Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna fetelor,
Numai ce ne-am reintors de la eco'.Puisorul nostru scump a stat cu piciorusele larg deschise exact asa cum am visat si ne-a aratat, limpede ce are acolo!Este 100% BAIAT!
Doctorul, i-a putut poza "cuculetul" foarte bine si ne-a facut un set de imagini de care suntem tare fericiti!
Sotul, cel putin este in al 9-lea cer.Cand ne-a aratat/spus -ul ce este, asa de tare a zbierat si sarit de bucurie de cred ca, ne-a auzit toata clinica.
Dumnezeu este bun, ne-a ascultat rugaciunile si suntem adanc multumitori/recunoscatri pentru tot ceea ce a facut si face pentru noi.
Va pup, si va multumesc totodata si voua pentru tot suportul, prietenia si gandurile bune.
(Gina)

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Mai Gina ce ai facut cu mesajul ala fenomenal ???
Sau am avut vedenii ca anuntai un carucior albastru

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Iote si mesajul

Sincere felicitari din nou

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

WOWWWWW!!!!! Gina, felicitari!!! Ma bucur foarte mult pentru voi. Stiu cat de mult va doreati baietel si iata ca Doamne Doamne v-a ascultat rugile. Sa fiti sanatosi cu totii (si voi si fetitele si flacaul cel mic) si sa va bucurati impreuna de o viata minunata!

Laura-Dimitris, ma bucur nespus de mult si pentru tine ca te-ai linistit. Este foarte important sa ai incredere in bebelusul tau si in Doamne Doamne. O sa fie bine! Iti multumesc si eu mult pentru incurajari si am sa-ti urmez sfaturile. Asa este, in copilasii nostri gasim putere ca sa trecem peste orice.
Ce nume frumoase au grecii...ma topesc dupa tot ce este grecesc (inclusiv mancarea ). Rudele sotului tau locuiesc in Grecia? Trebuie sa fie tare frumos! (faptul ca locuiesc in Grecia si ii vizitati, nu sotul sa fie frumos....desi sunt absolut convinsa ca si sotul este chipes, grecii sunt frumosi.....ti-am spus eu ca-mi place tot ce este grecesc ).

Docdecap, iti multumesc foarte mult pentru sfaturi. Ti-am trimis un PM.

Pupacesc zuzele si va doresc o seara minunata! (Gina, faceti cinste cu o bere? Ca parca as da o fuga pana in USA in seara asta si o bere ar fi pretextul ideal . Transmite-i te rog si sotului tau ca zuzele se bucura mult pentru bucuria voastra). Hmmmm....am ceva cu sotii vostri in seara asta ....dar zau ca e neintentionat si complet nevinovat .

Alina 21+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Anca.Diana sunt superstitii!!!Eu ieri i-am cumparat cercei,dar ce este mai comic ca nu stiu inca sexul,daca va fi baiat ii voi da cadou finutei mele,daca este fata sa-i poarte sanatoasa cand se va naste.

Madalina 13+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Gina, felicitari pentru baietel! Sa fie sanatos! Vi s-a implinit visul, acum sunteti si parinti de baietel, bravo voua!

Ioana
11+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Gina - FELICITARI PT BAIETEL SA FIE SANATOS SI FRUMOS.

Monica mersi de pont sper maine sa reusesc sa ajung si eu in carrefour.

Carmen 14+

http://bd.lilypie.com/iKsJp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Va multumesc pentru felicitari si pentru toate gandurile bune!Sunt in al 9-lea cer!

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Madalina, e comica esti! Cum mai sa-i cumperi cercei daca nu stii ce sex are?! Esti o zuza adevarata!!!

Pe fetita mea o va chema Silvia. Iar pe baietel David. Pt el mai am un nume: Mihai, dar pt fetita al doilea nume il alege sotul. Si-asa nu-i place Silvia. Dar ce-mi pasa mie?

Ioana
11+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

GinaM Felicitari pt. barbatelul din burtik! Sa fie sanatos si frumos!

Simonette11+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput