*** LA REDOUTE (40)***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Fetelor, cine a luat rujuri de pe strawberry? Ca pe site la ei arata o culoare si pe site-ul marcii (max factor, ca d-asta vreau sa iau) alta, cu totul alta. Dupa care sa ma iau?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

eu am comandat dar abia saptamana trecuta si nu au venit

nu stiu ce sa-ti zic mai bine te iei dupa site-ul producatorului ca nu cred ca si-ar permite sa greseasca

acu ma pui si pe mine pe ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Nushu gand la gand! Asa ziceam si eu, dar voiam o confirmare

Fetelor nu ar fi cazul sa renuntam la Mica publicitate? Ca produsele au disparut de ps site-ul lor, sau nu mai sunt aceleasi linkuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Azi e ultima zi de solduri!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

si te mananca tastatura, clau? adevarul e ca am si eu vo 2 bluze de 10 euro si ma manancaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu ma manaca...cum sa ma manace in conditiile astea?! Oftam si eu...asa... Poate pana la soldurile viitoare se va mai schimba ceva...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

fetele, sunt si eu alaturi de voi daca se hotarasc astia ca nu mai livreaza in ro si daca va trimit banii inapoi prin cec...

eu sunt una din norocoasele carora le-au venit toate comenzile. ultima am luat-o pe 10 iulie.

si acum: v-am spus ca am un coleg fan LR caruia i-au blocat contul si ii faceau faza cu American Express.
DAR... el ultima comanda a dat-o pe 10 iulie, si i-a venit in 2 august!

asa ca eu cred ca mai sunt sanse... evident habar nu am pe ce criterii trimit astia coletele; cred si eu ca au fost ff aglomeratzi si ganditzi-va ca nu numai ei au avut perioada de solduri.. asa ca poate nu a facut posta fatza...

tzin pumnii!

ce-as mai da si eu o comanda... dar din pacate (sau din fericire?) maine imi intra banii pe card...

b

Mergi la inceput

bey, beatrice asta e in forma. mi-a raspuns la mail in mai putin de o ora, ca i-am scris ca io totusi ce sa fac

I cannot answer you (I am not from the same Department).
I am afraid there is no other possibility to you than waiting until Christine come back to the office.
Thank you for your understanding.
Yours sincerely. Béatrice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Da, mai, dar voua nu v-au venit mailuri sictirite

Mergi la inceput

feli, care mail sictirit? asta "Hello,
I advise you that your recent orders were canceled. Actually, we don't deliver to Romania anymore (too much parcels don't arrive at destination and are lost).
Don't place anymore orders on our website. From now on, if you still do and if the parcel is sent and lost, we will not reimburse you anymore.
We will contact you soon again for the reimbursement of the orders that were cancelled. Please be patient.
Thank you for your understanding.

Christine
Relation Clients"

il am si io, of corz. da' sor-mea nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Nu a venit aviz nici astazi...
In schimb mi-a venit un nou catalog Yves Rocher, asa ca sun acum sa fac o comanda miiica

Mergi la inceput