Incalzirea globala.Planeta noastra moare? (2)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
brendamitran spune:
Uaaaaileeeuu.....never n-a luat asa o amploare subiectul asta.....insa ma mahneste sa vad ca e presarat cu mici rautati si atacuri la persoana.....nu asta era de dorit....
Conchita,nimeni nu a incercat aici sa faca vreo propaganda cuiva,nimeni n-a spus ca da exemple despre haine ecologice sau servetele nush cum pentru a schimba lumea,sau nimeni n-a spus "Uite,eu fac asa,hai sa facem toti la fel".....ar fi aberant sa crezi tu,ca un simplu muritor de rand activand pe Dc,ca poti manipula o lume intreaga si ca poti sa-i convingi pe toti dintr-odata sa poarte haine ecologice si sa consume becuri economice....
Ceea ce am "insirat" noi aici,sunt doar niste exemple despre cum gandesc unii ca se mai poate face ceva pe planeta asta....ca o fi bine,ca o fi cu rost,sau fara.....ramne de vazut.....
Spui la un moment dat ca noi putem sa protejam celelalte specii,pe cand ele nu doresc si nici nu sunt capabile s-o faca.....hmmmm....fara protectia anumitor specii de vietuitoare(dau exemplu banalul copac,numai),cred ca eram oale si ulcele demult.....
Nu stiu de ce am impresia ca numai de dragul de a va contrazice intrati unii pe aici.....nu-i bai,expune-ti punctul de vedere,dar n-o lungi la nesfarsit,contrazicandu-te pana in panzele albe sau transformand subiectul intr-un mare haos,numai pentru ca nu-i convingi pe altii sa aiba aceeasi parere cu tine.....
De fapt,Conchita draga,avertismentul pe care-l ai acolo,sub nick,ma face sa-mi pun intrebari in legatura cu intentiile cu care ai "poposit" aici......
Sper din toata inima sa nu fie in legatura una cu cealalta.....
Capcaunul,daniela,
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/speed/speed.jpg)
speed spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Astazi, unul din doi australieni va face candva, in timpul vietii cancer de piele.
Alin
daca ai putea dezvolta putin,eventual cu vreun link ceva (ca linkurile sunt mai credibile :)) ar fi excelent,pentru viitoare referinte.asta fiindca sunt destule mamici (si nu numai mamici) care cred ca un copil protejat cu crema si haine pe plaja da o nota discordanta....
conchita spune:
quote:
Originally posted by brendamitran
ceea ce am "insirat" noi aici,sunt doar niste exemple despre cum gandesc unii ca se mai poate face ceva pe planeta asta....ca o fi bine,ca o fi cu rost,sau fara.....ramne de vazut.....
De fapt,Conchita draga,avertismentul pe care-l ai acolo,sub nick,ma face sa-mi pun intrebari in legatura cu intentiile cu care ai "poposit" aici......
Sper din toata inima sa nu fie in legatura una cu cealalta.....
Capcaunul,daniela,
ce te face sa crezi ca numai tu ai dreptul sa insiri vrute si nevrute la un subiect? sau sa te referi la persoana, asa cum au procedat antevorbitorii tai care au considerat decent sa nu raspunda la argumente si info verificabile, ci, la fel ca tine, sa catalogheze partenerii de dialog? nu m-am legat de persoana nimanui, am prezentat niste info. ai argumente sa le contrazici, fa-o. daca nu, scuteste-ma de referirile la persoana ca nu ma intereseaza ce parere ai tu despre mine, ok? zi despre disparitia albinelor, daca ai ce.
![](icon_smile_big.gif)
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as întoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
conchita spune:
quote:
Originally posted by brendamitran
Uaaaaileeeuu.....never n-a luat asa o amploare subiectul asta.....
p.s. pai vezi, ar trebui sa imi multumesti, de fapt.
![](bis.gif)
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as întoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
quote:
Originally posted by speed
daca ai putea dezvolta putin,eventual cu vreun link ceva (ca linkurile sunt mai credibile :)) ar fi excelent,pentru viitoare referinte.asta fiindca sunt destule mamici (si nu numai mamici) care cred ca un copil protejat cu crema si haine pe plaja da o nota discordanta....
www.who.int/mediacentre/factsheets/fs261/en/" target="_blank">Protecting children from ultraviolet radiation:
Between 2 and 3 million non-melanoma skin cancers and approximately 132,000 malignant melanomas occur globally each year. With a sustained 10% decrease in stratospheric ozone, an additional 300,000 non-melanoma and 4,500 melanoma skin cancers could be expected world-wide, according to UNEP estimates. Currently, one in five North Americans and one in two Australians will develop some form of skin cancer in their lifetime.
iileana spune:
Yeps.
