sa mai astept pana pe 13 cand ma duc la control sa vad ce zice dr.

Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Revin si eu cu o intrebare....ce analize trebuie sa facem din col, in afara de steptococ B?

35+ Alex
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput