*** LA REDOUTE (40)***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Felicia ia aia o doresc si eu de mult, am tot pus-o si scos-o din cos pt ca cea mai mare e 102 si tricourile 102 ii vin fixe lui Ale.
Jasmine buna idee, dar cum sa faca asta? Livrarea pana in Ro cu serviciile lor si apoi le-ar trebui parteneriat cu Curiero sau cum naiba?? Adica sa vina toate coletele pe adresa lor, gen relais colis??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La voi ce-i mai mare: placerea de a primi coletul sau de a da comanda + suspansul vine-nu vine???

Mergi la inceput

Refuz sa accept ca am luat-o razna, dar de cand cu sistarea asta ma uit in casa si cand vad ceva LR ma apuca bazdacii, ca mai vreau si altele.

Mergi la inceput

Feli, ia aceea am comandat-o si eu si Madau. E tare frumoasa, intr-adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by lavi02

La voi ce-i mai mare: placerea de a primi coletul sau de a da comanda + suspansul vine-nu vine???

eu cred ca sunt masochista am eu placerea asta ce sa fac adik dupa ce ca stau cu sufletul la gura dupa cele 8 comenzi nesosite mai si comand

imi trebuie neaparat niste chestii de pe site mi s-a pus pata si asta e ...risc pe banii mei

oricum intr-un fel sau altul trebuie sa ne rezolve si celelalte comenzi ca doar nu ne trag teapa nu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

A, am uitat sa va zic ca am intrebat azi la Raiffeisen: comisionul ptr retragerea banilor din cont e de 0,2% din suma, iar alte taxe nu mai platiti. Eu imi fac un cont ca nu se stie... Ma costa doar 5 euro

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

lavi,la mine e mare placerea de a da comanda cu coduri de reducere sau de cadou,de a cauta coduri,de a vedea ce preturi sunt pe LR comparativ cu magazinele noastre.Suspansul "vine-nu vine coletul" nu-mi place deloc,m-as lipsi de el.

Aissa,ma gandesc ca ar trebui inlocuita pur si simplu posta romana cu un curier privat.LR trimite prin acel Colissimo pana intr-un punct de unde coletele intra in custodia postei noastre.

Nu cred ca e vorba de relais colis.Inteleg ca asta e o retea de magazine mai mari sau mai mici raspandite pe tot teritoriul Frantei si cand ei fac o comanda LR coletul se livreaza in acel punct relais colis care e cel mai aproape de domiciliul celui care a facut comanda.E clar ca asa ceva e greu de implementat si nu vad de ce s-ar deranja LR sa faca asa ceva.Dar un curier serios aduce coletele la usa.La Quelle costa 10 RON,adica aproximativ 3 euro.Nu e mult pt ca mai mult ca sigur Quelle a incheiat cu CURIERO un contract de tip "livrezi tot ce-ti dau eu intr-o luna,nu conteaza cate colete sunt" pe o suma fixa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by aissa

Refuz sa accept ca am luat-o razna, dar de cand cu sistarea asta ma uit in casa si cand vad ceva LR ma apuca bazdacii, ca mai vreau si altele.

Mie imi zici?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Jasmine nu stiu....eu inteleg dar or intelege si ei, si mai important ar sta ei sa ne asculte??

Acum ce imi faceti fetelor, ca vreau ia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmine

lavi,la mine e mare placerea de a da comanda cu coduri de reducere sau de cadou,de a cauta coduri,de a vedea ce preturi sunt pe LR comparativ cu magazinele noastre.Suspansul "vine-nu vine coletul" nu-mi place deloc,m-as lipsi de el.

Aha, deci placerea e sa simti tu acolo ca ai facut o afacere! Ca ai scos-o cat de bine puteai, nu? Plus placerea surprizei cadoului, banuiesc.

Eu doar m-am bucurat ca am putut cumpara hainute dragute pentru copii la preturi mai mici decat ce gasesc echivalent calitativ in Ro.

Mergi la inceput