Iaca si fro citiva "trepadusi semianalfabeti contestatari",of corz,"persoane cu 0 (zero) experienta in domeniul in care activeaza fervent." :-))) care au pareri, sa zic asa, usor diferite :-) fata de cele ale promotorilor apocalipsei climatice :
- www.amazon.co.uk/gp/reader/0521010683/ref=sib_rdr_fc/026-2722720-8658024?ie=UTF8&p=S001&j=0#reader-page" target="_blank">Bjorn . www.youtube.com/watch?v=Dtbn9zBfJSs" target="_blank">Lomborg – profesor-asociat de statistica, Universitatea Aarhus, Danemarca, fost activist Greenpeace;
- www.youtube.com/watch?v=Fz8KiA-YMt8" target="_blank">Richard Lindzen profesor de meteorologie la Massachussets Institute of Technology, membru al Academiei Americane de Stiinte;
- www.pbs.org/wgbh/warming/debate/singer.html" target="_blank">Fred Singer, fost profesor emerit de stiintele mediului la Universitatea Virginia, fost director al Serviciului american de meteorologie prin satelit si director al Centrului american de stiinte atmosferice si spatiale;
- William M. Gray, profesor de stiinte atmosferice si meteorologie, Universitatea Colorado – considerat cel mai mare expert in modelarea pe calculator a uraganelor;
- www.amazon.co.uk/gp/reader/354023909X/ref=sib_rdr_bc/026-2722720-8658024?ie=UTF8&p=S0F4&j=0#reader-page" target="_blank">Marcel Leroux, fost profesor de climatologie, Universitatea Jean Moulin, Lyon;
- Zbigniew Jaworowski, presedintele Consiliului Stiintific al Laboratorului central de protectie radiologica, Varsovia;
- Robert M. Carter, profesor de geologie, Laboratorul de geofizica marina, Universitatea James Cook, Australia, fost director al programului australian de foraje submarine;
- Khabibullo Abdusamatov, seful sectorului de cercetari spatiale din cadrul Academiei de Stiinte a Rusiei;
- Patrick Moore, doctor in ecologie, membru fondator al Greenpeace, fost director Greenpeace Canada, fost director Greenpeace International, demisionat din organizatie;
- www.heartland.org/Article.cfm?artId=812" target="_blank">Frederick Seitz, fost presedinte al Academiei Americane de Stiinte;
- Robert C. Balling, directorul Biroului de climatologie si profesor la Universitatea statului Arizona;
- Dr. Willie Soon si Dr. Sallie Baliunas, Centrul Harvard-Smithsonian pentru astrofizica;
- Nir Shaviv, astrofizician, Universitatea Ebraica din Ierusalim;
- Aaron Wildavsky, profesor de stiinte politice si politici publice la Universitatea Berkley, California;
- Roy Spencer, cercetator principal, Universitatea Alabama – o autoritate in masurarea temperaturilor din satelit;
- David Deming, profesor de geologie, Universitatea Oklahoma;
- Roger Pielke Sr., profesor emerit de stiinte atmosferice, Universitatea Colorado.
P.S. Brenda, raspunsul e da. Planeta va muri.
In chinuri groaznice.
Da' un pic mai incolo.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
Tu'mi dai linkuri cu filmulete de pe youtube :) ?
Cu www.tnr.com/graphics2004.1/20070402/plumertable.jpg" target="_blank">oameni d'astia de stiinta? :)
Evidentele sunt aici : http://www.ipcc.ch/
Pentru cei cu aversiune la lectura se furnizeaza si www.ipcc.ch/present/graphics/2001syr/large/02.01.jpg" target="_blank">poze
Cred ca orice absolvent de liceu poate citi graficele, cu exceptia situatiei in care este convins de existenta unei conspiratii mondiale care ii ascunde adevarul.
Ah...si ca o 'nota tehnica' , listuta furnizata de tine are o mentiune importanta pe care nu inteleg de ce ai omis'o:
It should not be interpreted as a list of global warming skeptics. Inclusion is based on specific technical criteria that do not necessarily reflect a broader skepticism toward climate change caused by human activity, or that such change could be large enough to be harmful.
iileana spune:
quote:
Tu'mi dai linkuri cu filmulete de pe youtube :) ?
Atita ai avut tu vreme sa conspectezi in 40 de minute? Alea doo filmulete?
Continuati. Mai este link-uri. Pentru cei fara aversiune la lectura.
![](albina.gif)
quote:
Evidentele sunt aici : http://www.ipcc.ch/
...
![](icon_smile_big.gif)
Daca aveam discutia asta prin anii '70, m-ai fi trimis la raportul Clubului de la Roma, este?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
quote:
Originally posted by iileana
Continuati. Mai este link-uri.
Tu razi de mine? Vrei sa ma pui acu, om batran sa citesc fituicile in care'si publica 'profesorul emerit' Fred Singer rezultatele?
"The greenhouse effect is real. However, the effect is minute, insignificant, and very difficult to detect." (Christian Science Monitor, April 22, 2005) [40]
dar cel putin in interviul TV are un moment de sinceritate:
Let's face it. People like warmer climates.
Singer, F. este prototipul perfect de trepadus idiot semianalfabet si contestatar pe care il descriam mai devreme (si nu pe participantii la discutie asa cum s'au grabit sa interpreteze cand ei de fapt sint rau-informati sau tinand cont de antecedente rau-intentionati) :
Singer is also skeptical about the connection between CFCs and ozone depletion, between UV-B radiation and melanoma and between second hand smoke and lung cancer.
Numarul de articole publicate de Singer, F. in climatologie - 0 (zero). Chiar ar fi fost o surpriza enorma sa vezi un inginer electrician reusind asa ceva. Cu toate acestea ExxonMobil finanteaza jucaria 'eminentului': SEPP
Acum, Ileana, fie imi pierd cate o ora pentru fiecare cel mai mare expert mentionat de tine fie mergi tu acolo unde vietuiesc expertii: http://www.realclimate.org/
iileana spune:
quote:
Acum, Ileana, fie imi pierd cate o ora pentru fiecare cel mai mare expert mentionat de tine
Nu. Nu fa asta.
Mai lasa si altora placerea :-).
Tu insa poti lua o foaie de hirtie si sa scrii pe ea de 100 de ori :"consensul e nashpa"
Cind exista, ca-n cazul incalzirii asteia globale chiar nu se pune problema, iar "kit-ul de detectie a idiotilor" nu functioneaza. Nu-s niste imbecili chiar toti-toti-toti aia de nu se incadreaza in mainstream.
![](icon_smile_big.gif)
P.S. Da' tu pe Lomborg chiar il bagi in categoria www.tnr.com/graphics2004.1/20070402/plumertable.jpg" target="_blank">"oameni d'astia de stiinta" asa, sincer si din toata inima ???