*** LA REDOUTE (40)***
Raspunsuri - Pagina 20
nushulica spune:
mai da astia sunt chiar nesimtiti pe bune ne mint pe fata da ei ce cred ca ne duc cu zaharelul cum vor ei???auzi cristine is out of the office for a few dayma mir ca n-a zis ca e out of office for ever
lilina spune:
poate au blocat senderii din romanica, la cate mailuri or fi primit !!!!
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
Onetzica spune:
Da i-or fi blocat dar cred ca senderii astia le-au facut mai multa vanzare decat altii
claujro spune:
E clar ca nici saptamana asta nu avem parte de nici o lamurire.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
corap spune:
Chrsitine is out of the office for a few day. For more information please contact her again from the beginning of next week.
Yours sincerely. Béatrice.
s-o fi internat la truli
ma intreb daca asta-i chiar adresa de mail a lu christine aia, SAU au facut una la misto pt. astia de-i dau reply din romani. eu incerc sa-i scriu si pe alta adresa, cu numele ei intreg, sa vedem dak ajunge undeva.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
brianna spune:
dati-mi si mie, va rog, linkul unde pot sa scriu pe site, ca in particular i-am scris lui Christine, dar banuiesc ca o sa primesc acelasi raspuns (e plecata, asaaa.. o perioada),
gabitaco spune:
buna fetelor
la mailul trimis mi-au raspuns ca din motive bine intemeiate nu au putut lua o decizie clara referitoare la livrarea in romania.Saptamana viitoare se vor intruni si vor lua o decizie oficiala pe care mi-o vor comunica pe mail. Nu spune nimic ca ar fi sistat livrarea in romania.Prietena mea a incercat sa ia legatura cu ei dar dupa ce au tinut-o vreo 20 de minute la telefon nu i-au putut da nici o informatie clara si oficiala. Va mai suna joi la ei.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
rall spune:
Eu nu inteleg de ce m-a expediat d-soara Beatrice, ca nu e ca si cum eu ii trimisesem mailuri personale ori de amour Christinei...
Putea foarte bine sa raspunda ea la intrebarile mele, ca doar erau legate de LaRedoute, nu de Christine in mod special
corap spune:
s-ar parea ca-i adresa lu' christine. intrebarea e dak christine kiar exista
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07