*** LA REDOUTE (40)***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli si cu super-redus-ul asta e o capcana, ca ajungi sa cumperi mai mult decat ai nevoie pt ca ti se pare ca-s gratis. Dar nu-s.

nushu apai cu tine clara-i treaba!
Spor la shop-aiala in continuare cat te tin banii si spatiul!

ella mie imi plac mai mult hainele de la Z 0-2 ani decat de la Okaidi copii mari ; ce sa fac daca la Okaidi nu m-am prea uitat la bebei pt ca asta mica avea deja destule de la sora-sa, LR si Z. In plus la pret intreg erau scumpe.

La Okaidi copii mari am gasit chestii dragute dar nu pot sa zic ca m-au impresionat pana la lacrimi. Nici calitativ: buzunare puse asimetric, etc se vede ca pana la urma toate-s facute in China, Vietnam & co.

In concluzie: Uf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

mda...ce-om mai gasi acum la Okaidi...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by lavi02

Feli si cu super-redus-ul asta e o capcana, ca ajungi sa cumperi mai mult decat ai nevoie pt ca ti se pare ca-s gratis. Dar nu-s.

Si uite asa combate LR dezvoltarea societatii de consum in Ro

Mai, eu as vrea sa le trimit mail sa le sugerez ce a zis jasmine, adica sa schimbe serviciul de curierat, ca e de toata jena. Or accepta? dar nu-i scriu lui sabine, christine sau altei fatuci aeriene si fara chef de munca ci direct pe site. Poate vede mai multa lume... oare?

PS: azi la 11 am dat comanda pe strawberry de 2 rujuri Max Factor. Deja cica sunt pe drum. Si nu platesc transport. Deci ne mutam pe strawberry

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Eu cu strawberry nu m-am descurcat. mi-au cerut de 3ori codul de securitate,mi-au spus ca nu e bun ca nu mi-l confirma banca,mi-au cerut dupa aceea o factura de utlitati cu adresa!,le-am trimis un extras de cont in care se vedea ca s-au retras banii de catre ei si se vedeau si operatiunile pe laredoute,tot degeaba,imi tot aparea payment confirmation is pending,pana la urma am renuntat,mi-au trimis banii inapoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

da' nu vreau sa ma mut pe strawberry,ca eu nu ma fardez si n-am nevoie de rimel,fard,ruj si alte alea.

Eu vreau LR!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by karfe

Eu cu strawberry nu m-am descurcat. mi-au cerut de 3ori codul de securitate,mi-au spus ca nu e bun ca nu mi-l confirma banca,mi-au cerut dupa aceea o factura de utlitati cu adresa!,le-am trimis un extras de cont in care se vedea ca s-au retras banii de catre ei si se vedeau si operatiunile pe laredoute,tot degeaba,imi tot aparea payment confirmation is pending,pana la urma am renuntat,mi-au trimis banii inapoi

La ce banca ai cardul? Din pacate si Claujro are ceva probleme. Eu n-am patit nimic. Prima data am platit cu card BCr iar acum cu raiffeisen, dar erau de debite amandoua.

Mergi la inceput

tot am mai incercat sa mai sun,degeaba nu prind de loc liber.am vb.cu sotul si el crede ca sigur au probleme cu livrarea,poate nu se mai inteleg cu posta romana si cauta alt curier,poate posta romana,vazand cate pachete vin au cerut alt tarif,oricum spuneati ca la posta nu prea au mai sosit colete externe.
Cine stie pe la posta,sa puna o intrebare.

in concluzie,am intrat in sevraj,sunt disperata,vreau Lr,la servici nu pot sa-mi vad de treaba,pe barbat l-am neglijat,cu copilul ma cert.De o sapt. nici nu am deschis LR,ca m-as inerva(adica mai rau decat enerva)

Mergi la inceput

[/quote]

La ce banca ai cardul? Din pacate si Claujro are ceva probleme. Eu n-am patit nimic. Prima data am platit cu card BCr iar acum cu raiffeisen, dar erau de debite amandoua.

[/quote]
La alphabank,era un visaelectron,dar de salariu,acum tot la alpha visa clasic care cica e mai puternic,si nu ar trebui sa mai am probleme cu el.
Nu l-am incercat pe strawberry(pe Lr bineinteles ca da),ptr ca am,gasit la constanta duty-free si mi-am luat creme E. Lauder si parfumuri la preturi,f.bune

Mergi la inceput

pe 27 iulie am facut o comanda cu masina de paine si pe 29 cu toale.
Acum am sunat la carduri,ca banca e inchisa,si mi-au zis ca tranzactia din 27 e anulata si cea din 29 este OK,dar banii nu sunt disponibili,nu-i am la sold.oare e anulata ca am aparat electrocasnic si e cu rendez-vous(am mai avut discutia asta)
Croco21,tie ti-au luat banii,adica tranzactia este OK?

Mergi la inceput

[/quote]

[/quote]
La alphabank,era un visaelectron,dar de salariu,acum tot la alpha visa clasic care cica e mai puternic,si nu ar trebui sa mai am probleme cu el.
Nu l-am incercat pe strawberry(pe Lr bineinteles ca da),ptr ca am,gasit la constanta duty-free si mi-am luat creme E. Lauder si parfumuri la preturi,f.bune

Mergi la inceput