Durerea unei pierderi de sarcina (33)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
jojo_miha spune:
Buna dimineata! Cata liniste in ultimul timp pe aici,sau toata lumea a plecat in weekend?Eu plec doar o zi ca nu-mi pot permite in starea mea sa stau mai mult,ma duc la peste la Dunare,ura!!!!!!Am preparat sandwichiurile ma duc sa ma pregatesc si eu acum.Va pup si va doresc weekend placut!
Mihaela 30+
Theodora Natalya
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
jojo_miha spune:
Fetelor si ca sa stiti ca nici mie nu mi-a fost usor si a fost foarte simplu sa raman insarcinata dupa moartea iubitei mele vreau sa va spun ca eu pe langa ingerasul meu Amalia mai am 3 ingerasi,si toate au fost fetite si poate as fi fost mult mai linistita acum daca as fi stiut motivele pt care s-au oprit in evolutie,dar in afara de ultima sarcina la anterioarele nu am nici un motiv si am facut cam toate analizele care se fac si toate mi-au iesit bune.Cu toate ca Raiul e plin cu ingerasii de-ai mei nu mi-as dori sa mor sa fiu mamica lor Sus in Ceruri (imi doream asta imediat dupa moartea lor) dar apoi imi imaginam cat de minunat va fi cand imi voi tine bebusul strans la piept,stim ca e minunat cat suntem in viata ca dupa moarte nu stim ce este Sus.De fiecare data cand ma duc si le aprind lumanari mi le imaginez pe toate cum stau unite si cu ele este baietelul unei dragi prietene si stiu ca nu sunt singure si sunt fericite cu toti ingerasii de acolo altfel nu i-ar mai lua Dumnezeu la El.Desi am trecut prin grele incercari nu mi-am pierdut speranta ca va rasari soarele si pe strada familiei mele,si sunt sigura ca la toata lumea va rasari.Asa ca fetelor nu va pierdeti speranta,luati-ma exemplu pe mine,este tragic sa-ti pierzi un copilas dar cand deja sunt 4 e inspaimantator,multa lume imi zice ca nu ar mai fi incercat si ma cred obsedata,zic ca imi fac rau singura dar cei care zic asta nu stiu ce este aia speranata,asa ca fetelor multa speranata.
In drumul nostru la peste azi vom trece pe la doua manastiri Sf.Andrei care este protectorul copiilor,in pestera este un pat pe care se zice ca a dormit Sfantul si daca te asezi pe el ti se indeplineste o dorinta;iar a doua manastiere este Dervent unde este o minune factaore de minuni si Izvorul Tamaduirii(Sf.Andrei ajungand cu propavaduirea Evangheliei pe acele meleaguri si vrand sa boteze pe cei ce au crezut in Mantuitorul nostru,s-a rugat,a nfipt toiagul in pamant si a aparut acest izvor pe care Sfantul-a folosit drept cristelnita.Apa acestui izvor s-a dovedit purtatoare de har pt cei ce o folosesc cu credinta).Asa ca ma voi gandi la voi toate.
Ma duc ca ma strange sotul de gat,ca nu sunt gata.
Mihaela 30+
Theodora Natalya
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby_r7/baby_r7.jpg)
baby_r7 spune:
Jojo petrecere frumoasa la Dunare.......si poate faci si tu niste poze acolo....sa ne mai delectam si noi..........
sa ai grija de tine si de fetita...........si.........ai grija la tantari.......la Dunare sunt multi....sa-ti iei spray pentru piele........
pupici multi !!!!!!!
mcrissa eu pana la urma aseara am intrat pe mess pana s-a terminat meciul..........
Lau de bine ce ieri am dormit mult.............azi sunt treaza de la 3 noaptea si nu pot sa dorm..........dela ora 3 am dormit iepureste.......ba visam...ba ma trezeam...........in schimb la 6 m-am sculat din pat ca nu mai puteam de foame...........
acum fug in pat.ca se pare ca a venit in sfarsit mos ene pe la gene si la mine si profit de el acum...sa nu fuga....
intru mai incolo.......... pe toate...........
