Mamici de septembrie-octombrie 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 4
Annisia spune:
Da, cotzaiala are sigur efect... Am citit la fetele de iulie-august. Unele asa si-au provocat nasterea. Deci e garantat ca te apuca... Ideea e sa faci fara prezervativ si sa existe sperma in vagin. Ca cica ca asta declanseaja travaliul, pentru ca nu stiu ce contine...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Roxana_G spune:
Pai nu stiu daca voi avea curaj, desi o sa am peste 38 de sapt atunci. Sa stii ca la Alex ma panicasem ca nu mai nasteam si cand am facut 39 de sapt am inceput sa urc scarile de 3-4 ori pe zi consecutiv. Nimic! Nascut la 40 sapt +1 zi. Am baut lapte cu scortisoara si nu mai stiu ce ziceau fetele pe forum si nimic. Sexul ar fi bun...mai bun...dar nu neaparat infailibil. In plus, ce e drept, facut ca sa fie facut, bine zis asa.
Eu in locul lui Sim nu m-as arunca la asa ceva insa, dupa 8 august. Totusi eu nu consider relevant sa te raportezi la dimensiuni pentru a stabili varsta, asta nu asigura si dezvoltarea organelor corespunzatoarea fazei in care BB e pregatit.
Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
sim_stoian spune:
Bine, bine, astept si eu controlul de pe 13 august si dupa aia vad eu. Oricum, parca de aseara am niste intepaturi ciudate jos, altfel decat pana acum. Si simt cum se strange burtica (a se citi burtoiul) jos. Hmmm, oare mi se pregateste ceva?
Teodoran, in afara de streptococul B eu nu am facut alta analiza.
Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Annisia spune:
Ia uite ce scrie aici... Nana, te mananc!
Dupa unele persoane, exista metode de a va provoca singura nasterea:
*ceai din frunze de zmeura
*ulei de castor
*stimularea sanilor
*contactul sexual
Vaiii si eu beam ceai de zmeura, ca cica nasteam mai usor... Poate mai repede...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Roxali spune:
Daniella ma bucur ca ai vazut camerele si personalul de la spital.
Rox am si eu broasca testoasa si creste intruna...de soparle nu mie frica si nici de serpi, dar acum ca sant gravi am tot felul de "frici", sa nu ma imbolnavesc, obsedata de medicamente...ma rog de-ale gravidutelor.
Tu foloseai crema epilatorie ptr pasaroi??
Carmenita multam ca ai mai postat o data lista
Care intrebati de clisma...la mine cand au incept contractiile nu ma mai dezlipeam de pe wc...de vreo zece ori , faceam ma spalam si iar...la spital ma apucase din nou...oricum doctorii ne-au anuntat ca n-au sa mai chinuiasca femeile si cu clisma...deci ori iti vine de la sine ori tio fac ei.
Ali28si Enrico 7ani
poze
Roxana_G spune:
Teodora, eu nu am facut analiza speciala de streptococ, se numeste examen secretie vaginala si culturi. Asta include streptococul ala.
Annisia, scaunul ala nu e de alaptat, pentru asta l-am luat eu, eventual sa motai in el cand nu o avea BB somn. E foarte comod. Uite link la catalog Ikea dar nu sunt sigura ca merge. Daca nu, gasesti la pag 48-49 din catalog. http://ikeaeu.ecweb.is/07/LKRO/
Nu l-am luat azi pentru ca mi s-a facut rau. Intrasem la Carrefour sa iau una alta si am crezut ca pic acolo. Era 9 jumatate abia si la Ikea se deschidea la 10, asa ca am decis ca il iau maine candva si am venit repede sa ma intind in pat. De avut au sigur destule.
Va las, ma duc sa ma culc, sper sa conving fata sa mearga in pat, simt ca iar ma ia lesinul ala. Nu imi e deloc bine si cred ca e si de la vreme. Pupici.
Rox 36+
Annisia spune:
Super scaunul!!!! Si ce culori frumoase au!!! Plus ca ii poti face tu huse, in functie de ce aranjamente ai in casa. Bravo! Te-ai gandit bine! Adicatelea, te-ai orientat ca de obicei. Mare pishikera mai esti!!!!
Ma bag si eu la nani. Vine al meu si trebe sa ma gaseasca cumintica... Pupici!
PS - Teodoran, stiam ca ai intrebat de secretii. Eu nu iti pot raspunde, pentru ca al meu docotr mi-a zis ca nici n-am nevoie... Mi-a trecut, la insistentele mele, pe foaia de trimitere si culturi col...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Roxana_G spune:
Sim, nu e a buna ce descrii tu. Ia potolirea! Ca esti gata cu totul.
Ali, eu am folosit crema cu pricina la prima sarcina. Acum ma irit chiar si la cea mai finuta si scumpa. Asa ca ceara ramane de baza, chiar maine ma duc. Sper sa nu nasc acolo. Cat despre frici, te inteleg perfect. Ce m-am stresat de broasca aia care a sarit pe mine.
Gata, tineti-mi pumnii sa pot culca fata, ca eu pic cu capul pe calculator. Chiar imi e rau.
Rox 36+
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Sim, nu e a buna ce descrii tu. Ia potolirea! Ca esti gata cu totul.
Ali, eu am folosit crema cu pricina la prima sarcina. Acum ma irit chiar si la cea mai finuta si scumpa. Asa ca ceara ramane de baza, chiar maine ma duc. Sper sa nu nasc acolo. Cat despre frici, te inteleg perfect. Ce m-am stresat de broasca aia care a sarit pe mine.
Gata, tineti-mi pumnii sa pot culca fata, ca eu pic cu capul pe calculator. Chiar imi e rau.
Rox 36+
Pai nu am facut nimic pana acum. Da' se pune ca poftesc ? Chiar am fost cuminte, in we nu am miscat un deget. Ei, cu DD inainte.
Cum adica sunt gata cu totul?
Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Ma duc si eu la somnic. Nu ma mai inteleg cu burta deloc. Am luat un No-Spa si ma duc sa stau intinsa, sper sa imi treaca.
Roxana, somn usor.
Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze