Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

CAPITOL NOU (55)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

buna dimineata ,vad ca nu va opriti o clipa din scris,e frumos sa vezi cat de stransa e relatia pe aici.
g24hit am observat ca esti din Medias,eu chiar ieri am ajuns in Medias si stau pana la sfarsitul lui septembrie,dupa care plec sa stau cumintica in Bucuresti unde voi si naste,asa ca cine stie poate ne vedem o data la un suc,sper ca la Tg.Mures sa fie totul ok si sa nu ai complicatii,pupici!!
Eu sunt bine micuta misca non-stop,intr-o noapte nu reuseam sa dorm din cauza ei,asa ca faceam curatenie la ora 1 dimineata,deci va dati seama ce fata a facut sotul cand a vazut dimineata sufrageria luna bec,a zis ca nu-i adevarat! In rest de cand am inceput sa iau calciu efervescent am observat ca nu mai am crampe la picioare dimineata,superrr

25+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by honey79

Dap, Adina,asta-i numele oraselului. De ce????

bebe de Honey 12+

Uite: http://de.wikipedia.org/wiki/Rammstein
Astia-s foarte... hai sa-i zicem excentrici!

Adina 20+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Buna, burticutzelor, inainte de a va pune si eu o intrebare, urez bun venit noilor gravidutze.
Si acum, , mi se intimpla ceva de citeva zile si nu stiu daca alea sunt contractii sau e bebe. Sa va zic despre ce e vorba: mi se intareste citeodata burtica, in partea de jos, o simt foarte tare citeva secunde, un minut maxim. Mi s-a intimplat deja de vreo 3-4 ori, si nu stiu daca e bebe sau contractie, caci n-am mai avut asa ceva pina acum. Cum voi sunteti experte, va cer parerea burticutzele mele dragi. Trebuie sa-mi cumpar no-spa?

Cami, ce face Sebi? Mai e bolnavior? Un pt el si altul pt tine.

Petro, calatorie placuta si speeram sa ne scrii cind ajungi acasa...te pupam

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin22+ Lucas Daniel

Jasmin,
si eu am mai patit asa si chiar ma panicasem, dar am obs ca nu tin mult doar cateva secunde.
la mine, intarirea uterului se asocia de obicei si cu o nevoie imperioasa de a urina! aceste "contractii"
m-au tinut doar cateva zile si au trecut de la sine!

adalia 25+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput