Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 24
eris spune:
gratiela si tu iei utrogestan?mie doctorul mi-a spus sa nu-l mai iau pe la 14 saptamani apoi am avut iar niste probleme si mi-a spus sa-l iau iar nu stiu xcat timp dar am auzit fete care l-au luat pana la 28 de saptamanispweram sa nu fie si cazul nostru
Mada 16
Gina M spune:
Buna buna fetelor,
Am intrat pe fuga in timp ce mi-am luat micul dejun sa va citesc.
La eco' ajung cam intr-o ora si daca puisorul va dori sa ne arate,o sa aflam ce port in burtica.
Emotiile ne sunt mari!99% tind sa cred ca este baiat insa acel 1% ramas poate schimba totul.Mai ramane de vazut!
Fug sa ma pregatesc.Va si va tin la curent.
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
honey79 spune:
Bafta la eco, Gina. Tin pumnii ca bebe sa stea cu "rusinica" la voi, ca sa stiti ce carucior sa-i luati.
Awwww, fetelor... inseamna ca eu sunt o vacuta. Eu am cam luat kg..nici nu zic , caci mi-e rusine.Sa nu mai zic ca eram dinainte de a ramane insarcinata.
bebe de Honey 12+
grati.ela spune:
ehe, eu am alt pitic: am deja o fetita tare frumoasa, care de mica a fost cocolita si s-a stiut in centrul atentiei. Acum cateva zile mi-a zis ca o sa o iubesc pe surioara ei dak va fi mai urata? I-am zis ca sigur va avea farmecul ei iar urata ca noaptea n-ar avea cu cine semana. In plus deabia pe la 6 luni ne dam seama dak va fi frumushik sau mai putin...Dar mi-a intrat morcovul...eu nu indraznesc decat sa ma rog la Dumnezeu sa-mi trimita un bb sanatos...sunt sigura ca o voi iubi oricum si...mai sunt ratushte care apoi devin lebede.
Cu un baiat e mai usor...lui i se iarta uratenia, dar cu fetele e tare trist...E grav dak esti frumoasa, sanatoasa si desteapta (asta nu se poate ierta usor) dar la fel de vinovata esti dak esti si hada...
14+
simonette spune:
Miri_mik esti asa cum mi te imaginam dar Bruno este suppeerrrbbb!!! Si chiar se vede o burtik acolo...tu n-o vezi?
Sasha este unul din numele hotarat de sotul meu indiferent daca este fata sau baiat! L-a ales acum vreo saptamana cand eram in vizita la sora mea care nu era acasa! Si mie mi-a placut si asa a ramas...mai avem de ales unul! Tot asa ma gandeam si eu ca daca nu-i place un nume la copilutz sa-l foloseasca pe celalalt caeu tare am suferit ca am avut doar un nume si ala urat!
Da Doamne sa fie bine maine la echografie!!!
Simonette11+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png
irinouka spune:
zuzici, va pupez si va doresc o seara cat mai placuta. bafta celor care mai au de facut o analiza-alta si sa ne-auzim cu vesti cat mai bune. paaaaaaaaaaaaaaa!!!!
irina 16+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
simonette spune:
Eris, de ce crezi ca inca iti mai sunt moderate mesajele? Eu cred ca nu e asa....
Simonette11+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png
docdecap spune:
Eris, draguta, nu stiu daca mai esti moderata, dar pentru noi, astea cu cititul mai pe seara mesajele tale se vad...
Ecografie morfologica e o ecografie unde ti-l tot masoara pe bebe, sa fie in parametri, lungimea totala, diametrul bi-parietal -adica teasta, piramida nazala etc. asta la primul trimestru, adica la 12 saptamani. la cea de trim 2 (20-24 sapt) iti vede inimioara, plamani, organe in general, lungime, latime, eventual sex etc. Adica morfologie de bebe. cu cat ecograful si ecografistul sunt mai buni, cu atat mai bine. Asa depisteaza malformatii, SD, alte alea. Plus ca il mai vezi pe ecran vreo 30 minute . si mai faci una trim 3, aia mai incolo, inca nu-mi bat capul. Lamurici?
eu mi-am luat cantar, fetelor, si ma ingrozesc cand vad cum creste... nu ca mi-ar fi frica sa ma ingras, am avut la viata mea si 70 si ceva de kile, dar chiar 1 kg in 5 zile? e adevarat ca in primul trim. am scapat de vreun kil acolo, toata lumea spune ca am coapsele mai subtiri... deci acum o luna eram la 61, acus bat 63,5, dupa ce am stat la 62 si ceva mai multa vreme. E, cum o fi, incerc sa nu exagerez.
Cu nume de baieti poate prind si eu idei de la voi, astia din familie care mai de care cu idei sa pun sfintii din vremea aia, cristi, stefan, vasile sau ion. acum asta micu' o sa aiba 2 verisori unu cristi si unu stefan, vasile ne cred, ion (Ioan) e taica-miu si daca as alege, as alege celalalt nume a lu' tata, Dinu.
plus ca numele meu de familie incepe cu Tz, asa ca trebuie sa fie mai vocalic (marius tzutzuianu? ). si mie imi place sasa, dar eu trebuie sa impac mai multa lume in casa...
mai fetele, bebe meu da din picioare la volan. eu pun centura, ca altfel tipa nefericita de masina si ma enerveaza... si pun si o pernuta, sa nu ma stranga peste burta. si asta micu' tot da cu picioarele. trebuie sa-l invat cu viata de nomad, ce mai.
plus ca azi m-am dus la carrefour si mi-am gasit niste pantaloni misto de tot pentru gravide, i-au dat la reducerea reducerii, i-am luat cu 20 ron! plus ca am gasit nr 42, mi-am luat evident 2 perechi, culori diferite!! Sunt tare bucuroasa, si eu si BB, ca nu-l mai chinui cu cei mai mari blugi cu talie joasa pe care-i aveam, si care sfarseau invariabil cu nasturele desfacut...
pupic,
Monica 18+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
eris spune:
Simonette acum am oobservat k numai sunt moderate...
Monica merci frumos k mi-ai explicat acum am inteles foarte bine
Va pupicesc zuzici si mai vb maine dak o sa am net k...
Mada 16
carmen e spune:
Gina bafta la eco si sa va lase bb sa vedeti ce e.
Monica de unde ai luat pantalonii din carrefour sau de la magazinele de afara , ca as merge si eu maine sa imi caut ceva , ca nu prea mai stau bine acum la capitolul pantaloni.
Fetelor imi e si rusine cand va ca voi ba slabiti, ba luati doar un kg, eu am luat pana acum 4 kg si mi se par exagerat de multe , mai ales cand vad ca voi nu prea luati.
Mie nu imi vin nume decat de fetita in cap si toate le asociez cu rude, prieteni , verisori, samd , sper sa fur de la voi ceva idei ca eu sunt in pana rau , singurul nume care imi vine in cap e Alexia.
Carmen 14 +
http://bd.lilypie.com/iKsJp3.png