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare din 13 decembrie 2000
ROXANA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/L5845/L5845.jpg)
L5845 spune:
jojo petrecere frumoasa la Dunare si asa cum spunea si baby, sa ai grija cu tantarii.In privinta ingerasilor tai, ce sa spun...trebuie ca a fost mare durere pentru tine ca povestea sa se repete de atatea ori, dar stii cum se zice "totul e bine cand se termina cu bine" si acum, important este ca ai gasit puterea sa treci peste toate nenorocirile si in sfarsit sa iti tii in curand, minunea de fetita in brate.Felicitari ca ai reusit toate astea, fara sa-ti pierzi speranta si echilibrul sufletesc.Ar fii bine, ca atat de la tine cat si de la celelalte fete puternice de aici,sa ia exemplu si fetele mai pesimiste si mai fragile, avand mai multe exemple, sa le dea puterea sa se ridice si sa mearga inainte. pe burtica cu printesa.
baby nici nu ma mira ce ai patit cu somnul, eu de mult timp am renuntat sa mai dorm ziua sau sa ma pun la somn mai devreme de 12 noaptea, tocmai ca sa nu patesc din astea, e cumplit sa vrei sa dormi si sa nu poti.Conferinta se reprogrameaza din motive de schimbare de program, la toata lumea....
Flavia unde esti? Ce mai fac puiutii tai voinici? Te asteptam cu vesti.
Michelle nici tu nu scrii nimic? Sper sa esti mai bine, asa cum si trebuie.
Desi nu plec nicaieri mai departe de piata, probabil, va doresc la toate, un sfarsit de saptamana frumos, linistit si asa cum va doriti.
Poze nunta Timisoara
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
L5845 spune:
Dragi fete, unde sunteti? Chiar nu mai scrie nimeni aici? Ati fugit toate? Incep sa-mi fac probleme, ca s-a intamplat ceva....
Poze nunta Timisoara
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Chantal spune:
Danangie, Jojo Miha, Pepsi, Baby r7, Irinabobe, L5845, Michelle si toate celelale fete, va pe toate si va multumesc pentru ca incercati sa ma ajutati. Din pacate eu nu reusesc sa va ajut in nici un fel, poate va deprim mai mult, pentru ca nu ma pot ajuta nici pe mine insami.
Multumesc pentru intelegere si pentru ca nu v-ati suparat pe mine pentru ca am comentat povestea de la inceputul capitolului.
Jojo Miha, cred ca in locul tau eram demult la ospiciu, cu siguranta nu as fi rezistat la atatea lovituri. Esti cu adevarat puternica pentru ca poti sa o iei de la capat. Si eu as fi fost poate mai puternica daca reuseam sa raman din nou si cumva sa mai am o speranta la un alt copilas. Dar cand vad ca nu pot si doctorii spun si ei ca nu se poate, nu pot decat sa ma afund si mai rau in depresie.
Mcrissa, ai scris ceva interesant pentru mine, cum ca petele maronii dinainte de ciclu pot insemna o lipsa de progesteron. Si eu am de cand am nascut la fiecare ciclu 4-5 zile de pete maronii dupa care incepe menstruatia adevarata dar eu mi-am facut analiza de progesteron si mi-a iesit chiar un pic mai mare decat maximul admis. Si eu am avut prolactina marita dupa nastere dar am luat Mastodynon si a revenit la normal, petele maronii sunt insa la ele acasa, in fiecare luna. Ce-o putea fi?
Chantal spune:
L5845, stiu ca nu e bun drumul pe care sunt acum, am incercat sa o iau pe o alta cale, sa incerc sa mai raman gravida dar se pare ca e aproape imposibil, numai o minune se mai poate intampla pentru ca in mod normal n-am cum sa fac copii in halul in care am ajuns. Daca o tin pe drumul cu copiii, innebunesc de tot, ma lupt pentru o cauza pierduta, stiu ca nu-i mai pot face, sa adopt nu vrea sotul nici macar sa auda, as vrea sa uit de ei cu totul, dar nu pot ca-i vad pe strada, rudele mele si prietenii au copii rand pe rand, toate sarcini fara probleme, copii la termen si sanatosi, nu tu sarcini pierdute, nu tu copii morti, nici o problema, pe cand eu... le am pe toate.
Acum am citit mesajul tau cu problemele pe care le ai. Eu am cunoscut mai demult o tanara care avea ciclu de 2 ori pe an si, normal, nu putea ramane gravida. A fost la Timisoara, nu stiu la ce medic, cred ca la Munteanu si la scurt timp a ramas, a avut o sarcina fara probleme si o fetita frumoasa. Cam greu sa gasim doctori care sa ne regleze hormonal, eu am fost pana acum la Szeged la Novak, La Bucuresti la Tutunaru si Peltecu, la Timisoara la Budau si in Arad dar nici unul dintre doctori nu a stiut cum sa-mi regleze ciclul. Eu nu am avut probleme decat dupa ce am nascut dar de atunci e un dezastru. Poate o sa mai incerc la Cioata si la Munteanu la Timisoara, sa vad daca ma pot ei ajuta. Tu ai fost la ei?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
Micheleee te iubesc si lasa..da asa cum ti'am mai spus io stiu ca nu esti..na!!!si nu ma mai contrazice ca dau tareee..iote'o
Chantal iubita stiu ca e greu..dar crede'ma ca numai aici cu noi alaturi iti va fi bine..stie baba ce zice..de moarte nici sa nu te mai aud ca scot si iti ciuruiesc
si poti sa scrii ce vrei aici auzi tu?ca nu ne plictisesti si nu ne superi..auziii ??????
