Incalzirea globala.Planeta noastra moare? (2)
Raspunsuri - Pagina 4
brendamitran spune:
Daca aveti putin timp,mergeti pe pagina aceasta pana jos si cititi fiecare chestie in parte,sun interesante......dar oare chiar asa este?
Ramona2006 spune:
quote:
Originally posted by brendamitran
Daca aveti putin timp,mergeti pe pagina aceasta pana jos si cititi fiecare chestie in parte,sun interesante......dar oare chiar asa este?
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
am "vizitat" blogul si mi-a placut mult. sper sa fie o sursa de insp si ptr altii.
Make love, not processed foods
unboticutz spune:
un site util: http://www.ecomagazin.ro/
---------------------------------------
common sense is not really so common
brendamitran spune:
www.adevarul.ro/articole/ecohainele-moda-viitorului/324387" target="_blank">ECO HAINELE
conchita spune:
io creca exagerati cu moartea planetei. daca ar fi pe duca rasa noastra, as mai intelege sa plang de disperare. zilnic dispar in mod natural enspe zeci si sute de specii, in timp ce omul se uita inocent la telejurnal sau la telenovele. iar cand dispare un om, nu plange nici o musca si nici nu se simte vinovata ca s-a inmultit necugetat si a imprastiat bacterii de colo colo.
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as întoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by conchita
io creca exagerati cu moartea planetei. daca ar fi pe duca rasa noastra, as mai intelege sa plang de disperare. zilnic dispar in mod natural enspe zeci si sute de specii, in timp ce omul se uita inocent la telejurnal sau la telenovele. iar cand dispare un om, nu plange nici o musca si nici nu se simte vinovata ca s-a inmultit necugetat si a imprastiat bacterii de colo colo.
io creca nu dispar natural cele enspe zeci si sute de specii. Omul le distruge habitatul prin simplul fapt ca se uita inocent la telejurnal sau la telenovele.
xenocid spune:
quote:
Originally posted by capcaunul
io creca nu dispar natural cele enspe zeci si sute de specii. Omul le distruge habitatul prin simplul fapt ca se uita inocent la telejurnal sau la telenovele.
Noroc cu Barca lu' Noe ca fuse umplutä cu tot felul de orätänii inutile de care acum ne putem dispensa fara remuscäri.
Llaura spune:
Io zic sa arate cu degetul numai vegetarienii care umbla exclusiv cu bicicleta; restu' cred c-ar fi bine sa mai taca si din gura, ca dreapta masura e complicata cateodata.
Ramona2006 spune:
quote:
Originally posted by Llaura
Io zic sa arate cu degetul numai vegetarienii care umbla exclusiv cu bicicleta; restu' cred c-ar fi bine sa mai taca si din gura, ca dreapta masura e complicata cateodata.
Io-s vegetariana si nici macar bicicleta n-am, inping la tricicleta lu fii mea...asa ca...pot arata cu degetu?
on topic - articolul despre eco haine e f interesant, sint multe firme care se orienteaza spre haine eco-friendly, bravo lor.
"animals ...exist for their own reasons. They were not made for humans any more than black people were made for whites or women for men." Alice Walker
brendamitran spune:
Cred ca e inutil sa ne apucam sa dam cu pietre si sa cautam samanta de scandal....sau era printre putinele subiecte care scapase de acele celor care se ocupa cu asa ceva?
Aici discutam despre incalzirea globala....atat....incercam sa descifram ce se intampla.....ne dam cu parerea....pur si simplu......e ceva gresit in asta?
Daca aveti chef de controverse,imi pare rau,dar nu cred ca e locul potrivit......