Durerea unei pierderi de sarcina (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

la mine cred ca azi va fi Z1 pentru ca a aparut o pata.ma simt goala, parca nu ma mai simt femeie.

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

L5845 nu mai vreau sa numar zilele,am trecut de perioada de prestat dar simt ca nu s-a intamplat luna asta,de aceea nici nu mai vreau sa numar zilele.Astept.tu ce faci?E cu noroc luna asta?Pupici multi
Liana30 multumesc pt bata,mi-a spart butoiul!Am hotarat sa nu ma mai gandesc la nimic, sper sa si reusesc,nu mai vreau sa ma stresez.
Pup toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Mcrissa imi pare rau pt ziua 1 .poate luna viitoare va fi cu noroc!un pt tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Mcrissa-nu fii trista draga mea,singurul motiv pentru care nu ai ramas luna asta este ca ai inceput prestatul abia din ziua 18,deci erau slabe sanse sa se prinda,sunt sigura ca luna viitoare se va prinde pt ca nu vei mai rata perioada fertila asa ca,capul sus draguta!
Remaliss-ma bucur atat de mult ca i-ai auzit inimioara samburelului,stiu cat de stresata si speriata ai fost dar de acum te rog sa fii mai linsitita si mai ales nu uita ce a zis medicul"FARA STRES".Sarcina usoara in continuare!
Mussetepink--e bine ca incerci sa fii optimista...iti tin pumnii sa vii cu vestea cea mare cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MICHELLE

MCRISSA imi pare rau. Capul sus,da? Cum sa nu fii femeie. Cum zicea si Michelle , nu ai ramas poate pentru ca atunci cand aiinceput sa prestezi se produsese ovulatia. Sa nu intri in butoi. Te pup

LIANA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Remaliss, Doamne ajuta! ia duphaston in continuare, este foarte bun, ai sa vezi ca te va ajuta, am patit si eu la 6 saptamani chestia asta, atunci ai nevoie de mult progesteron. stai cumintica in pat si noi ne rugam sa fie bine.si va fi!
Danangie, si iti multumim pentru modificarile facute, arata foarte bine si este instructiv primul mesaj.Mav, multumim si si pentru tine.
Flavia,cand am sa termin sigur ca am sa pun poze, abia astept, am innebunit cu muncitorii, fac curatenie dupa ei, mancare fac de doua ori pe zi... acum am ajutoare, e bine, saptamana trecuta, insa... dar va fi bine, ne apropiem de final, azi ma duc sa comand mobila.iti multumesc tare mult ca mi-ai zis ca si tu ai patit cu stranuturile ca mine, ma speriasem tare rau, m-ai linistit. multi tie, voinicului Dominic si lui maraila- David.
mcrissa, imi pare rau ca nu a fost nici luna asta, stiu ce inseamna dezamagirea si asteptarea fara sfarsit. cand aveam zile mai bune imi spuneam ca totusi avem ciclu o data pe luna, daca ar fi fost o data pe an...stiu ca asta nu-ti va schimba cu nimic starea.
michelle, e valabil si pentru tine ce i-am scris si lui mcrissa. te pup si iti trimit mult optimism si speranta.

Marina, o in 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Flavia-iti multumesc ca m-ai tras de urechi ieri ,m-a ajutat foarte mult...Sper sa reusesc sa fiu puternica inca putin...Esti o femeie extraordinara si iti multumesc din suflet ca esti alaturi de mine,pe toate fetele de aici le-ai ajutat enorm ramai un EXEMPLU pt noi toate!Iti pup copilasii scumpi!Sper ca azi David e mai linsitit ca ieri..
L5845-as vrea ca durerea sa plece insa nu intotdeauna e totul cum am vrea...atunci ar fi atat de usor nu?Tu cum te mai simti?Pe acnd un test de sarcina tinand cont ca dupa cm nu te poti lua?Abia astept sa te vad gravidutza!
Oana-oana26-nu am fost nicioadata o fata puternica asa cum spui tu din contra ma simt o lasa ca de multe ori imi vine sa renunt,ca nu mai am putere...Stiu canu putem sa ne aducem ingersaii inapoi insa e greu de acceptat ceea ce ni s-a intamplat...stii de multe ori cand va incurajez pe voi incerc sa ma incurajez si pe mine...suna ciudat dar asa este...Tu cum mai esti draga mea?
Danangie-sunt credincioasa insa nu mai merg la biserica de cand am venit aici trebuie sa recunosc..aici majoritatea sunt catolici iar biserici ortodoxe nu prea sunt...oricum daca cred in Dumnezeu cu adevarat nu cred ca daca nu merg la biserica este un pacat atat de mare sau?Cand am fost gravida ma rugam in fiecare zi foarte mult iar apoi dupa ce am pierdut.o pe fetita m-am "suparat"pe Dumnezeu pentru ca nu L-am inteles,eu stiam ca EL ii ajuta pe toti oamenii credinciosi...Cred in EL si ma rog dar nu atat de des ca inainte...Stiu acum ca stresul e cauza pentru care nu raman gravida dar nu il pot controla pur si simplu nu pot...daca nici lacrimile nu mi le mai pot controla..in ce hal am ajuns...
Jojo-miha-iti multumesc ca te gandesti la mine...Ce nume frumos ai ales pentru fetita...Mai ai putin si o vei tine in brate,abia astept.
Cristina-ana-te mai asteptam pe aici sa ne spui cum e viata de mamica si poate ne mai pui nsite poze noi.
Irinabobe-am zambit la mesajul tau in care spuneai ca esti pe faza cand va voi anunta ca sunt gravida cu gemeni..iti multumesc!tu cum te mai simti?
Baby-r7-da ma uit la fetita si nu imi vine sa cred ca doar cateva minute a fost langa mine...doar cateva minute...e atat de frumoasa...imi lipseste atat de mult!Asa este necazurile nu te intreaba varsta cand vin la tine...nici o fata,femeie nu ar trebui sa indure aceasta durere insuportabila...Imi pare rau ca te-.am facut sa iti amintesti ce s-a intamplat...scuza-ma!
Teo2rina-incerc incerc sa nu ma dau batuta dar uneori atat e de mare durerea de nu mai rezist simt ca o iau razna...fara voi eram sigur la psihiatrie internata...nu as fi facut fata acestei dureri ,acestui stres...Te rog sa ai grija de tine sa nu faci efort prea mare...
LauraIoana-oricat as vrea nu pot sa nu ma gandesc al trecut,e imposibil...pentru mine e ca si cum s-ar fi intamplat ieri,fiecare cuvant,vocile medicilor...totul e proaspat in mintea mea...as vrea sa uit putin ca sa nu mai simt atat durere...
Liana30-nu esti deloc rea..ai mare dreptate in ceea ce spui,nu trebuie sa lasam durerea sa ne doboare...insa e atat de greu!Optimismul tau este extraordinar...esti o fata atat de puternica,iti multumesc ca ne ajuti pe toate!
IreneCam-nu stiu cum sa fiu mai puternica ca durerea sa nu o mai las sa ma controleze...e obositor si greu...Nicioadata nu am sa inteleg de ce a trebuit sa trecem atatea prin asa ceva...de ce viata noastra s.a schimbat atat...de ce trebuie sa suferim atat...offffff....NU E DREPT!Tu cum te mai simti?Ma bucur ca analizele genetice au iesit bune!
Blueeyes2003-incerc si eu sa cred ca va fii bine intr.o zi dar pe zi ce trece incep sa cred contrariu...doare atat de tare...Tu cum esti?sper ca ai inceput sa prestezi ca esti in perioada fertila si poate ma iei cu tine la odisee...
c.myry,mcrissa,idaira,irda,crysty74,cata14,cristzina26,andreea16,dan.ny-multi pupici
Mi-ati intins atatea fete mainile voastre si nu m-ati lasat sa cad...au fost doua zile grele,groaznice de neinteles...A insemnat pentru mine atat de mult sa vad ca nu sunt singura...sper sa nu mai fiu asa de deprimata...sa reusesc sa lupt in continuare...si sa reusesc...Sunteti minunate.am citit fiecare mesaj de mai multe ori...va multumesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

vin si eu la apel...................
azi sunt z19 si nu am sperante ca e bebe luna asta.........ca am prestat total atipic.........
dar totusi............nu se stie niciodata........
LIANA sunt fericita ca te-ai intors!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pup toate fetele............fara nici o exceptie!!!!!!!!!!!
Michelle ma bucur sa vad ca nu te da-i batuta!!!!!!!
mcrissa hai iubita, capul sus si luna viitoare o luam de la capat..........
Dana, Lau-Meli, Andreea, Oana, Teo, Flavia, Cristinele amandoua, Jojo, Musettepink si restul fetelor va multumesc...........ca existati si ca sunteti asa iubitoare!!!!!!!
Remaliss felicitari pentru inimioara, sarcina usoara in continuare si te asteptam cu primele poze a lui bebe!!!!!!!!
sa ai grija de tine te rog..........
Laura sarcina usoara in continuare si sa stii ca sunt cu ochii pe tine la odisee.............

poze
bebita te asteptam!!!!

in asteptare din 13 decembrie 2000

ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Michelle pai daca D-zeu ne rasplateste pt toate necazurile atunci la cat ai suferit tu mi se pare normal sa primesti ca rasplata macar gemeni. asa ca parerea mea e sa incepi deja sa ameneji o camera pentru 2-3 bebelasi ca asa trece timpul mai repede si poate reusesti sa te mai si relaxezi sa nu te gandesti numai la asta. incearca sa iesi putin, sa faci ceva care sa iti placa, gaseste o preocupare care sa te tina putin cu gandu departe la problema bebe, pentru ca daca stai si te gandesti mereu la asta nu cred ca vei trece mai usor. chiar nu ai chef de o reamenajare a casei?
eu ma apropii de ovulatie si am de gand sa trag tare. acu ramane sa vedem daca va fi cu folos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Michelle nu ai de ce sa te scuzi.
fiecare dintre noi a pierdut sarcina.................din pacate unele ne-am vazut si copii.............dar eu cred ca am fost suficient de tari sufleteste ca sa ne ridicam si sa speram iar.........
asa ca nu trebuie sa te scuzi te rog.............pentru ca si tu ti-ai vazut fetita, asa ca acum sper din tot sufletul sa iti revii.
sa stii ca aseara ma uitam la poza fetitei tale si Bogdan a intrat in camera.
nu am apucat sa inchid poza si a vazut-o si el.
pana acum nu i-am aratat-o pentru ca am crezut ca se va speria de ea.
dar cum nu a incetat niciodata sa ma uimeasca.........sotul meu nu s-a speriat de ea..chiar a spus ca parca ar fi un ingeras adormit!!!!!!!!
asa ca de aseara pe fetita ta o cunoaste si Bogdan si mi-a spus sa iti transmit si din partea lui toate gandurile pozitive ale mele.............si sa stii ca acolo undeva sus puiutii nostri vegheaza asupra noastra si cant de curand sigur vom avea multe, multe vesti bune aici la "durere"..................
pup toate fetele si ma rog sa sa avem toate bebelusul dorit cat mai curand...........

poze
bebita te asteptam!!!!

in asteptare din 13 decembrie 2000

ROXANA

Mergi la inceput