Lau umblu pe la dintzar apropo veni vecina?ajunsa apa la ea?
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
IreneCAM spune:
M-am intors!
Am citit rapid din urma...CHANTAL, eu ma bucur ca ne-ai scris, imi faceam griji, sa stii, m-am gandit la tine de multe ori. Sa nu mai spui ca ne plictisesti sau ne superi, de asta se numeste forum, ca sa spuna fiecare ce crede...asta apropo de povestea de la inceputul capitolului.
Nu te descuraja, e greu cand se strang multe, dar trebuie sa existe o rezolvare, pe rand o sa le faci pe toate...stiu ca suna gol, dar trebuie sa fie asa, trebuie sa existe un pic de dreptate si pt noi.
Incearca sa-i ignori pe cei din jur, uneori au niste reactii complet deplasate. Ei nu inteleg si nu vor putea niciodata sa stie cat de mult dor vorbe spuse aiurea sau gesturi pe care nu le gandesc.
Te imbratisez mult
Off topic: legat de problema de la ochi, stiu o clinica buna specializata in afectiuni de cornee, Oculus, in Bucuresti, parca site-ul este www.eye.ro
Spiridusha:))
L5845 spune:
Chantal te cred ca esti derutata, mai ales de reactiile celor din jur, dar nu ai cum sa-i schimbi, pana nu simte fiecare pe pielea lui o anume suferinta, nu au cum sa inteleaga.Iar ca sa incerci sa iesi din "carapace" poate ca ti-ar fii mai usor, daca ti-ai lua sotul de manuta si ati evada undeva unde e liniste, sa nu fie nimeni cunoscut,sa scapi de compatimiri si de priviri cu subinteles, macar o saptamana,doua...nu stiu...eu cel putin asa fac, atunci cand am nevoie sa ma limpezesc si sa ma regasesc si sa-mi incarc bateriile, iesim macar un week-end, undeva unde nu e tv, nu e telefon, nu e calculator...si taaare bine e. Mai ales, ca dusmanul nr.1 al fertilitatii, se stie bine ca e nenorocitul de stres...Incearca, asa, incet, cu pasi mici, sa ignori ceea ce nu-ti convine din ceea ce-ti spun cei din jur, sa ignori ideea de sarcina , de copii, incearca, chiar daca e greu, sa te detasezi...sa nu te mai gandesti macar o vreme la asta....fa-ti ceva de lucru, implica-te in ceva care sa nu-ti mai dea voie sa te gandesti decat la ceea ce faci, ceva care seara sa te faca sa adormi bustean, sa nu mai ai timp sa te gandesti la nimic.Mergi la coafor, la cosmetica, la fitness, la strand(daca-ti place), ocupa-te de tine, macar putin, fara sa afecteze viata de cuplu...nu stiu...incerc sa-ti dau idei, poate gasesti ceva sa te ajuti, ca nimeni nu poate sa te ajute mai bine decat o faci tu, personal, sa stii asta. Iti spun din proprie experienta, nu vorbesc din carti.Sper ca nu te-am zapacit si nu te-am deranjat cu ceea ce ti-am scris.
Eu,la Timisoara am fost doar la Olaru si ma pregateam sa merg la Navolan, dar ne-am mutat in Bucuresti si ne gandim in toamna sa mergem la Szeged, ca aici nu mai prea am incredere....sa vedem ce si cum, o sa ne zica acolo. Sper ca macar acolo sa ne zica un diagnostic clar si ce e de facut.Ai grija de tine, incearca sa te mai linistesti, ca o viata avem fiecare, nu 100,bucura-te de ea asa cum e, cu bune si rele.
P.S.: clinica recomandata de Irene e buna, mi-a recomandat-o si mie pentru sot, oftalmoloaga la care sunt de 15 ani, care e o dr. foarte buna si priceputa. si sa auzim numai si numai de bine!
Poze nunta Timisoara
Lau-Meli si