Durerea unei pierderi de sarcina (33)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/L5845/L5845.jpg)
L5845 spune:
Liana e bine ca mergi la dintzar,macar scapi de o grija dupa aia. Vecina, venii saraca de ea, dar a raspuns cumnata la usa si s-a dus la ea sa vada "rezultatu'" : era o pata mica, asa cat juma' de portocala, deci am scapat gratis .
Poze nunta Timisoara
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
Lau ma bucur ca scapasi..te pupp.
Irene pup io.
aparui io si disparurati voi?
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinabobe/irinabobe.jpg)
irinabobe spune:
Chantal referitor la clinica oculus: subscriu! dr moraru e un dr foarte bun. fratele meu a facut colo transplant de cristalin la ambii ochi.
Michelle unde esti? sper ca esti la dat cu bidineaua nu in butoi.
Flavia ce faci ai iesit cu bebeii la plimbare sau prestezi pt fetita?
Jojo te invidiez ca te duci la pescuit in delta. sa ne spui si noua unde ai fost da?
haideti fetelor mai treceti si pe aici chiar toata lumea munceste?
![](images/user_woman.png)
Chantal spune:
Liana , ma faci sa rad, ai o personalitate aparte, cred ca reusesti sa binedispui pe toata lumea in jur. Sper din tot sufletul ca intr-o zi sa fii rasplatita cum se cuvine pentru tot binele pe care il faci, pentru ajutorul pe care ni-l dai.
L5845, la Szeged nu te du la Novak ca la el am fost eu, tot cu dereglari de ciclu (printre altele) si habar n-are ce sa-mi faca. Am citit ca Liana a mers la dr Zadori. Nu-l cunosc dar poate e mai bun. Sper sa reuseasca sa te ajute. Cu detasarea de copii, exact asta am incercat sa fac, de aceea nici nu am mai scris aici pentru ca deja facusem o obsesie, daca numai de asta se vorbeste, ca si picatura chinezeasca, te streseaza tot mai mult mai ales cand vezi ca tu nu reusesti. Am fost plecata in concediu dar si acolo cu noi in hotel statea o familie de romani cu o fetita mica si cum necum vesnic ne intalneam cu ei, parca nu mai scap nicaieri de copiii astia, toata lumea ii are numai eu nu! Ma streseaza de-a dreptul!
IreneCam, multumesc de incurajari si pentru adresa clinicii din Bucuresti. O sa intru pe site sa vad. In momentul asta ochiul si vederea sunt cele mai importante pentru mine si vreau sa ma vindec. Sper sa reusesc.
Irinabobe multumesc.
eunice78 spune:
Buna ziua!
Am stat si m-m gandit daca sa scriu sau nu, dar am zis ca rau nu am cum sa fac. Nu va cunosc deloc, am auns aici pt ca am citit despre Chantal la un alt topic.
Eu nu am pierdur nici o sarcina insa mama mea a pierdut un copil si recent am fost la ea si mi-a povestit cum l-a pierdut pe fratele meu. Imi mai spusese ea cateceva si cand eram eu mai mica dar tunci, befiind mama...am privit altfel lucrurile.
Deci mamei mele i s-a spus ca nu va avea niciodata copii deoarece are uter infantil, nedezvoltat si nu are cum sa duca o sarcina la termen. Asta acum 35 ani. A facut ea tratamente, a mers in fiecare an la Sovata, dar medicii ii spuneau acelasi lucru. Intr-un an, cand deja se consolase cu ideea mama a inceput sa se mai ingrase. Pe atunci era ff slaba. Nu s-a gandit nici o clipa ca ar putea fi gravida deoarece avea ciclu..o luna da, trei ba...era obisnuita cu situatia. Dupa cateva luni s-a dus la un control de rutina la dr si acesta a intrebat-o cand a miscat prima data copilul. Era gravida in 5 luni. Sarcina a decurs fara probleme, va dati seama ce fericita era...Cand a trebuit sa nasca, tata era plecat in delegatie, s-a dus la spital, dr a zis moasei sa declanseze nasterea ca dureaza, ca sigur are gemeni, ca are burta prea mare si sa nu se smiorcaie ca asa e cu gemeni iar el a plecat...Moasele au rupt membranele si au asteptat sa curga lichid mai mult, cand au vazut ca nu curge decat ff putin si-au dat seama ca era un singur copil dar imens. Din pacate, e vremea aia nu erau tel mobile si dr nu a putut fi gasit. Dupa 4 ore au gasit un alt dr care insa nu a mai putut face cezariana pt ca era prea tz. Fratele meu a apucat sa mai traiasca 2 minute, s-a sufocat. Avea 5600gr si, s-a stabilit la autopsie, era perfect sanatos.
