Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 27
![](images/user_woman.png)
adinag spune:
Petro, drum bun si ai grija de tine si de bb!!!
Adina 20+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adinag spune:
Claudia, de ce nu iei un supliment combinatie calciu-magneziu? magneziul ajuta impotriva contractiilor, astfel nu cred ca vei mai avea probleme de la calciu! Incearca, ca nu ai cum sa gresesti!
Adina 20+
adinag spune:
Claudia, trimitele pe adresa comuna! Este scrisa pe prima pagina, daca ai nevoie iti trimit parola pe PM.
Cum este vremea la Suceava? Cum sunt drumurile intre Cluj si Suceava, ai o idee?
Adina 20+
adinag spune:
quote:
Originally posted by honey79
Bun gasit, burtici.
A trecut sa-i multumesc lui BB Yasmi pentru reteta de Salam de biscuiti. Acum n-am biscuitei, dar maine sigur cumpar si-am s-o fac.
Imi place Odiseea voastra. E plina de buna voie si optimism.
Va doresc bebei sanatosi si nasteri usoare.
bebe de Honey12+
auzi, dar localitatea din care vii chiar se cheama Ramstein?
![](icon_smile_big.gif)
Adina 20+
gill spune:
Claudia....pt contractii mie dr mi-a recomandat gynipral...2 pastilute/zi si no spa cu scobutil........si.......ffff important repauz total la pat +2-3l apa plata pe zi......
Ai grija mare de tine!!!!!
GILL26+..si sufletzelul mamei
SARITA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Jasmin012/Jasmin012.jpg)
Jasmin012 spune:
Buna, burticutzelor, inainte de a va pune si eu o intrebare, urez bun venit noilor gravidutze.
Si acum, , mi se intimpla ceva de citeva zile si nu stiu daca alea sunt contractii sau e bebe. Sa va zic despre ce e vorba: mi se intareste citeodata burtica, in partea de jos, o simt foarte tare citeva secunde, un minut maxim. Mi s-a intimplat deja de vreo 3-4 ori, si nu stiu daca e bebe sau contractie, caci n-am mai avut asa ceva pina acum. Cum voi sunteti experte, va cer parerea burticutzele mele dragi. Trebuie sa-mi cumpar no-spa?
Cami, ce face Sebi? Mai e bolnavior? Un pt el si altul pt tine.
Petro, calatorie placuta si speeram sa ne scrii cind ajungi acasa...te pupam
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+
Lucas Daniel
gill spune:
pot fi contractiile BRAXTON HIKS.....nedureroase si nepericuloase daca tin pana intr-un minut....ele pregatesc uterul pt nastere.......sau......poate fi si bb...depinde de pozitia lui......
quote:
Originally posted by Jasmin012
Buna, burticutzelor, inainte de a va pune si eu o intrebare, urez bun venit noilor gravidutze.
Si acum,, mi se intimpla ceva de citeva zile si nu stiu daca alea sunt contractii sau e bebe. Sa va zic despre ce e vorba: mi se intareste citeodata burtica, in partea de jos, o simt foarte tare citeva secunde, un minut maxim. Mi s-a intimplat deja de vreo 3-4 ori, si nu stiu daca e bebe sau contractie, caci n-am mai avut asa ceva pina acum. Cum voi sunteti experte, va cer parerea burticutzele mele dragi. Trebuie sa-mi cumpar no-spa?
Cami, ce face Sebi? Mai e bolnavior? Unpt el si altul pt tine.
Petro, calatorie placuta si speeram sa ne scrii cind ajungi acasa...te pupam
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+
Lucas Daniel
GILL
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Buna, Jasmin. Din ce spui tu par a fi contractii brixton-hicks. Am inteles ca nu te doare nimic, doar e ciudata senzatia. Poti sa iei si no-spa. Eu am avut, dar nu am luat no-spa, mi-au trecut cu MagneB6 in cateva zile. Am vazut ca si alte fete din odiseea noastra au avut si le-a trecut tot cu MagneB6.
Eu personal iau 1/zi, dar am vazut ca se iau si cate 2. :)
Nu cred ca e bb. La mine cand e bb se simte ca o ridicatura mica intr-o parte si simt cum isi schimba pozitia in timpul asta. 27+
Gina M spune:
Buna fetelor,
M-am tinut de promisiunea facuta sa va soptesc si voua ce port in burtica si iata-ma cu vestea cea mare!
Numai ce ne-am reintors de la eco'.Puisorul nostru scump a stat cu piciorusele larg deschise exact asa cum am visat si ne-a aratat, limpede ce are acolo!Este 100% BAIAT!
Doctorul, i-a putut poza "cuculetul" foarte bine si ne-a facut un set de imagini de care suntem tare fericiti!
Sotul, cel putin este in al 9-lea cer.Cand ne-a aratat/spus -ul ce este, asa de tare a zbierat si sarit de bucurie de cred ca, ne-a auzit toata clinica.
Dumnezeu este bun, ne-a ascultat rugaciunile si suntem adanc multumitori/recunoscatri pentru tot ceea ce a facut si face pentru noi.
Va pup, si va multumesc totodata si voua pentru tot suportul, prietenia si gandurile bune.
(Gina)
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!