Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 23
honey79 spune:
He he, Irinouka, dap...Honey e frumos... numai ca a venit destul de tarziu, ca deh...m-a botezat sotu' asa. Chiar imi povestea cum ca, daca la serviciu il intreba cineva numele meu.. zicea simplu: Honey!!
Cat despre alegerea a 2 nume, nu stiu. Banuiesc ca sunt mai multe motive. Unul ar fi ca, again..in cazul in care nu le place 1 nue, sa-l foloseasca pe celalalt. Un altul ar fi ca.. atat Marie cat si John, corespund Sarbatorilor ortodoxe ..Sf. Maria si Sf. Ion (prin adaptare)asa ca, ar fi un motiv in plus sa-mi rasfat puiutii ( stiu sigur ca voi avea si pe-al doilea, mai devreme sau mai tarziu).
Ei, dar pana atunci mai e cale lunga, asa ca deocamdata incerc sa ma concentrez asupra lui bebe din burtica.
Apropo.. cam care e media kg-lor castigate in perioada aceasta a sarcinii????? Voi cat ati luat pana acum?
bebe de Honey 12+
irinouka spune:
honey, ma tem ca nu pot sa te-ajut.
eu n-am luat, eu doar dau, de 4 luni. :-) e ca-n viata! bine, am de unde. si asta nu mai e chiar ca-n viata.
pup
irina 16+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
ginnette spune:
Ca veni vorba de kg, eu am luat 2. Deocamdata "stau" bine, dar am nu mai dau iama in dulciuri si paste (si ieri v-am zis de paste )
Roxana 18+
http://bd.lilypie.com/UDm4p3.png
grati.ela spune:
Hello!!! Sanziana este a noastra...Ozana a hotarat dupa lungi potriviri...ca alint e mai greu: Ozi vrea Iana si eu Ziana. La prima sarcina am avut doar nnume pt fetita deshi eu am aflat deabia cu 2 sapt inainte sa nasc ca e fata. Toti cunoscutii au strambat din nas cand am hotarat Ozana dar asta am vrut si...asta a iesit.
Anul trecut cand am pierdut sarcina ma chitisem pe Bristena pt fata si Razvan pt baiat.
Acum eu zic Sanziana...a fost Ania Elena, Irina Elena...
Pt fata cu durerea intr-o parte...si eu am mai ales de la digestie. Clisma ajuta la fel si alimentatia cu prune uscate si musli.
14+
eris spune:
am facut si eu 10 mesaje sa inteleg k acum pot vb direct cu voiio ma cantaresc zilnic si pana acum nu am luat decat un kg cam asa dar sper sa nu iau prea multe pana la sfarsitul sarcinii. fetele imi spunetis i mie ce e eco morfologica?k io sprea rusinea mea nu stiu
Mada 16
grati.ela spune:
Fetelor, eu am renuntat de 5 zile la Elevit...nu le mai suportam. Mananc oricum multe fructe, nuci...
Pana cand luam Utrogestan?
14+
creata2008 spune:
Honey, cred ca am luat si eu vreo 500 grame, cam asa, pana acum.
Miri mik - frumoasa burtica si frumos baietelul de langa burtica.
Ca nume... hmmmm... la noi e mai greu. As vrea sa asteptam sa vedem daca e baiat sau nu, pentru ca la nume de baieti nu am nici cea mai vaga idee... Imi plac mai multe, pe unele dintre ele le-ati spus si voi. Ma gandesc ca pana maine, daca sta ca la plaja, nu mai e mult, si apoi ne gandim si la nume.
Zuzelor... dar eu am o alta problema care ma macina. Prietena mea are un copil extrem, dar extrem de frumos si de destept. Si credeti-ma ca sunt impartiala cand e vorba de aprecieri. Chiar este superb! Are niste ochi mari, albastri si este frumos. Ma repet, stiu. Ei si acum, ma intreb: oare copilul nostru o sa iasa cel putin la fel de frumos ca al lor?? Dar destept? Nu ca as vrea sa fie Brad Pitt sau Tom Cruise / Catherine Zeta Jones sau Demi Moore in privinta frumusetii si nici Jodie Foster (se spune ca are un IQ de peste 150), daaaar...
Anyway, o intind spre casa, sa ma pregatesc cum se cuvine de plecare.
Va pup inca o data pe toate!
Ciao!
numeioana spune:
Ha, creata, chiar ma gandeam la asta acum ceva timp. Imi povestea o prietena ca nu se intelege cu cumnata si nu mai vorbesc pentru ca de cand erau fetele lor mici (sunt de aceeasi varsta) se intreceau care are copilul mai destept si mai frumos...
Ma gandeam ca nepotelul meu are 1,8 luni si vorbeste de la 1 an, e foarte destept, toata lumea il lauda. Pare un copil de cel putin 2,5 ani. Ei cred ca asa e normal sa fie copilul la varsta asta. Daca eu o sa am un copil care o sa vorbeasca mai tarziu, oare cum o sa se comporte cu el? O sa-l laude in continuare pe al lor, ca vorbea vrute si nevrute, ca era mai destept... Pe mine una nu ma intereseaza aspectele astea, dar sper sa nu fie el deranjat cand o sa fie mai mare daca se va face mereu comparatie intre veri.
Eu pana acum am slabit 4 kg, m-am subtiat la talie si burtica a inceput sa se vada... Poate zilele astea va pun o poza si cu mine sa ma vedeti...
Ioana
11+
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
eris spune:
gratiela si tu iei utrogestan?mie doctorul mi-a spus sa nu-l mai iau pe la 14 saptamani apoi am avut iar niste probleme si mi-a spus sa-l iau iar nu stiu xcat timp dar am auzit fete care l-au luat pana la 28 de saptamanispweram sa nu fie si cazul nostru
Mada 16