De fapt, si bunica mea l-a nasctut pe unchiul meu tot de 5600 gr, in urma cu 56 ani, dupa un travaliu de trei zile: au bagat-o dr intr-un butoi cu apa, asa a nascut saraca.
Dr a fost sanctionat dar..ce folos...
Dupa asta nimeni nu mai voia sa aiba de a face cu mama si toti ziceau ca a fost un miracol ca a ramas gravida..si ca sigut nu se va repeta..Si uite ca dupa alti 5 ani am aparut eu, si dupa alti 5 ani a aparut si sora mea. Sarcina cu mine a fost relativ fara probleme, doar ca zicea mama ca nu isi putea ridica mainile deasupra capului ca imediat sangera...Dar a luat medicamente si a fost ok.
Eu imi pot doar imagina prin ce pate trece o mama cand pierde copilul...imi spunea mama ca fratele meu era inmormantat de 3 luni si ei inca ii curgea laptele cand se aseza la masa desi primise destule medicamente pt toparea lactatiei.
Si in ziua de azi mama plange pt pierderea suferita...nu cred ca vreodata se poate uita asa ceva sau ca un alt copil inlocuieste ceea ce ati pierdut. Insa nu trebuie sa va pierdeti sperantza niciodata ( Chantal!!!) si tb sa incecati sa treceti peste aceste momente. In asteptarea unei noi sarcini cred ca trebuie sa aveti o alta atitudine, care sa vindece si corpul.
Am scris toate acestea gandindu-ma ca poate va ajut moraliceste...daca s-a putut cu atatita ani in rma cand nici nu rau dr de azi si la mama care nu avea bani sa mearga la dr renumiti sau in orase mari.... Nu trebuie sa va pierdeti speranta.
Sper ca nu am suparat pe imeni ca am postat aici...
Va urez sa ramaneti cat mai repede insarcinte, sa aveti sarcini usoare si copiii sanatosi!
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
Liana30 spune:
eunice78 imi pare sincer rau de fratiorul tau..o pup pe mamicutza ta..si stai linistoita ca nu ne plictisesti esti bine venita la noi..te pupp.
Chantal ma bucur ca am reusit sa te fac sa zambesti...vezi ca e mai bine?haiii...scrie aici tot ce vrei..ca noi te citim cu mare placere..si ori de cate ori lipsesti iti ducem dorul...inplus mama cand tu dispari io incep sa urlu dupa tine...de'mi sparg plamanii..asa ca fieti mila de o baba batranaaaa rauuuusi apari ca sa nu'simai sparga palamanii si asa dusi deja
Mischellleeeeeeeeeee pai se poate?acu dispari tu?
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina26/cristina26.jpg)
cristina26 spune:
Liana30Ce faci draga? Doar spuneai ca ai ascuns butuoiul dar eu cred ca Chantel l-a gaist
. Te pupacesc dulce si te iubesc!
Michelle pe unde esti draga? Eu cred ca ai nevoie sa mergi intr-o vancanta. Mergi undeva la mare, la munte sau prin Europa. Ce fain ar fi sa fiu si eu acolo ca am merge impreuna toate 3 (eu, tu si Ingriduta) pe barbati ii lasam sa munceasca
.
Chantel draga mea, esti atat de deprimata. Imi pare tare rau, chiar am vorbit cu sotul meu de tine si de copilul pierdut. El mi-a spus sa iti transmit condolinate si din partea lui si ca ii pare rau ca te aflai la locul neprotirvit in momentul nepotrivit. Eu nu cred asta. Eu sincer cred ca nimic nu se intampla fara motiv. Faptul ca ti-a murit copilul la nastere si mie mi-a murit Paul la 7 luni dupa doua sarcini pierdute s-a intamplat pentru ca asa a fost scris pentru noi sa trecem prin drama asta. Sunt femei care au suferit cu mult mai mult ca noi si sunt femei care au suferit mai putin. Tatal meu are o vorba "nu este limita la rau sau la bine". Eu zic sa te gandesti la ce ai mai mult decat la ce nu ai. Gandeste-te ca poti sa mergi, ca poti sa vezi, ca poti sa gandesti, ca ai un sot care te iubeste, ca ne ai pe noi care te iubim si ne gandim la tine mereu etc...Stiu ca ce am scris mai sus te-a enervat si imi cer scuze pentru asta. Sper ca o sa reusesti sa iesi din depresia asta in care te scufunzi din ce in ce mai mult. Sincer imi fac griji pentru tine, noi toate ne facem. Aici cand esti asa de deprimata esti pusa pe antidepresive, dr tau stie ce deprimata esti? Te rog frumos sa ii spui. Eu am fost pusa pe antideprimate de cateva ori in viata mea si m-au ajutat foarte mult. Te rog fa ceva sa te ajuti, daca nu poti singura cere ajutor. Te pup dulce si sa stii ca imi pasa mult de tine.
Flavia unde esti draga mea, probabil esti tare ocupata cu printisorii. Pupici la toti din partea mea.
Andreea16 mai mergi la facultate semenstrul asta? Cum te simti?
Va pup dulce pe toate fetele minunate de aici.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
Liana30 spune:
cristina cum sa'l gaseasca mama nu vazusi ca zambi?butoiul nu mai e..nu mai e..nu mai e
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/L5845/L5845.jpg)
L5845 spune:
Buna seara la dumneavoastra, dragi doamne!
eunice dureros prin ce a trecut mama ta, iar cu siguranta pierderea unui copil, nu poate fi compensata, tot pierderea unui copil ramane.Felicitari pentru copilasii tai, banuiesc ca sunt niste draguti si nazdravani.Sa-ti traiasca "La multi ani!" pentru cel mare, ca in 2 zile, mai adauga o floare la buchetul vietii.
Liana sa nu mai lasi sa se faca vreun butoi, ca vin si eu si te ajut sa stai la panda cu , bine?
IreneCAM bine ai revenit .Cum a fost?
cristina ce face printesa ta ? V-ati acomodat bine una cu alta?
Chantal merci mult pentru sugestie, ca asa ma gandeam si eu, la Zadori sa mergem. Acum sa stragem fonduri si sa incepem demersurile.Iar in legatura cu concediul, vezi ca sunt locuri minunate in zona Baia-Mare, Zalau,Satu-Mare, chiar Bucovina, unde e superb si poate sanse mai mici sa fie si copilasi prin zona.Sper din suflet sa reusesti pana la urma sa te ridici, sa te linistesti si sa te bucuri din nou de viata ta.
irinabobe .
Michelle,Flavia,mav,Teo, Laura si toate celelalte, unde sunteti? la toata lumea, indiferent de unde si unde sunteti.
Poze nunta Timisoara
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
IreneCAM spune:
LIANA, si eu!
LAU-MELI, a fost f bine, desi obositor, dar am avut ocazia sa mai fac si altceva decat munca de birou, cu stat pe scaun, calculator etc.
MICHELLE, ce faci?
MIRELA, ROXANA, DANANGIE, ANDREEA16, CRISTINA26, FLAVIA, CRISTINAANA, MUSETTE, TEO, IRINA, OANA
Spiridusha:))