Durerea unei pierderi de sarcina (33)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Salutare, dragele mele
Flavia iti trimit PM cu mail-ul meu, dar sa nu-mi raspunzi tot pe mesaje private, ca mi se blocheaza calculatorul, ok? M-ai facut curioasa rau
Mcrissa capul sus, nu ai voie in butoi!
Liana fata cea mai curajoasa.
Tizo tot nu vreau sa stiu ce ascunde burtica mea
Inca am rabdare
Oricum, de acum 2 zile, buburuza mea imi da semne clare, ma impinge in mana cu putere E extraordinar, uitasem ce fericire aduce miscarea lui bebe...am plans de emotie
19+
Poze Laura
Puiul nostru drag
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby_r7/baby_r7.jpg)
baby_r7 spune:
Liana am citit eu prin alte parti..........la alt subiect ca fata sufera de la dantura.........
offffffffff sa treaca
.............
Laura ma bucur sa vad ca bebe e activ.....si sunt cu pe voi sa stii........
Irina scrie mai des sa stim ce mai faci.........
eu ma bag un pic in pat ca mie somn rau de tot.............
intru mai pe seara............pup toate fetele!!!!!!!!!!
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare din 13 decembrie 2000
ROXANA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oana_oana26/oana_oana26.jpg)
oana_oana26 spune:
Michelle,
esti o fata puternica asa cum am spus pentru ca daca ai trecut prin atatea nu poti fi altfel, o sa fie si bine pana la urma , ai sa vezi
Eu sunt in luna cu AC, pentru ca altfel nu se mai opreau sangerarile, astept sa treaca si menstruatia si merg din nou la echo sa vad ca si cum mai e pe acolo, ultima data (acum 3 sapt) ovarele capatasera din nou aspect micropolichistic si endometru era f subtire, adica vechea mea problema, dar daca s-a putut o data sper sa reusesc sa raman graviduta din nou
Singurul lucru bun e ca s-au oprit sanii
In rest sunt cam varza cu psihicul, cad, ma ridic, iar cad si tot asa
In jurul meu apar tot mai multe gravidute si parca nu ma pot bucura pt ele
Am o colega care are un singur ovar si o singura trompa care la histero i-a iesit nasol, adik nu e permeabila si i-a spus dr ca nu va face niciodata copii, a mai mers pe la alti dr, cam acelasi lucru i s-a spus, unul singur i-a dat sperante, sa incerce sa faca niste instilatii si poate poate; ea a zis ca inainte incearca un trat naturist, a baut nus ce ceaiuri si a doua luna a rama gravi, cred ca e o minune, nici ea nu crede, are un test de sarc pozitiv si nu crede inca,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danangie/danangie.jpg)
danangie spune:
MICHELLE nu e pacat daca nu mergi la biserica. Nici eu nu mai merg ca inainte. Si ma rog in felul meu. Si sunt sigura ca pe D-zeu nu-l intereseaza sa mergi la biserica si sa nu fii credincios. Deci..important e ca tu crezi. Eu ziceam de pomelnice pentru linistea ta. E ca si cum cineva te-a deochiat si ti se face de deochi. Daca nu reusesti tu, spune mamei tale sa mearga sa-ti faca un pomelnic.Mama mea asa imi face. De cand am pierdut sarcina in fiecare vineri nu stiu ce-mi face.....in fiecare duminica nu stiu ce-mi face......ca sincer nu ma pricep. Si toate astea in numele meu. Eu sincer nu am fost la biserica sa-mi citeasca preotul pentru copilul pierdut.....tu ai fost? Adica cand s-au implinit cele 40 zile de dupa. Si nu conteaza daca au trecut mai multe. Eu tre' sa merg......dat fiind ca bb oricum era un suflet.......nu a primit botez si de aceea e bine ca preotul sa-ti citeasca. Tie ti-a citit pentru bb? Pe urma........tot vad din postarile lui Baby.......ca se uita la poza fetitei tale pierdute. Sa inteleg ca i-ai facut poza. Michelle acesta-i alt motiv pentru care tu nu reusesti sa mergi inainte. Daca te uiti mai tot timpul la poza, niciodata nu vei reusi sa-ti scoti din cap aceea imagine si deci vei trai mereu in trecut. Uite ....sa-ti marturisesc de ce zilele trecute am cazut din nou: am ascultat inregistrarea inimii bbului meu. Cand am fost la eco....sa vad daca este activitate cardiaca, am inregistrat bataile inimii. Si zilele trecute am ascultat inregistrarea. De asta am cazut asa tare in depresia aia. Deci, eu zic ca daca tu continui sa te uiti la poza niciodata nu vei reusi sa mergi inainte. Nu zic sa arunci pozele! D-ne fereste! Ca nici eu nu voi sterge niciodata inregistrarea. Dar macar, sa faci o pauza. Astea sunt doar niste presupuneri de-ale mele........de a incerca sa te ajut! Si eu am fost putin suparat pe D-zeu.....dar vezi tu ...El ne pune la incercare. Nu stiu....
Sa te ajute D-zeu sa-ti revii!
POZELE MELE
![](images/user_woman.png)
Chantal spune:
Buna fetelor,
imi cer scuze ca am lipsit atat, va multumesc tuturor celor care v-ati gandit la mine, am citit foarte putin din urma, nu am puterea, imi pare rau... Michelle multumesc ca te gandesti atat la mine.
Am incercat sa evit forumul pentru ca am spus mai demult ca deocamdata nu mai suport sa aud vorbindu-se de copii, ramas gravida, incecari, mai ales ca acum vreo luna medicul mi-a zis ca in starea in care sunt nu am sanse sa raman gravida si nici nu stie vreo solutie sa ma ajute. Sunt dereglata hormonal foarte rau si nu stie ce sa-mi faca...
Azi se implineste un an de cand fetita mea a plecat la ingerasi si sunt la pamant. Oricum cam asa sunt mereu...
Nu vreau sa va intristez si pe voi.
Va pup pe toate si va doresc numai bine si sa va bucurati toate cat mai repede de un bebe.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Chantal ma bucur ca ai scris! Dumnezeu s-o odihneasca pe micuta ta si sa te intareasca pentru a-ti putea reveni din starea asta
iti spun si tie ce i-am spus lui Michelle: numai in noi putem gasi puterea pt a merge mai departe, doctorii nu au cum sa ne ajute!
19+
Poze Laura
Puiul nostru drag
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina26/cristina26.jpg)
cristina26 spune:
Michelle citeste asta de fiecare data cand esti deprimata (este din Cantarea lui David)
Milueste-ma, Dumnezeule, dupa mare mila ta si dupa multimea indurarilor Tale sterge faradelegea mea. Mai vartos ma spala de faradelegea mea si de pacatul meu ma curateste. Ca faradelegea mea eu o cunosc si pacatul meu inaintea mea este pururea. Tie unuia am gresit si rau inaitnea Ta am facut, ca sa fii indreptatit intru cuvintele Tale si sa biruesti cand vei judeca Tu.
Ca iata intru faradelegi m-am zamislit si in pacate m-a nascut maica mea. Ca iata adevarul ai iubit cele nearatate si cele ascuse ale intelpticuni tale mi-ai arata mie. Stropi-ma-vei cu isop si ma voi curati; spala-ma-vei si mai vartos decat zapada ma voi albi. Auzului meu vei da bucurie si veselie; bucura-se-vor oasele cele smerite. Intoarce fata Ta de catre pacatele mele si toate faradelegile mele sterge-le Inima curata zideste intru mine, Dumnezeule, si duh drept innoieste intru cele dinautru ale mele. Amin.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
baby_r7 dupa ce ca te bucuri ca am venit ma mai si spionezi fatooo????da asa e m'am apucat sa'mi fac dantura ca am ajuns "cheala"
..si mi'a pilit stomatoloaga la dinti de parca as fi vampir
si daaa am neste dureri cumplite..da ce sa fac..asta e...te puppppp
Michelleeeeeeeeeeee ti'am spus ca te iubesc?????vaiiii nuuu???ete ca'ti spun acu
Chantal stii ce m'am gandit io?ete deschid io un subect nou cu /"nebuna de olteanca"/..promit ca nu vb de copii si nici de gravidutze..ce zici viii acolo??????aaaa vazui ca nu cetisi din urama..ete iti spun aci ce zisai io..ca tipai de'mi sparssai plamanii dupa tine si tu tot nu aparusi..si iti spusei ca te iube mult..mult..mult..
fuggg putin..da revin..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
IreneCAM spune:
CHANTAL
MICHELLE ai grija de tine!
LAU-MELIsunt mai bine.
LIANA pt tine mai multi pupici ca poate te induri si nu dai asa tare cu
Spiridusha:))
IreneCAM spune:
Am uitat, LIANA, unde deschizi subiectul? Ca vin si eu, nu-l ratez in ruptul capului.
Fetelor maine in zori plec la tara, avem o casuta mica-micaaaaa numai a noastra si mergem sa amenajam. Mi-a intrat in cap sa pun eu gresia cu manutele mele, ce sa fac, plictiseala...va spun luni daca mi-am rupt degetele sau daca am distrus decorul prin casa
Spiridusha:))