*** LA REDOUTE (40)***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

poate cei de la LR cauta o alternativa pentru posta romana, cea mai buna decizie pentru a nu sista livrarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

corap da, ala, asa ca ce colet sa mai astept? Ne-au luat prin sondaj sa vada daca ne descurajeaza

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Aveti grija cu yr. Eu am comandat de pe siteul nemtesc, in Germania si le-am luat acum cand am fost. In total de vre-o 150 de euro...da in timp. In afara de gelurile de dus care le folosesc restul sunt niste porcarii: rujurile sunt transparente de nici nu se vad, rimelul nu intinde nimic, la creioanele de ochi se rupa varful imediat...parfumurile nu tin (am luat de liliac si bujor) si mostre mici din celelate, sa vad cum sunt si sunt atat de "misto" ca nu le voi folosi niciodata... ce sa va mai zic, cremele sunt ok..nah..dar nu m-au dat pe spate. Eu am luat dintr-alea ieftine, la promotii si in plus am aplicat coduri de reducere gasite pe net: 7,5 euro/rabat, 5 euro/rabat, transport gratuit..etc. Fiecare colet a avut cadoul afernet.

Ideea e ca nu sunt caliative produsele lor. Eu nu mai am de gand sa iau nimic de la ei, niciodata!

Edit: preturile yr.de sunt mai mici ca cele practicate pt ro. Puteti sa ma intrebati despre un produs anume si daca il am, va zic.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Viairo

poate cei de la LR cauta o alternativa pentru posta romana, cea mai buna decizie pentru a nu sista livrarile.

sa dea Dzeu sa fie asa...totusi nu cred ca-s chiar atat de batuti in cap sa nu livreze marfa in toata tara din cauza postei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

feli, io zic sa mai astepti. ca-i vraiste la ei, de nu stiu unii ce fac altii, asa ca poate se-ndura cineva sa-l expedieze pe la spatele lu' christine, profitand de lipsa ei

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Jasmine, merci de raspuns! Se poate cumva afla pana cand sunt valabile ofertele de pe les aubaines? Se poate pana maine, sa expire o data cu soldurile?
Ca daca e asa, eu comand pe o adresa din Franta sa mi le aduca dupa aia in Romania - am fost in oras si cand am vazut preturile la hainute de bebe m-am ingrozit, si imi trebuie niste hainute mai groase ca plecam la munte

Anca de Manu
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Intrasem sa va zic ca am primit 3 mailuri, unul ca raspuns la intrebarea pusa pe site si 2 ca raspuns de pe adresa Cristinei, toate cu acelasi continut, cum vad ca ati primit si voi. Astia chiar inchid si gata, ramane doar unul sa stinga lumina?
Ma rog, cert e ca se poate ca pana saptamana viitoare sa ne trezim ca vin cecuri in posta si ei se spala pe maini pasandu-ne saptamana asta fara sa ne raspunda in nici un fel ca n-are cine.

Mergi la inceput

Anca, vezi in josul paginii de la Aubaines ai * Pour connaître les conditions de l'offre, cliquez ici si acolo gasesti pana cand e valabila oferta de la sectiunea unde ai gasit hainutele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

claujro, sarumana de sfaturile legate de YR. Am mai comandat si eu de la ei, si sunt cat de cat multumita .

Mi-am luat parfumurile de ceai verde care sunt ff racoroase, e adevarat ca nu tin mai mult de 7-8 ore, insa miros f bine si fresh (a citrice), crema de maini cu arnica (recomandata tot de fetele de pe DC), servetele demachiante si sampon Hamamelis (il folosesc parintii cu succes ).

Acum am dat o comanda de doar vreo 15$ (4 produse), si primesc cadou un strugurel, un lot de esantioane si un cadou de (cica) 90 ron... Macar pentru surpiza merita banii aia, ca la tombola..

Mergi la inceput

rall, numai crema de maini o am si samponul.

Ai grija la cadou. Eu am primit o multime de "hartii", d erazuit, etc si am pus la posta acolo, un plic cu nu stiu ce cadou surpriza pt copii. La vre-o 2 sapt ma suna prietena mea sa-mi spuna ca a venit cadoul: o gentuta de copil...dar nu e cadou...costa 11 euro..ce sa faca? Sa plateasca? I-am spsu ca nu, sa-l trimita inapoi. Si nue vb ca ne-am inselat, sotul ei e neamt si el ne-a tradus ce era pe cupon.

Nu zic ca e cazul tau, doamne fereste, iti povestesc doar cum a fost. Sa ne zici si noua ce cadou a fost...

Mergi la inceput