Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 25
simonette spune:
Eu mi-am dorit o fata pe care sa o numesc ANASTASIA...ramane de vazut daca pe langa SASHA asta va fi cel de al doi-lea, ca intre timp imi plac si altele si mai ramane de vazu daca nu cumva e baietel
Simonette11+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png
eris spune:
inseamna k eu sunt fericita k m-am hotarat la nume chiar dak nu stiu ce bb o sa fie sper k pe 14 sa stea sa vada si mami cum sa vorbeasca cu el:)si eu la inceput ma gandeam ;a mai multe nume dar acum m-am hotarat si cred k astea or sa ramana
Mada 16
docdecap spune:
Carmen, pantalonii i-am luat din magazin insusi, numai ca la Cta i-au zapacit, nu mai erau langa hainele de bebe, asa cum erau inainte, erau la gramada cu hainele de tanti, numai ca am recunoscut o fusta d ematernitate, si apoi m-am uitat la etichete la pantalonii le langa si la care am vazut "maternity tex" aia erau de gravi. erau puse la gramada, daca nu insistam sa ma uit dupa blugii de gravi(aveau numai 44 si 46) nici nu-i vedeam pe astialalti, care erau mai in spate, si nu pareau de gravida (nu sunt cu burtica din aia elastica). Spor la cautari, sper sa fie cu succes.
a propos de copiii frumosi, io o tot intrebam pe sora-mea ca daca copilul meu nu o sa fie la fel de frumos ca ai ei? asa-mi place de ei, de amandoi baietii, stiu ca o sa-l iubesc mult de tot pe al meu, dar o sa-mi placa inca tare-tare de nepoti... sper sa nu ma trezesc ca fac comparatii..
gratiela, tu spuneai de Gugu ca e in vacanta? (daca ma insel, scuzati zuzenia). am cautat in urma si nu am gasit mesajul. stii tu unde ne-a scris sa ne linistim?? ca deja nu a mai intrat pe DC de mai mult de 2 sapt., si stiind ca ea e cu probleme, ma ingijorez..
Monica 18+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
Shose spune:
Miri Mik, Simonett, frumos nume Sasha. Si mie imi place.Dar...sper sa vi'l las voua si sa imprumut unul de fetita.
Daca o sa fie fetita sigur o sa-i spun Maria. O sa existe si un al 2lea nume...poate Zarah.
Fetelor dupa ce am citit ca multe dintre voi nu luati vitamine, iar m'am linistit. Nu mi'a zis doct. sa iau inca nimik. Nici macar acid folic. Probabil pt ca nu mai e cazul acum ( am inteles ca se ia la inceput).
Despre kg ce sa zic, slabisem rau inainte de sarcina 43,44 kg la 1,60m.
Acum am vazut ca am pe la 45,5 chiar 46
asta era greutatea mea dinainte...asa ca nu stiu daca am luat sau nu in greutate din cauza sarcinii. Cert e ca burta nu se cunoaste sus, dar in partea de jos deja nu se mai inchid blugii.
Ma bucur ca Laura s'a linistit si a primit consiliere buna!
for all!!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
Anca.Diana spune:
Ce mai fac fetele? Lipsesc si eu 2 zile si apare un nou capitol. Nu mai reusesc sa tin deloc pasul cu voi :(
Felicitari fetelor care au aflat sexul bebeilor! Sa fie sanatosi si frumosi!
Azi ma macina rau un gand. Am sa vi-l impartasesc. Voi sunteti superstitioase? Mama zice sa nu iau NIMIC bebelui pana nu se naste. Cica daca-i iau ceva i se intampla ceva rau copilului. DOAMNE FERESTE!
Voi ce ziceti de asta? De regula nu sunt superstitioasa... dar imi e frica... :(
Azi am fost in Gima din Plazza. Vroiam sa iau niste ficatei, sa-i prajesc diseara. Cum misunam prin magazin am zarit raionul cu hainute de bebei la care m-am prezentat imediat. Sunt asa de dulci hainutele, ma topesc toata cand le vad! N-am putut sa ma abtin. Pe jumatate terorizata de superstitia maica-mii, am rugat-o pe prietena mea sa cumpere in locul meu niste lucrusoare. Am ajuns acasa foarte incantata de ele. I le arat si sotului. Ce reactie credeti ca a avut?:O A zis ca nu vrea sa le vada si m-a intrebat cum de nu stiu ca nu trebuia sa cumpar nimic, daca Doamne fereste se intampla ceva copilului din cauza asta?!
Sunt tare trista din cauza asta... Poate suna prostesc. Dar asa e. Mamicile care nu sunt la prima sarcina... voi ati cumparat ceva de dinainte?
Linistiti-ma si pe mine cumva ca simt ca innebunesc :(
Cele care isi aranjeaza camera de dinainte nu incalca aceasta superstitie? Nu-mi vine sa cred ca ma afecteaza asa de tare o prostie in care nu as fi crezut sub nici o forma inainte.
Va pup
Anca Diana
14+
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
Laura Ioana spune:
Anca eu nu cred in superstitii din astea! Sunt niste prostii, am spus-o si o repet! Stai linistita ca nu se poate intampla nimic ptc ai luat tu nush ce lucrusoare! Sunt atatea mamici care aranjeaza toata camera lui bebe din timp si oricum iti e greu sa cumperi numai dupa nastere, ca ai nevoie de tot felul de chestiutze si vrei sa participi si tu la cumparaturi, nu? Stai linistita
LauraD daca vii in Piatra ne vedem (numai sa fiu in localitate, ca marti plec la Bucuresti la eco morfologica).
18+
Poze Laura
Puiul nostru drag
emiliapop spune:
Eu am cumparat toate lucrurile si obiectele de care am avut nevoie ptr. bebe, stiu ca deja cumparasem niste lucrusoare de bebe pe la 4 luni si le intinsesem pe canapea sa ma uit la ele si a venit soacramea si a intors privirea imediat si a zis sa le iau de acolo de parca erau ala cu coarne pe ele. Ei si pe mine asta m-a ambitionat ca zambea la sotul meu si ii zicea las ca le cumparam amandoi adica ei dupa ce naste, adica eu. Ce gluma buna auzi , sa las cumparaturile in seama ei, la zgarcenia ei si gusturile ei indoielnice .
Asa ca sotul meu a facut cum am zis eu ca nu avea incotro si ea la fiecare lucru cumparat dadea dezaprobator din cap.
Asa ca pe la 6-7 luni aveam cumparate majoritatea lucrurilor si obiectelor necesare ptr. bebe: carucior, patut, lenjerie de patut, scaun de masina, prosoape de bebe, lenjerie, sterilizator, biberoane,etc. tot ce trebuie ptr. copil si bagajul de spital facut al meu si a lui bebe.
Mama si sa vezi ce fata facea cand incercam sa i le arat fugea ca din pusca si mie ce rau imi parea.
A mea e o soacra "de poveste" din cale afara de rea, nu ma ajuta la nimik desi sta aproape de mine ci bate magazinele la 70 de ani si vrea sa isi faca liposuctie .
Asa ca eu zic sa faci cum simti tu si cum simti tu ca e bine si sa cumperi ce iti place tie si cand vrei tu si daca te bat la cap sa nu le arati, le cumperi si le bagi la sifonier daca altfel nu merge dar eu zic ca asa fac toti la primele cumparaturi si pe urma se obisnuiesc.
emilia cu bebe mic si Alexandru Paul (16.08.2006)
greutate
docdecap spune:
Anca.Diana, sunt superstitii si ai grija de tine sa nu incepi sa le crezi, ca si-asa avem destule griji cu bebii nostri!!
N-are nici o treaba, ceva tot trebuie sa ii ei, doar nu aduci acasa bebe sa-l invelesti in prosop (spune-i asa soacrei, ca e doar bunica, nu mama
)
Vezi la Angelique, care a inceput deja albumul garderobei!!
Mie imi pare un pic rau, ca nu o sa iau haine mici prea multe, mostenesc destule, si stiu ca le vin o luna-doua. Oricum in vremea aia nici nu cred ca il scot din casa, asa ca las sa creasca un pic si dup-aia ma arunc la hainute
eu acum m-as gandi la chestii mai mari si mai practice, un patut poate, biberoane, sterilizator (eventual), creme, unguente si medicamente anti-colici...
Asa ca stai linistita si nu te lua dupa altii, fa-ti sarcina cum vrei si daca are cineva supersitii (inclusiv sotul) tine-le piept, nu te lasa!!
hai
monica 18+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
carmen e spune:
si eu sunt cam superstitioasa, dar nu cred ca voi rezita sa nu cumpar ceva , chiar ma uitam cu sotul la hainute patut, dar cred ca pe la 6 - 7 luni vom avea sigur cumparat cate ceva, nu cred ca voi rezista cu tot cu superstitia mea.
Carmen14+
http://bd.lilypie.com/iKsJp3.png
Lala_D spune:
Gina M felicitari !!!!!
Sa fie sanatos si sa va bucurati toti de flacaul minunat din familie .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)