*** LA REDOUTE (40)***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pe strawberry cat sta "pending" plata? Si de ce zice ceva jos de genul:
special remarks:
out of stock:

Fara alte mentiuni dupa ":"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

aissa, si mie mi-a aparut exact la fel. Apoi am primit mail in care imi cereau s ale confirm codul de securitate si adresa d elivrae, am facut-o, am asteptat cateva zile si am primit mail de confirmare. Astea sunt etapele. Eu am comandat pe 2.

Edit: am verificat si si acum apare la fel ca la tine. Asta in conditiile in care banca mi-a spus ieri ca banii au fost luati. Poate ne ajuta fetele cu experienta. Ce ar trebui atunci cand introduci nr comenzii sa apara??? Multumim!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Bey, puteti spune ca-s nebuna, da' eu am dat o comanda de 25,60 euro cu uscatorul de par cadou. Doamne ajuta!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
PS Mi-a venit si confirmarea pe mail, m-a sunat si ABN AMRO pt. autorizarea sumei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

claujro, merci mult! eu nu ma prind unde intra hainutele pe care le vreau... les aubaines soldes monstre se termina azi, iar celelalte pe 31 august. nu ma prind unde intra aubaines bebe, dar presupun ca in soldes monstre, ca pe celelalte le-am gasit (arivage, prix divise par 3 etc)

Anca de Manu
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by miki68

Bey, puteti spune ca-s nebuna, da' eu am dat o comanda de 25,60 euro cu uscatorul de par cadou. Doamne ajuta!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

cristina eu zic ca noi astea din iasi am luat-o razna:D uite si eu pregatesc acum o comanda

am zis ca oricum la cati bani blocati am la ei ce mai conteaza o comanda??asa ca diseara bag comanda iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Va admir sincer!
Eu in comanda din 11 trebuia sa am 2 lenjerii de pat, fete de perna si cearceafuri pt Ale si niste pantaloni tot pt ea si uscatorul de par . Ma uit in Suivi si plaaaang ca le vreau, vreau colet cu bulinute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Si pe mine ma maninca degetele f tare si asa as mai da o comanda cu niste adidasi pt sot pt ca i-am avut si in comanda data pt prietena mea si sunt super frumosi.Si pe langa ei as mai avea si eu si Vlad cate ceva

Chiar acum vorbeam cu o prietena ca poate astea asteapta pana trec reducerile si dupa aceea ne da un raspuns.De ce sa luam prod reduse cand le-am putea lua la un pret mai mare(ca tot suntem asa "inflacarate" sa comandam de la ei)

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Toate ca toae, ptr mine mai gasesc haine misto, dar ptr Ili cam greu la preturile astea. Am vazut in parc la o fetita www.laredoute.fr/vente-la-blouse-enfant-okaou.aspx?productid=324112763&documentid=299107&categoryid=22911341&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">ia aceasta Mai fetelor, e mult mai frumoasa ca in poza

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

da ce ar fi sa le sugeram noi sa lase naibii posta romana cu toate bubele ei si sa apeleze la un serviciu de curierat din RO?Sunt cateva care chiar isi fac treaba cum trebuie.De exemplu CURIERO care livreaza pt Quelle si n-am auzit sa fie probleme,sau FAN CURIER EXPRES sau care or mai fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

da ce ar fi sa le sugeram noi sa lase naibii posta romana cu toate bubele ei si sa apeleze la un serviciu de curierat din RO?Sunt cateva care chiar isi fac treaba cum trebuie.De exemplu CURIERO care livreaza pt Quelle si n-am auzit sa fie probleme,sau FAN CURIER EXPRES sau care or mai fi.

Da, dar numai sa accepte Relais Colis ca ei sunt fitzosii

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput