Durerea unei pierderi de sarcina (33)
Raspunsuri - Pagina 9
Liana30 spune:
Irene daca esti cuminte nu dau deloc..subectul il deschid daca vrea Chantal
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Michelle81 spune:
Irinabobe-am zambit din nou citind mesajul tau...Da sa stii ca in curand ma apuc de zugravit pe aici,sootul va muta ce trebuie iar eu dau cu bidineaua,o sa ma apuc in curand.De unde ai stiut?
Baby-r7-nu vreau sa te intristezi uitandu-te la poza scumpei mele...sa stii ca asa arata ca un ingeras care doarme,e atat de finuta si frumoasa...sper ca nu s-a suparat sotul tau...
Oana-oana26-asa sunt si eu cand ma ridic cand cad..of de s-ar diminua aceasta durere...Sper ca la eco sa iti spuna ca e totul in regula si poti incerca din nou abia astept sa incep numaratoare pentru tine!
Dananagie-noi i-am facut ca un fel de botez si i.a citit preotul si i-a facut slujba...nu pot sa nu ma uit la poza ei pentru ca mi.e atat de dor de ea..Psiholoaga mi-a spus ca avand poze cu EA,ma va avjuat putin psihic...nu stiu daca e asa sau nu...
Chantal-ma bucur ca ai scris..of stiu ce greu iti este dar te rog nu te mai retrage singura..Iti trimit pe pm adresa mea de mail sa mai imi scrii pentru ca am fost ff ingrijorata pentru tine...Sper din suflet sa gasesti puterea de a merge mai departe...as vrea sa te pot incuraja mai mult dar nu prea mai pot nici eu caci nici eu nu sunt tocmai bine...
Pepsi-cum a fost la eco cu Dominik?Cum este David azi?Inca o data multumesc pentru "trasul de urechi"de ieri...
Cristina26-am sa incerc sa spun aceasta rugaciune cat de des pot..iti multumesc ca mi-ai trimis.o.
IreneCam-distractie placuta la casuta de la munte!!
Liana30--o ce frumos mi-ai spus!uite multi de la mine.Da cum de iubesti asa o lasa ca mine ?
L5845-
danangie spune:
MICHELLE nu stiu ce sa-ti spun.........teoretic o fi asa.........dar practic..........eu vad pe pielea mea........adica imediat ce am ascultat inregistrarea....am cazut. Pe urma...fiecare reactioneaza in propiul mod.......scuze daca am vorbit in van.
POZELE MELE
Chantal spune:
Laura Ioana, Liana, Irene Cam, Michelle, va pe toate.
Liana, poate un subiect fara copii si gravidute ar fi binevenit pentru mine, nu stiu insa daca ar placea si celorlalte fete...
Nu promit nimic acum, chiar sunt tare suparata ca pe langa ce problemele am, de vreo 2 luni mai imi apare din cand in cand si cate un firicel de sange intre menstruatii, de parca nu mi-ar ajunge ca ma tine 13-14 zile! La un ciclu de 26. Doctorul imi zice ca nu am fibrom, dar ce altceva poate da asa ceva? Nu stiu, sunt la pamant si necazurile nu contenesc sa vina. De 3 saptamani am constatat ca am facut si cheratita la un ochi, am avut zona zoster oftalmica anul trecut si oftalmoloaga la care am fost mi-a zis ca nu e nevoie de tratament. Pentru ca nu am luat tratament, am facut cheratita, nu mai vad foarte clar cu ochiul si medicul la care am fost acum mi-a zis ca e posibl in cativa ani sa am nevoie de transplant de cornee!! Sunt terminata cu totul, nu mai reusesc sa-mi revin din lovituri asa ca mi-e tare greu sa intru aici, plus ca va daram si pe voi.
Deocamdata mai bine stau in umbra sa vad cat mai rezist, cateodata as vrea sa mor, sa se termine tot, dar mi-e frica de moarte.
Cred ca bat campii, va fur si putinul optimism pe care-l mai aveti.
Va rog sa ma iertati.
Chantal spune:
Laura Ioana, as gasi putere in mine daca mi s-ar intampla ceva bun, dar din pacate numai necazuri ma lovesc, unul dupa altul, nu ies din nici unul, toate se aduna si nu stiu cat ma rezist. Mai am o bruma de putere dar nu stiu cat ma mai tine, in ritmul asta ma duc si eu dupa fetita mea... N-ar fi rau daca am fi impreuna acolo, Dincolo, dar daca Dincolo nu exista si daca eu nu merit sa ma duc acolo Sus?
Chantal spune:
Sa ma iertati acum pentru ce spun, nu vreau sa va supar, e ceva ce demult am vrut sa spun. Mesajul ala de la inceputul capitolului cu ingerasul care plange, eu nu pot sa cred in el. E parerea mea, sa nu va suparati pe mine. Nu cred ca e adevarat, l-a inventat cineva, demult pentru a convinge probabil o mamica sa nu-si mai planga copilul. Cum sa nu ti-l plangi? Cum sa nu-l plangi cand nu ai nici un copil, cand cel pe care l-ai avut ti-a murit sau ai pierdut sarcina inainte de a-l cunoaste? Cum sa fii indiferenta?!
Am mai auzit din astea si de la cunostinte: nu te du asa des la cimitir, n-o mai plange, las-o sa se odihneasca. Auzi! Cum adica?! Pe ea nu o deranjez cu nimic, eventual doar mie imi fac rau pentru ca eu sufar, dar macar atat merita din partea mea, ca mama, sa-i plang moartea! Si orice mama isi plange puiul plecat dintre noi!
Inca o data va rog sa ma iertati daca v-am suparat cu ce am scris dar de mult imi sta pe suflet mesajul ala!
danangie spune:
CHANTAL eu nu prea te cunosc........dar oricum imi pare tare rau sa vad atata suferinta si ca nu reusim sa mai iesim la liman. Mesajul de inceput e pus la cererea unor fete de aici.......acel mesaj le-au ajutat intr-un fel. Pe mine una m-a ajutat. Nu-i zis ca citind acel mesaj nu trebuie absolut sa nu-ti mai plangi puii. Nu-i zis ca trebuie sa te prefaci ca gata, citind mesajul , e totul ok si nu mai plangi. De plans , noi oricum continuam sa plangem. Si vom plange pentru toata viata. Nu te lasa coplesita de mesaj. E pus acolo pentru a incuraja unele fete de aici. Pentru ca in vreun fel trebuie sa mergem inainte. Eu iti doresc sa vina soarele si pe strada ta, sa reusesti sa fii si tu fericita cum cred ca erai odata. Mai intra pe aici......numai infruntand frica , o invingi. Aici fetele , stii prea bine, sunt fenomenale. Pacat ca reusim sa comunicam asa virtual. Dar si asa e bine. E un inceput ca ai intrat oricum. D-zeu, mai devreme sau mai tarziu, trebuie sa-si intoarca fata si la noi. Numai bine iti doresc.
jojo_miha spune:
Chantal imi pare rau ca organismul tau nu e pregatit pt un bebelus,e o zi trista pt tine azi si sunt alaturi de tine.Nu cred ca ai suparat pe cineva zicand ca nu e adevarat mitul de pe prima pagina,dar pe mine m-a impresionat cand l-am citit prima data.Iti doresc multa sanatate !
Mihaela 30+Theodora Natalya
jojo_miha spune:
Nu stiu daca procedez corect povestind despre sarcina mea,prea des nu prea scriu eu dar can trec prin tot felul de spaime aici le descriu,citind ce a scris Chantal poate ca fac rau,desi am si eu inima cat puricele sunt insarcinata .........pe cand unele dintre voi se lupta pt a reusi sa ramana.
Eu azi am tras o sperietura sora cu moartea,m-am trezit cu niste dureri de burta de ma vedeam deja la spital,mi-am calcat camasile de noapte,prin urmare am fost la medic si asa am aflat ca printesa mea s-a intors cu capusorul in jos,dar in rest e totul bine.
Michelle mai e putin intradevar ,deja am inceput AMR-ul dar parca acum sunt mai speriata.
Eu doresc tuturor fetelor sa ramana cat mai curand insarcinate si sa aiba o sarcina fara probleme.
Mihaela 30+Theodora Natalya
Pepsi spune:
chantal, bine ai revenit, sint alaturi de tine in aceasta zi f grea ptr tine, sint un umar pe care poti sa plingi, trebuie sa ai incredere in viitor, ca asa cum te-am visat eu(si nu ma insel) va rasari soarele intr-un fel sau altul si pe strada ta!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie