*** LA REDOUTE (40)***
Raspunsuri - Pagina 21
nushulica spune:
quote:
Originally posted by gabitaco
buna fetelor
la mailul trimis mi-au raspuns ca din motive bine intemeiate nu au putut lua o decizie clara referitoare la livrarea in romania.Saptamana viitoare se vor intruni si vor lua o decizie oficiala pe care mi-o vor comunica pe mail. Nu spune nimic ca ar fi sistat livrarea in romania.Prietena mea a incercat sa ia legatura cu ei dar dupa ce au tinut-o vreo 20 de minute la telefon nu i-au putut da nici o informatie clara si oficiala. Va mai suna joi la ei.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasteriiCand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
gabitza pune mail aici sa ne bucuram si noimacar atat speranta sa ne mai facem
rall spune:
quote:
buna fetelor
la mailul trimis mi-au raspuns ca din motive bine intemeiate nu au putut lua o decizie clara referitoare la livrarea in romania.Saptamana viitoare se vor intruni si vor lua o decizie oficiala pe care mi-o vor comunica pe mail.
Wow, in sfarsit un raspuns cat de cat civilizat. Tare ma mir...
madau spune:
Gabitaco ne-ai mai dat sperante...pune si aici o copie dupa mailul ala, ca sa mai citeasca cine intra..si in caz de ceva sa avem si noi un punct de plecare
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Mie cea mai normala si dispusa la dialog mi se pare Sabine dar are si ea limitele ei...recunosc, mai ales cand se face ca nu intelege!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
corap spune:
gabita, macar tie ti-au raspuns oarecum civilizat si cred ca e singura informatie pertinenta.
cred ca nici nu se-ndura sa lase romanica de-o parte (ca or fi intrat ceva banuti, numa de la mine vo mie de euro, si io abia am inceput shoppingu') da' nici nu ne mai vor, ca-i bataie de cap.
oricum, sunt taaare imprastiati, si tare-mi e ca soldurile mari de la inceput s-au datorat faptului ca sunt asa de verze ca au inversat ordinea preturilor, si au avut preturi mici cand aveau produse garla. de-aia s-a-nfundat si teava cu colete.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
claujro spune:
quote:
buna fetelor
la mailul trimis mi-au raspuns ca din motive bine intemeiate nu au putut lua o decizie clara referitoare la livrarea in romania.Saptamana viitoare se vor intruni si vor lua o decizie oficiala pe care mi-o vor comunica pe mail. Nu spune nimic ca ar fi sistat livrarea in romania.Prietena mea a incercat sa ia legatura cu ei dar dupa ce au tinut-o vreo 20 de minute la telefon nu i-au putut da nici o informatie clara si oficiala. Va mai suna joi la ei.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasteriiCand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
Te rugam, pune mailul si aici.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
soanso spune:
bune fetele,
citind ce ati scris mi-a mai pierit si mie entuziasmul si optimismul ,ar fi mare pacat sa renunte la noi ,de unde ii mai iau eu hainute asa dragute la Sorana?
ma gandeam daca are careva cunostinte LA posta, sa intrebe daca s-au mai primit colete (LR)cu buline ,ceasuri in ultima saptamana , poate mai sunt persoane care comanda dar nu intra pe forum.
SOSO (20 dec 2005)
poze Sorana
felicia74 spune:
gabi fie-ti mila de niste dependente de LR si arata-ne si noua mailul. Dacanu vrei sa-l pui aici macar trimite-mi-l pe mess
Sa ma bucur oare?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
corap spune:
la mine la posta nu s-au mai primit. nici un ceas, nici o bulina de vinerea trecuta, cand eu am primit coletul din 29 iunie. deja ii cunosc p-aia. adevarul e ca nici colete externe nu s-au prea primit saptamanile astea, ca n-avea decat un aviz vechi si mi-a tot zis ca n-au venit colete externe, asa ca ma gandesc ca a fost o pb si cu poshta.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
felicia74 spune:
Fetelor, cine a luat rujuri de pe strawberry? Ca pe site la ei arata o culoare si pe site-ul marcii (max factor, ca d-asta vreau sa iau) alta, cu totul alta. Dupa care sa ma iau?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)