Mamici de septembrie-octombrie 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Annisia, eu sint sigura ca Yannis va fi un grasunel nazdravan! Ai vazut ca si unele fete au pus putine kg in ultima perioada? Ia bebe ce are nevoie!

Roxana, tu vb serios? Mie cred ca mi-ar fi cam frica sa incerc sex pe post de declansator nastere….Dar mai stii…..??

Sim, lasa ca iese el bebe cumva…Adevarul ca e maricel si grasunel strumful tau!

No acum ca m-am trezit, v-ati pus pe somn?

Gabriela 34+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

tocmai ne-am trezit si noi.
Doamne ce bine am dormit.de la 1 jumate si pana acum.
m-am odihnit asa de bine.
cred ca a fost prea lung somnul pt bebita ca mi-a dat niste picioruse de nu mi-a mai trebuit somn.ca de era dupa mine inca eram la somnic.

am papat bine la amiaza.ne-a facut tati peste ca azi e dezlegare la peste cu cartofi prajiti si ce credeti am baut un paharel de vin alb.

asa bine mi-a cazut........
habar n-am daca de la vinul ala am dormit asa bine.
sincer mi-a fost cam teama sa nu-i faca rau la bebelin.

sper ca nu doar nu beau toata ziua.

ati fost tare harnicute cat am dormit noi si se pare ca acum va odihniti si voi.

Simona ai grija de tine.mai lasa-l sa stea macar o saptamana pana ajungeti la 37.

Roxana si Gabi merci de raspunsuri.credeam ca eu sunt singura cu astfel de probleme.
mi-era asa frica.

hai va pup.

AFIBEBE36+Cristian Nicolae

AMR 13 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

roxana da,sunt foarte incantata de conditiile din spital.asistentele si moasele sunt foarte dragute.
cica doctorul vine numai in caz ca apare vreo problema la nastere,atat!
sim ai sa fii tu cumva a doua mamicuta de la odiseea noastra?
roxali
de myral mai stiti ceva?oare cum se simte?
gabriela buna dimineata

eu am ajuns acasa de la moasa.m-a controlat la burtica si ma lasat sa simt si eu funduletul si capusorul bebelushei.e cu capusorul in jos si funduletul in ficatul meu
i-am povestit despre durerea ca la ciclu de aseara si cea de spate.mi-a zis ca atunci cand o sa am iar dureri sa sun urgent la spital si sa o anunt.trebe sa ma controleze fiindca nu vrea sa ma lase sa nasc prematur.daca e dupa 37 saptamani,e ok fiindca se considera ca bebe e destul de maricel si matur si nu trebe sa stea la incubator,dar asa...nu e prea ok ca trebe sa stau mai mult in spital,si sa nu iau nici un fel de pastile ptr. durere ca daca e sa nasc...nasc.

mai fetelor,cum puteti dormi atat?si mai ales ziua?eu sunt plina de energie chiar daca am nopti pe jumatate dormite.nu pot dormi ziua nici sa ma tai.oare asa energica o sa fie si bebelusha mea???

danielle 33+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna dimineata, Dani!!!!he-he-he! Frumos ca sint conditii ca lumea in spital! Asa si trebuie!Pai sigur ca fi energica bebelina, nu e asa si acum????

Gabriela 34+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Ia uite ce scrie aici... Nana, te mananc!

Dupa unele persoane, exista metode de a va provoca singura nasterea:
*ceai din frunze de zmeura
*ulei de castor
*stimularea sanilor
*contactul sexual

Vaiii si eu beam ceai de zmeura, ca cica nasteam mai usor... Poate mai repede...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Zuzo, uita-te pe ncutie ce contine ceaiul tau de zmeura. Toate sunt facute din fructe uscate, adica zmeura uscata. Foarte rar gasesti din frunze de zmeura. DAca ceaiul este rosu, e clar ca e din fructe, ca doar frunzele sunt verzi, nu?
In alta ordine de iedei, am ras cu lacrimi de ce scrisasi, bre. Esti mortala.
Pupicei tuturor burticilor.

Nana, 34+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

gabriela e super energica de imi muta burta in toate partile.mereu se intoarce cu piciorusele in ficat si invers.acu e cu funduletul

am niste ameteli mai fetelor de ma ia cu lesin.ce or fi?sau de la ce?
ma clatin toata de parca am baut...

danielle 33+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Danielle, eu sper sa nu fiu urmatoarea mamica. Mai e putin pana la 37 saptamani si as vrea sa stea acolo cumintel macar pana atunci.

Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Hop si eu cazuta din cer cu o intrebare pentru fetele care nasc la Elias.......sunteti sigure ca ne primesc cu hainute pentru bebe de acasa???? nu de alta dar am auzit ca nuuuuuuuuu si ma tot gandesc cum este oare de fapt?
Astazi am facut si eu primele cumparaturi pentru bebe, mi se par putine si ma tot gandesc daca nu avem de acasa ce trebuie cu ce ii imbraca????
Cred ca s-a discutat pe aici dar eu am fost creanga, asa ca va rog ajutati-ma si pe mine cu un raspuns.

As indrazni sa rog fetele mai harnicute, daca se poate sa mai insire o data bagajul de spital ca m-au luat grijile tare de tot.

Madalina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by amar

Haideti sa va intreb si eu ceva... clisma ati facut careva sau aveti de gand sa faceti?Am citit ca daca mai e timp si de asta ajuta foarte mult sa nu ai intestinele pline si astfel bebe iese(aluneca) mai usor.... cred ca e egal si sa stai flamanda...dar nu stii cat si cand..
carmen 34s Oana Isabella

la Polizu se face la internare, dar mie nu mi-au facut data trecuta si a fost cam neplacut Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Greierash bine ai venit si nastere usoara...mai lasa si tu niste date.
Dani si a mea ma nenoroceste de zor...primul nu-l simteam deloc , trebuia sa-l "chinuiesc", adik sa ma pun in vreo pozitie ca sa-l simt...fete nazdravane.
Sim tine treaba cu , dar sa ramana sperma inauntru.
Nana pai atunci ceaiul e de zmeura nu din frunze, poate imi dai si mie denumirea in latina(daca scrie pe cutie) sa ma aprovizionez si eu din erboristerie.
Rox asa tarziu o culci si la noapte sta de paza

Ali28si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput