*** LA REDOUTE (40)***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

lavi, la mine, in afara de thrillu' cu vine/nu vine:
- nu mai tre sa umblu prin magazine, pt ca n-am timp/ chef
- marimea mea nu se prea gaseste, adik sunt numa haine de babaciuni din materiale scarboase sau imi mai gasesc la marks&spencer, dar la preturi
- tot datorita marimii ma deprima sa probez chestii
- nici alte magazine care livreaza prin romania n-au marimi mari, mai putin quelle, pe care nus' de ce nu-i pot suferi
- imi plac hainutele de copii de nu mai pot, mai ales alea de fetite, de care n-am apucat sa iau, pt ca anais a avut date cadou sau luate de noi de la paris/barcelona pana acum, si tocmai acum cand vine toamna nu mai pot sa-i iau nik. eh, o imbrac cu hainele lu' fra'su
pana la urma eu astept sa vad, ori e laie, ori balaie, ca acu nu e nicicum.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

la mine clar cel mai important e faptul ca economisesc timp ca nu mai trebuie sa umblu prin magazine

pe urma e si pretul bun...dar nu chiar la toate am preferat sa iau si chestii mai scumpe dar sa fiu multumita de calitate(ceea ce nu s-a intamplat chiar la tot ce am luat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Lavi, la mine e o combinatie din prea mult stat acasa si vrut de cumparat hainute de Manu :) Eu vreau sa comand hainute de toamna/iarna pt gungurica-rrita de fimea, ca nu are deloc ;) Ca imi plac rochitele pe care le-am luat, si am fost in oras sa caut un cadou pt un nepotel si m-au ingrozit preturile :P

Anca de Manu
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Bai acum am aterizat si eu acasa...ploua cu galeata nu gluma, vreme taman buna de shopping..dar nu avem de unde

Ia aia e super frumoasa, nu-mi pare rau ca am luat-o..acum ma oftic de mor ca aveam o groaza de chestii in coletul asta care tre sa vina...niste chestii ptr Miruna, niste pantaloni si pulover ptr mine, ceva ptr sot...of, of, poate apare totusi

Nu mai enumar motivele ptr care cumpar de pe LR..ca-s aceleasi ca la voi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

nushulico da' tu cheltuiai la fel de mult pe haine si inainte de LR? Adik e boala de haine sau boala de shop on line?
Ca la tine diagnosticul e clar: cumperi din placere, nu din nevoie ca n-ai ce pune pe tine.

Corap & poohy eu am fost duminica in Orhideea la Okaidi si am luat ceva haine groase pt Silvia (sunt reduceri). La bebelusi au haine foarte dragute dar Nati are destule si de la sora-sa si ce i-am mai luat ei, asa ca nu m-am uitat prea in detaliu.
Calitativ mi se par apropiate de LR.
La fel la Z, colectia Grain de Ble (0-2 ani) sunt frumoase si acceptabile la pret in schimb cele pt copii mai mari nici nu-mi prea plac si sunt si scumpe rau. (Peste 1 milion pe pantaloni pt Silvia sorry dar eu nu dau).

Corap ai perfecta dreptate cu marimile mari, in Ro nu gasesti mai nimic. Ma uitam (camd era) la emisiunea How not to dress de pe TVR2, facuta de BBC, unde imbracau tot felul de siluete atipice (= din lumea reala, nu manechine) si gaseau haine frumoase de toate marimile si croiuri la fel, sa avantajeze, nu doar haine-sac cu elastic pe undeva pe la mijloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi intotdeauna mi s-au parut aberante preturile de la Okaidi. Nu stiu cat sunt reducerile acum, dar bluze cu 1-2-3 euro cat au fost pe LR nu cred ca gasesc.
Iar la Z nu mai fac nicio scofala, ca Ilincai ii vin numai hainute d-alea 3 ani, uratele foc si scumpe. Eu in Lr imi puneam baza

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli, eu am noroc ca Nataliei inca ii vin bine (adica marisoare) hainele de 2 ani de la Grain de ble.
Totusi, preturile de 1-2-3 euro o bluza pe LR nu sunt decat in perioada reducerilor si nu la toate articolele.
La Okaidi sunt reduceri de 30-50% si hainele au ajuns la preturi OK = cam cum am cumparat toata primavara de la LR.

Si la mine tot LR era baza pt copii dar acuma ce sa fac, doar nu mi-oi pune streangul de gat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

lavi eu aproape tot ce i-am luat Ilincai a fost super-redus. Pret de taraba, ce mai! Chiar si in extra sezon de reduceri tot mai gaseam ceva de luat. Chiar ziceam ca ma linistesc ca astept reducerile si intram la Boutique Discount si umpleam cosul Si uite asa am dat eu 10 comenzi din martie pana acum...
Ei, daca nu o sa mai livreze in Ro bugetul familiei va fi salvat
Mai ales ca intentionez sa mai schimb unele chestii prin casa.

Ps: daca vreti haine de tavaleala (ptr copii evident) la Carrefour au reduceri. Destul de mari. gasiti tricouri ieftine. Insa cu maneca scurta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

lavi da cumpar de placere cu siguranta si de multe ori pentru mine shoppingul este terapie(vb serioscombate stresul nervii supararea si tot ce mai vrei)

vreau sa zic ca de cand iau de pe redoute am luat foarte putin de prin oras sau de pe unde am mai umblat...deci as putea sa zic ca am facut chiar economiica inainte cheltuiam mult mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

de acord cu lavi, am fost si eu sambata la okaidi si am luat pentru David niste seturi de body cu maneca lunga, ca atata am mai gasit, ziceai c-au trecut hunii pe acolo, nu mai era aproape nimic la marimi de 6 luni, 1 an; trist e ca marimi intermediare nu au, adica de 9 luni...
Io i-am luat asta iarna din padova de la okaidi niste chestii si am dat multi bani pe ele, cred ca sunt cam aceleasi preturi cu RO, insa dupa mine hainele de la Okaidi sunt mult mai frumoase decat Zara, mothercare, ce sa mai zic de Z.

Ce vroiam de fapt sa spun e ca ca merita sa cumparam acum, la reduceri, de la Okaidi.

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

poze botez David

Mergi la inceput