Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Shericut baia gagicilor inca nu-i facuta, daca vrei poze... cu gresia din debara sunt bune? ba mai e si cea din bucatarie Mesteri nu stiu in Buc.
Victo bine ai venit in trupa amenajarilor... eu as zice al celor fara ocupatie.. care de plictiseala si lipsa de activitate...gandesc.
adina imi pare rau de dureri! Magne BV6 si eu iau 2/zi. Sa dea DD sa nu fie decat acea infectie urinara!

Somn usor la mamici si BB-ici!

PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Gina, felicitari! Acum am inteles ca sunteti la al 3-lea bb :) Chiar ca-i frumos trio-ul.

La primul tau mesaj m-am gandit ca daca ar fi facut asa sotul meu l-as fi batut, pt ca eu imi doream fetita intai . Acum, dupa ce am aflat detaliile i-am dat dreptate :).

Adina, sper sa fie ceva trecator. Sa nu fie nimic. Mi s-a intamplat si mie zilele trecute, pentru cateva ore - cred ca ceva asemanator - si a trebuit sa stau in pat, era cam ciudata durerea, in special cand ma miscam. Cred ca era de la pozitia lui bb.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Multumesc, fetelor! Eu sper sa nu fie infectie, pentru ca nu vreau sa iau antibiotice. Sper de fapt sa fie pur si simplu pozitia lui bb, si nimic mai mult.
Pe jasmina n-o pot duce la ai mei, ca nu vrea, vrea la gradinita. Are o faza momentan in care-i tare fixata pe mine, si a fost si vineri-sambata la ai mei, pentru ca am avut ceva treaba, iar in we care vine va fi la taticul ei, deci nici nu vreau s-o trimit mereu ca pe-o minge de ici-colo...
Si m-a stresat si omul meu azi, in loc sa-mi fie un sprijin. Dar mai bine nu mai zic, ca ma apuca iarsi bocitul, dupa ce mi-am petrecut toata seara in starea asta. Asa ca ma duc sa citesc o carte ceva si sper sa revin maine cu vesti mai bune.

Va pup
Adina 20+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Dap, Adina,asta-i numele oraselului. De ce????

bebe de Honey 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata burtici
Cine vine la cafea?

anca 26+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Buna dimineata, am sosit si eu la munca. dar nu inainte de rondul de dimineata!
Jasmin si mie mi se intampla asa ceva, se plimba BB prin burtica de cateodata este totalmente stramba! burtica. Dar il masez usor si pleaca in alta parte! Sau mi s-a intamplat de l-am simtit ca pe un carcel, a trebuit sa stau cu un picior ridicat asa ma durea! Medicul meu spune ca no-spa pot lua cate vreau intr-o zi! Dar mai mult de 2-3 n-a fost cazul. Eu cred ca mi se intampla asa ptr ca sunt inca foarte mica la burtica, eu am uter infantil si retrovers si cred ca se destinde mai greu.
De ex, si acum ma doare usor burtica, asa ca dupa ce mananc poate iau un no-spa.
Adina si mie mi-au iesit ceva bacterute la analiza urinei si medicii (si gine si cel de familie) au spus ca n-are rost sa iau antibiotice, sa beau multe lichide, ceaiuri si sa am grija la frig. Ai grija!
Eu am ramas blocata acum pe paracetamolul ala sinus! Imi vine sa-mi dau palme! Toata lumea mi-a spus sa iau paracetamol si eu iau sinus!
Maine am programare la medic ma lamureste el ce prostie am facut!
Sa aveti o zi frumoasa!
dana vio 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

neata.imi place ca sunteti asa vorbarete. eu acum imi savurez micuta cafeluta de dimineata. apoi la ora 12 merg la Tg Mures la medic sa vedem ce e cu colul. sper sa nu ma interneze si sa reusesc sa merg dupa-masa la 4D pt ca inca nu am fost. sper sa imi apara acum mesajele mai repede.........

g24hit 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!!
Ancutz eu vin la o cafeluta.

Fetelor,ce se face la monitorizare???

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel27+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

quote:
Originally posted by adalia

quote:
Originally posted by claudia1178

Hm....picioarele si mainile mele sunt foarte umflate si ma dor.....mai ales degetel de la maini care pe deasupra si imi amortesc....cred ca organismul meu retine apa....!
Voi va confruntati cu durerea si amorteala asta de maini?
Claudia
mami de Teodora Victoria!

amorteala s-ar putea sa fie de la lipsa de calciu. incerca sa consumi mai multe lactate...am auzit ca suplimentele de calciu nu ar fi indicate in sarcina, ati auzit si voi asa ceva?

adalia 25+

a happy mom-to-be

mie mi-a dat din luna a 7 a CAL-C-VITA

27+ Anya si Matei

bebe Anya

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Neata burtici!

GinaM felicitari pentru baietel
Ma bucur enorm pentru tine!!! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el asa cum te bucuri de cele doua fetite minunate pe care le ai.

Anca eu mi-am pus doua guri de cafea desi eu in general nu beau, dar am avut chef acum de dimineata.

26+ si baby Kara

Mergi la inceput