Durerea unei pierderi de sarcina (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Michelle,trebuie sa nu te dai batuta, draga mea, viata asta nu iti ofera decat dupa ce muncesti si suferi ingrozitor de mult, cel putin asa e la mine... si nimic nu e corect ca te uiti in jur si vezi atatia oameni inconstienti care nu stiu sa aprecieze ce au... e un chin groaznic prin ce treci, imi pare atat de rau, nimeni n-ar trebui sa treaca prin asa ceva, insa asculta-ti sotul, te iubeste atat de mult si ar face orice ca sa te vada linistita si implinita, te rog, nu te da batuta.
Flavia, am vazut ca l-ai dat pe Dominic la gradi, o sa-i placa sunt absolut convinsa, in scurt timp o sa intrebe el cand mai merge la gradi, am patit cu o multime de copii. si important este sa-ti fie si tie mai usor putin, nu e vorba ca ai vrea sa scapi de el, nici ca nu esti o mama buna, am citit unde spuneai ca i-ai dat doua palmute la fund.draga mea, tu esti suprasolicitata, poate si Dominic nu a avut o zi buna, nu-ti mai face griji se intampla. era grav daca abordai altfel problema,daca nu ii acordai atentie, daca era marginalizat, dar tu, in incercarea de a face un lucru foarte frumos ai ajuns aproape de capatul rabdarii. eu cred ca Dominic a simtit ca nu a fost vointa ta, ci oboseala cumulata unei zile mai putin bune. te pup si ai grija de cei doi printisori, dar si de tine.
dragele mele, am reusit sa bag netul, mi-era un dor de voi, sunt absolut terminata de oboseala, am inceput sa-l simt un pic pe bebe, am gandacei in burta, ieri, insa m-am speriat rau ca am stranutat si am simtit o durere cumplita in partea de jos a abdomenului. saptamana viitoare merg la control si peste 2 sapt mergem la eco, Doamne ajuta sa fie bine, ne masoara pliul nucal si trebuie sa facem triplul test. am muncitori la gradi acum, mi-au facut o gramada de nervi, au inceput treaba peste tot si nu au terminat niciunde... la mansarda sa puna parchetul, mai au plinta, la etajul 1 sa puna o fereastra velux, nu au izolat-o bine si a plouat putin... la parter sa faca o toaleta pt personal si cabinetul medical, abia acum dau cu smirghel... in curte am construit o sala de sport, nu au dat cu lavabil, pe alee s-au apucat sa faca bordurile si tot asa... m-am cam luat de ei ca eu nu pot sa fac nimic pana nu termina ei in cladire... mi-a venit ideea cum sa amenajez clasele, sper sa iasa mobilierul asa cum il vreau, din pacate nu mi-a venit nicio idee pentru clasa mea, ca ei vor fi grupa pregatitoare. biroul meu este gata aproape si a iesit foarte bine... ce ma bucura insa este faptul ca sunt bine. ma rog tot timpul si m-am gandit la voi, dragele mele, tot timpul acesta in care nu am putut vedea ce faceti, sper sa va bucurati de o viata asa cum v-o doriti.
pentru toate fetele

Marina, o in 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Michelle draga mea, ma doare sufletul sa te vad atat de deprimata! Te rog mult, impune-ti sa iesi din pasa asta! Priveste doar in fatza, nu te mai gandi la trecut, e singurul mod in care vei reusi sa mergi mai departe! Din nefericire pentru noi, nu putem schimba trecutul, putem doar sa avem incredere in viitor! Te strang in brate tare, tare si iti doresc tot binele din lume

Flavia nu am vazut daca mi-ai spus despre ce cunostinta comuna e vorba Pup buburuzucile tale
Fetelor, va pup pe toate

19+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Michelle ma alatur si eu fetelor pentru a te sustine si a te ajuta sa depasesti sentimentele grele care te incearca.Asa cum spunea si Liuda,incearca sa nu ma traiesti in trecut,lasa durerea sa plece, nu o lasa sa te mai domine, doar asa vei reusi sa mergi mai departe. Stiu, vei spune, ca ai incercat dar nu poti, incearca sa intelegi ca TREBUIE SA DEPASESTI MOMENTELE ASTEA! Plangi daca asa simti, dar nu fa din asta un mod de viata, ca nu e metoda cea buna ca sa-ti fie bine. Copilasii tai te vegheaza de acolo sus si cu siguranta te si ocrotesc, doar sa-i lasi sa faca asta. Plangand mereu si gandurile mereu aceleasi, nu vor face decat sa te doara si mai tare, fara sa se rezolve nimic.Ti-ai facut recent toate analizele care ar fi putut sa iti aduca un eventual raspuns la intrebarea " de ce?", dar uite ca sunt bune, asta ar trebui sa-ti dea si mai multa incredere ca totul e posibil, asta insemnand ca vei putea sa faci un copil sanatos, trebuie doar sa te detasezi; stresul determinat de durerea care te macina, are efecte nu tocmai bune asupra psihicului, stii bine asta.Draga mea, asa cum poate ti-am mai zis, sta doar in puterea ta sa treci peste si sa invingi macar partial durerea, macar putin ca sa te poti linisti. Noi, ai vazut ca suntem alaturi de tine, ceea ce am putut si putem face pentru tine, am facut si facem in continuare, restul chiar depinde de tine. Ma la DD, sa-ti redea dorinta de viata si sa-ti dea puterea necesara pentru a depasi momentul asta dificil prin care treci. Te dulce si te rog, ai grija de tine.

Poze nunta Timisoara

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Michelle,
te asteptam sa ne spui o vorba buna asa cum ai stiut intotdeauna sa o faci, mie mi-ai fost de mare ajutor si as vrea sa-ti intorc binele facut dar nu stiu cum
Toate gandurile mele bune si ma rog la DD sa te linisteti si sa redevii fata puternica si luptatoare pe care o stim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

michelle sint sigura ca esti mai bine acuma , te pup tare si te string tare in brate!

teo, ce ma bucur ptr tine, vreau poze cu gradinita neaparat! si mie mi se intimppla la fel cind stranutam, nu-ti fa griji!sarcina usoara, nu te obosi prea tare da?!

laura, nu pot sa-ti zic numele pe forum, de aia nu te-a contactat ea, dar nu ai privat, nici mail. ai aflat ce va fi

fetelor, am veste buna de la remalis, am vorbit azi pe mesenger, i-a auzit inima lui bebe mic, totul e bine!

irina, pai vreau sa vin in formatie completa, si cu fetita!

va pup pe toate, fug ca azi david a fost mai miriit si nu am prea mult timp

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Ooo cat ma bucur pentru tine REMALISS!!! Ai vazut? Totul va fi bine. Sa fii cumintica in pat si sa ne mai dai de veste de tine!

MICHELLE cum esti?

TEO ma bucur si pentru tine. Sa nu te obosesti prea mult, insa. Si eu mi-as fi dorit sa am o gradinita a mea. Ce frumos!

LIANA ce mai faci? Tu esti bine?

POZELE MELE

Mergi la inceput

IreneCam tu cum te mai simti? Te-ai mai linistit sufleteste? Sper ca si tu sa depasesti perioada in care esti mai sensibila si mai cu gandul la tot prin ce ai trecut, dar linisteste-te, o sa vina soarele si pe straduta ta, fii sigura de asta.
blueeyes si numai bine.
andreea16 ma abtin, dar mi-e tare greu.Incerc sa nu ma gandesc prea mult si mi-e parca un pic mai usor de suportat.Oricum, daca pana maxim in octombrie nu "iese" nimic, Szeged scrie pe noi.
Pepsi merci mult, sper din suflet sa fie bine, si va fi, sunt sigura,nici nu ma gandesc altfel. tie si nazdravanilor.
musettepink ce mai faci, in ce zi esti? multi -ici.
Laura-Ioana ai aflat ce ai, bondarel sau albinuta? pe burtica cu bb jucaus.
Teo2rina cum merge cu amenajarea? Sper ca ai grija de tine si de burtica si nu te obosesti prea tare, da?
cata sa-ti traiasca voinicul, tare dulce piticul.
mcrissa nu te stresa ca ai prestat in alta zi decat in cea care trebuia, pentru ca recent am citit ca o femeie, de la stresul cauzat de multe emotii, poate ovula in orice moment, paradoxal, dar se pare ca se poate. Si cine stie? Nu e cand te astepti, stii bine...da Doamne sa se prinda si sa vii cu vesti bune curand.
c.myry
baby, capul sus si privirea inainte, ca totul va fii bine.
remaliss Doamne Ajuta ca e totul bine si asa si va ramane .

si multi la toate, nu mai enumar, ca sa nu sar pe cineva.

Poze nunta Timisoara

Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

dana asa iubita ai incredere ca va fi bine..ai sa vezi..te puppp.
Lau ma facusi maica si pansament??????nume nou!!nume nou!!ete ca de'ala nu fuseiaaaaaa ce'mi vazura ochiii?ca dehh io mi's baba si cred ca am uitat..acu vazui in sept sau oct?la unguri????si io vreauuuuuuuuuuuuucred ca ne intalnim acolodaca in tara nu putem
mav te pupppppppppp bine ai revenit..cum a fost in concediu?
musettepink in ce butoi ai cazut muica?butoiul l'am distrus de mult..ia capull sus si tu ca scot imediat..pai se poate??hmmmmm
Remaliss stai cumintica..o sa fie binee.ai sa vezi,te pupp
Micheleeeeeeeeee promit ca nu va mai las singure atat timp decat cand voi merge la unguri sa o pun de un ungurash sau 2???mai stiii si vreau sa'ti spun iubita ca da in mare ai tu dreptate..doar ca AM SUFERIT destul..gataaa..nu mai vreau sa sufar..nu mai vreauuuuuuu..de aceea va spun..si nu va las deloc in pace..capul susss..cat mai suss..nu lasati durerea sa va doboare..nu rezolvati nimik..absolut nimik..stiuuu sunt rea..poate..dar uneori trebuie sa fiii si asa..
crezi ca mie nu mi s'a rupt sufetul cand am pierdut cei 2 ingerashi???crezi ca eu nu ma gandesc cu groaza ca va veni ziua de 27 sept?ziua mea....si ziua in care trebuia sa'i nasc????stiii asta nu mai e nevoie sa'ti descriu durerea...si totusi iata'ma cum sunt..de ce?????pt ca asa TREBUIE!!!!!
daca stau si'mi plang amarul zi de zi rezolv ceva iubita????ii mai aduc inapoi?????nuuuu din contra tot mie imi fac rau..mult rau...
crede'ma ca nu'ti spun prostiii..va spun din tot sufletul..poate ca o sa fiu judecata ca's pres "rece"acum..dar asta e viata..uneori te raceste!!!de multe ori poate prea mult..dar asta e..
iar lasa nu esti deloc..din contra pt mine esti o tipa luptatoare si foarte puternica..chiar daca uneori o mai iei putin pe aratura..zici ca nu poti????da te inteleg si'ti dau dreptate..doar ca TREBUIE..si daca vrei cu adevarat vei reusiii!!!stiu ca e greu..si mie mi'a fost tare greu...dar uite ca am reusit..si nimeni nu m'a ajutat..singura mi'am impus ...
dan_ny da'i incolo de urati..bravooo asa te vreau..tot inaintee
IreneCAM io nu dau cu rosii da dau cu se poate?
blueeyes2003 hi..hi..hi vazui ca ma pupasi..
andreea16 daa a fost un concediu super..am revenit cu forte proaspete..si am muschiim'am antrenat sa dau bine cu in fetele care nu's cuminti
Teo,Pepsi,Idaira,baby_r7
mcrissa io tin pumnii..nu se stie de unde sare iepurele
Lauraaaaaaaaa te puppppp

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Liana ca te facui pansament, dar intelegi tu despre ce e vorba si aaa, daca mai zici ca esti baba, vorba ta, iote'o ! Revenind acum la discutie,da, asta e targetul nostru, acum sa reusim doar sa strangem mijoacele "palpabile" care sa ne ajute sa ajungem acolo; sa incepem sa ne ocupam de data asta, mai serios ca niciodata, de venirea unui urmas. Sper sa reusim, dar asta depinde acum de anumite chestiuni, cum e si normal. fata optimista si sa stai de veghe pe aci, ca uite draga de Michelle, e trista rau si nu stiu ce leac sa-i aplicam, ca mi-e tare mila ca se chinuie atata,sper sa-si depaseasca problemele cat mai usor si mai repede.

Poze nunta Timisoara

Lau-Meli si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Fetelor va multumesc frumos pentru toate mesajele voastre,le-am citit si recitit de multe ori...Am sa incerc sa nu ma dau batuta acum dupa ce m-am chinuit pana acum sa rezist si sa merg mai departe...daca voi reusi sau nu nu va pot spune...va multumesc ca va pasa ca sunteti aici!

Mergi la inceput