Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gill spune:

FELICITARI GINA......GATA..V-A SOSIT CAVALERUL

quote:
Originally posted by Gina M

Buna fetelor,
M-am tinut de promisiunea facuta sa va soptesc si voua ce port in burtica si iata-ma cu vestea cea mare!
Numai ce ne-am reintors de la eco'.Puisorul nostru scump a stat cu piciorusele larg deschise exact asa cum am visat si ne-a aratat, limpede ce are acolo!Este 100% BAIAT!
Doctorul, i-a putut poza "cuculetul" foarte bine si ne-a facut un set de imagini de care suntem tare fericiti!
Sotul, cel putin este in al 9-lea cer.Cand ne-a aratat/spus -ul ce este, asa de tare a zbierat si sarit de bucurie de cred ca, ne-a auzit toata clinica.
Dumnezeu este bun, ne-a ascultat rugaciunile si suntem adanc multumitori/recunoscatri pentru tot ceea ce a facut si face pentru noi.
Va pup, si va multumesc totodata si voua pentru tot suportul, prietenia si gandurile bune.
(Gina)

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

GILL
26+..si sufletzelul mameiSARITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

GINA FELICITARI IUBITA!!! SA FIE SANATOS SI SA CREASCA MARE SI VOINIC IN BURTICA LA MAMI PANA LA TERMEN!! DOAMNE AJUTA!! SARCINA USOARA IN CONTINUARE!!

ROXANA 29+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Gina, felicitari! Ma bucur mult ca veti avea acum si baietelul mult asteptat (mai ales de sot... )

Eu am niste probleme de ieri seara, dureri destul de mari de burta. Durerile sunt in special la mijloc, jos, au tinut toata noaptea, dar nu gn contractii, ci permanente. Daca stau in picioare, merg, ma ridic, este mult mai rau. Ma simt de parca ar cadea o greutate in jos...
S-ar putea sa fie si o cistita usoara, dar inca nu este sigur. Am facut azi o proba de urina la spital, insa dupa aia am aflat ca am facut-o gresit. Nu se lasa primul jet in borcan, ci se lasa un jet la wc si abia dupa se da un jet in borcan, ca in timpul sarcinii este si normal sa ai mai multe bacterii in urina si nu iese asa rezultatul corect. Mie mi-a iesit ca as avea o infectie, dar nu prea mare, si vreau sa repet controlul urinei. Partea proasta e ca dr meu ginecolog nu are maine program... La spital era numai o doctorita de garda, inca in anii de asistenta/proba, si oricat suna de urat, nu am incredere numai dupa spusele ei sa ma bag pe antibiotice (ca mi-a prescris unu-doi). Asa ca acuma beau muuuult ceai si astept in pat ziua de maine, ceea ce-mi vine ffff greu, avand-o si pe Jasmina, e cam imposibil sa raman numai la orizontala.
M-a intrebat la spital d cateva ori daca am usturimi/jene la iesit afara cu urina sau ies mai des, ceea ce nu-i cazul. De aia vreau sa astept pana iau antibiotice, ca poatae totusi nu am infectie.
Durerea de mijloc n-am aflat calumea de ce o am, a zis ca si bb apasa mult in jos, dupa pozitie (mi-a facut eco), sta la orizonzala ca-n sezlong si se misca mult... Arata asa de dolofan! Si am ajuns la concluzia ca eu car prea mult, insa nu prea este solutie la problema asta...

Macar mi-au zis ca bb e perfect, sa nu-mi fac griji, si sa iau regulat, 1-2 ori pe zi magneziu. Ma voi conforma... Si sper sa dau de dr meu ca in el am incredere mare!

Aveti voi vreo idee ce-ar putea fi durerile mele?

Adina 20+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

salutari fetele..de acilea d eprin furtuni si alte cele..nasoala perioada am cam prins.
in asteptarea unei pizze..iacata-ma-s in holu hotelului pe net..:)
sper ca sunteti bine.
sheri si pussi..mai tre sa vb despre amenajari..si noi ne apucam de faiante si parchet sapt viitoare. sa avem unde locui din toamna.:)
va pup. mai citesc din urma sa nu pierd tot..:)

26+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Felicitari, Gina. Sa va traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa ai o nastere usoara. Mi-am adus aminte de momentul in care am aflat si eu ca o sa ma baiat. E tare emotionant.

Roxxy 23 + Rares Matei, cel mai iubit copil din lumea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Gina, tocmai am citit ca ai baietel in burtica!!! Bravo!!! Sa-ti traiasca, sa fie sanatos! Ma bucur enorm pt tine. Si mie mi-ar placea sa am un baietel si doua fetite, cred ca esti tare fericita.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin22+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Va multumesc pentru felicitari si pentru toate gandurile bune!Sunt in al 9-lea cer!Doua fete si un baiat este tot ceea ce ne-am dorit.

Mergi la inceput

Gill si Vasari, , multumesc pt raspunsuri. Ma gindeam eu ca ar putea fi contractia aia, de care ziceti voi. Da, dureaza doar citeva secunde. Deja mi-am luat Magne B6, tocmai m-am intors de la farmacie. Sper sa nu fie nimic daca iau 1/zi chiar daca iau si 1 Materna.

Adina, draguta, imi pare tare rau ca ai dureri de burtica. Sper si eu sa fie infectie. Ce bine ar fi daca ai putea evita antibioticele! Eu nu stiu ce ar putea sa fie, de asta nu-mi pot da cu parerea, dar pot sa-ti dau un pt imbarbatare si sa-ti spun sa stai in patut si sa te odihnesti mult, chiar daca trebuie sa stai dupa Jasmina. Ai putea s-o duci citeva zile la parintii tai?

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin22+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

BB, sunt bine, merci de intrebare , citeam si eu din urma si mi se facuse pofta de pepene cind am citit ca ai mincat la 7 dimineata, asa ca m-am dus si eu si mi-am taiat o felie (nu galben ca al tau, ci rosu). Vad ca ne faci pofta la toate, esti o ispititoare . Bebelina e cuminte? Puiul meu e haios tare in perioada asta, inca ma lasa sa dorm, ma gindesc numai cit o sa mai dureze. De miine intram in saptamina 24!

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin23+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by Gina M

Buna fetelor,
M-am tinut de promisiunea facuta sa va soptesc si voua ce port in burtica si iata-ma cu vestea cea mare!
Numai ce ne-am reintors de la eco'.Puisorul nostru scump a stat cu piciorusele larg deschise exact asa cum am visat si ne-a aratat, limpede ce are acolo!Este 100% BAIAT!
Doctorul, i-a putut poza "cuculetul" foarte bine si ne-a facut un set de imagini de care suntem tare fericiti!
Sotul, cel putin este in al 9-lea cer.Cand ne-a aratat/spus -ul ce este, asa de tare a zbierat si sarit de bucurie de cred ca, ne-a auzit toata clinica.
Dumnezeu este bun, ne-a ascultat rugaciunile si suntem adanc multumitori/recunoscatri pentru tot ceea ce a facut si face pentru noi.
Va pup, si va multumesc totodata si voua pentru tot suportul, prietenia si gandurile bune.
(Gina)

felicitari! sa va taiasca feciorul!

PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput