FIV 128

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

cristal1995, poti lua linistita cate pastilute de AC mai ai nevoie ca sa iti programezi ziua ET cand ti-a spus dr. La unul dintre FIV-uri chiar dr. mi-a spus sa mai iau cateva pastilute de AC din alta folie ca sa cad pe zilele programate de ea pt inceperea protocolului. Deci, le poti lua fara probleme. Mult Noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicia spune:

Am facut test de sange in ziua 10 de la ET. Nu va recomand sa mergeti la Medsana pentru analiza asta ca rezultatul pe care il prezinta ei nu este prea clar, iti zice doar ca este negativ. Nu am avut o valoare clara sa vad macar daca a incercat sa se prinda.

Nu mai inteleg nimic, embrionul a fost de calitate foarte buna, am stat o saptamana in pat, nu am avut nici o durere, totul a decurs perfect. Si totusi nu a iesit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Fetelor,
in cazul in care sunteti interesate si nu stiati,
va anunt ca laboratorul Giulesti
isi va incepe activitatea (in sensul de punctii)
doar din 10 sept.
pt ca nu sosesc mai devreme mediile de cultura.
Uff, sufar pt fiecare nereusita
si ma bucur pt reusite.
Mi-as dori enorm ca rata de succes cu bebelusii
sa fie mai mare,

Numai bine, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Felicia, e ciudat ca au scris negativ. Eu am facut de vreo 2 ori si imi scriau 0,0 si probabil atat si era. Poate ai facut testul prea repede in ziua 10, e o valoare mica si desteptele alea au interpretat ca e negativ. Eu sunt patita cu ele, cum am scris si mai sus mi-au trecut valoarea de la LH la T3 si da-i disperare.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Felicia, eu am 2 FIV-uri nereushite, de ambele datzi am pus cate 2 embrioni de foarte buna calitate....Doar Dumnezeu shtie de ce nu s-au prins. Nu pot decat sa sper ca la ET-ul de acum, din septembrie, totul va fi bine... Incearca totushi o analiza din care sa reiasa valoarea Beta-HCG. Asha vetzi shti, shi tu shi medicul, ce avetzi de facut mai departe. Mult succes. Poate vrea totushi DD sa fie bine.
Fetelor, multzumesc mult de raspunsurile prompte...
Pupici

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Fetelor,
spuneti-mi va rog,
dintre cele programate la Giulesti pt Fiv in
in jur de 10 septembrie,
aveti emotii ca incepeti tratamentul si poate
nu sosesc mediile de cultura?
Sincer, mie mi-e cam frica.
Si nu pot amana pe mai tarziu Fiv-ul (dupa 16 sept)
(e vorba de servici, de un plecat din tara...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Buna, dragele mele!
Nu ma pot lauda decat cu un FSH de toata frumusetea:14,19 ieri (in ziua 2) si 16 astazi (in ziua 3). Concluzia la care a ajuns d-na dr. M a fost ca ovarele mele sunt foarte inhibate, probabil de la cele aproape 3 folii de AC pe care le-am luat fara intrerupere. Am inceput o stimulare cu 2 tablete de Clomifen 3 zile (asta dupa ce am frigiderul plin de Diphe, Gonal, Menogon...), iar vineri fac analizele (de FSH deja am oroare!!!)si merg la eco pentru a vedea daca si cum mai reactioneaza ovarele. Este foarte clar ca mari sanse nu am de a reusi ceva luna asta...Si, in plus, de ieri am o durere destul de suparatoare la ovarul drept. Ce-o mai fi si asta? Oricum, cert este ca la mine Microgynonul mai mult a incurcat decat a ajutat. Si dr. T este destul de sceptic, probabil ca o sa renunt daca vineri nu se vede nicio imbunatatire, dar d-na dr. M mi-a spus ca "merita incercat". Constat ca sunt destul de...atipica, adica nu v-am auzit pe vreuna dintre voi sa fi reactionata asa dupa AC, nu?

Felicia, imi pare rau, dar capul sus ca o sa fie bine pentru toate odata si odata!
Va pup pe toate si va doresc o sera frumoasa; fug langa sotiorul meu drag care e preocupat de FSH-uri si LH-uri ceva de speriat, parca nimic nu-l mai intereseaza decat evolutia hormonilor mei.

A, si am uitat sa va zic ca valorile anterioare ale FSH-ului meu erau de 9,86 si apoi de 6,76. Deci ocileaza rau de tot...

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

FELICIA,eu zic sa mai astepti 1 zi 2 si sa-ti mai repeti odata bhcg,nu te pripii,si sa-l faci in alta parte.POATE da Dumnezeu si va fii bine.Unde ai facut fiv-ul. MARINNA ,VALERIA voi ce faceti?Mie nu mi-a venit ciclul nici acum desi sunt in ziua 40,am fost la mare si cred ca am avut o dereglare,pt ca astept si eu sa-mi vina sa incep folia de contraceptive,ca si asa am de luat 2 luni,probabil mai mult ca sigur fivul meu va fii in octombrie.VA PUP pe toate si asteptam vesti de la fetele cu ET.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Fetelor astazi eu sunt cea disperata
- anal.mele : fsh=18.26 (4-13),lh=16.81 (4-13) si estradiol 14 pg/ml (39-189)
Kora , liliana
dr meu a spus ca normale ar fi anal.in care fsh are val.mica,dar avand in vedere raspunsul meu la stimularea anterioara crede ca adevarate sunt analizele cu fsh mare si dupa cum se poate vedea mare dreptate a avut.Luni am sa-i prezint analizele.
Multumesc mult fetelor pt raspuns si nu pot decat sa traiesc cu speranta ca dupa o luna de AC fsh meu va scade si voi putea incepe fivul.
Dar nu stiu ce sa fac pt ca aici imi dau rezultatul anal.numai peste 2 zile....
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Luck, se pare ca suntem cam in aceeasi situatie, numai ca eu dupa Ac si tu inainte de ele...Poate la tine se va regla dupa AC; de care iei? Si la mine estradiolul este mult sub limita: 17 (val normale 39-189), iar LH este 4.37. Maine ma duc sa refac analizele.

Vreau sa ii dau un special Korei, care ieri a fost "martora" la toate starile mele, de la confuzie, plans, suparare si pana la resemnare si speranta.

Valeria si Marrina, pe cand cu rezultatele? Tinem pumnii sa fie bine!

Numai bine tuturor fetelor dragi felicia_, Felicia, antosit, Zouzou, MRL, psj, Moniland,, veret, diana_d, cellu, pussi, galuscuta, Dream1971, cristal, ladyxe, cris86, cenusareasa, Kineta, AncaWish, adhnana, huski,lilianaFi...

Ana

Mergi la inceput