FIV 128

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Anca ce frumoase pozici !!!Ce mai faci?Am tras cu ochiul la alt subiect si am citit ce ai mai scris pe acolo, eh,pe langa frumoasa si modesta fii si optimista ca totul va fi bine pana la urma.Ia-o de exemplu pe Sherica noastra draga care probabil stii ca a avut doar cativa viteji la dispozitie si acu' are o mandrete de printesa in burtica!Pe cand dai startul?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

felicia daca ai facut testul de urina nu este relavant. Eu am facut testul de sange in z11 si s-a pozitivat iar cel de urina a fost pozitiv abia in z20 de la embriotransfer. Cei de la Cmdt Babes il fac in aceesi zi.

La toate fetele care sunt in focuri, va doresc multa bafta. Sa va ajute DD sa va impliniti visul.

betty78 36+
AMR 22 zile si

august 2006
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Fetelor,testul de urina spune totusi adevarul.Doctorii il interzic dupa fiv pentru ca are doar semnificatie calitativa,nu si cantitativa adica el poate iesi pozitiv si la urme fine(pe unele chiar scrie ca se pozitiveaza la val >5 ale bhcg in sange)dar la valoarea asta ma scuzati,e prea putin pt o sarcina viabila.un exemplu a fost colega noastra care a facut la budapesta careia i-a iesit la testul bhcg 45 si dr i-a zis sa intrerupa tratamentul.In schimb n-am auzit inca pina acum pe cineva sa fi avut valori de sute la testul de sange si testul de urina sa nu se fi pozitivat.Decit poate daca era expirat sau era facut muuuult prea devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Buna, buna la toata lumea!
Felicia, ar trebui sa repetzi testul....parca imi amintesc ca l-ai facut din sange....dar ce valoare a avut? Pentru medici conteaza daca macar au incercat sa se prinda embrionii....
Fetelor, am o intrebare care ma macina : acum iau Microgynon shi.....oare pot lua mai mult de 21 zile?! adica vreo 30? Ca doctora mi-a zis ca daca imi vine CM dupa 20 august, pot face o programare pentru echo la ea la cabinet... Eu ar trebui sa fac echo in Z12-13, ca in Z17-18 sa imi faca ET. Daca le opresc la 21 zile, cum ar fi normal, imi vine CM in jur de 14-15 august, shi ar trebui sa mai ashtept un CM normal, care la mine apare dupa ziua 35, deci sa ma intind cu ET-ul prin sept-oct shi nu vreau sa ashtept asha mult!!! Nu shtiu cat de explicita am fost, dar, daca shtitzi, pls help!
Pupici!

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

vad ca aveti discutii contradictorii despre testul de urina.. vin si eu cu propia-mi patanie:
Z10 dupa Et donez sange pt. BHCG...fac testul de urina acasa( un test luat din Ungaria) si iesse foarte slab pozitiv, valoare BHCG 116;
Z11 din lipsa de ocupatie fac alt test de urina, se vede cea de a doua liniuta..tot slaba, dar mai tare decat din ziua precedenta!
Z12 iar fac testul de urin( ma si distra stiind ca va iesi pozitiv ... ) si surpriza, doar o liniuta in 1/2 ore cat a mers mama mea la farmacie sa-mi cumpere alt test.. am crezut ca mor! Mi-a cumparat saraca cate feluri au avut cei de la farmacie... le-am facut pe toate si BARZA a iesit negativa, restul pozitive!Toate in conditiile in care eu aveam o val de aprox. 500 BHCG-ul..fiind gemerala! Seara merg la eco in TM si dr. imi spune ca am 2 puiuti in burtica... nu-l cred, imi era imposibil!
Z13 repet BHCG-ul si val. 772

Si alexi22 a facut in Z1 Bhcg-ul care era peste 100 si testul de urina negativ!

Va las pe voi sa trageti concluziile!

PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

cristal, eu am o prietena daca se nimerea sa se duca la mare in perioade delicate lua 2 folii una dupa alta dar le lua intregi (nu e prea recomandat din cate stiu eu). nu stiu cum ar merge in cazul tau, ca tu nu vrei folia intreaga. oare daca suni la un cabinet din asta de planning stiu sa-ti spuna?

12+

Mergi la inceput

cristal eu pt FIV-ul trecut a trebuit sa iau mycroginon si am luat doua folii consecutiv ,a fost ok mai ales ca am reusit astfel sa "programez" venirea CM-ului astfel incat zi 2 de CM sa fie zi lucratoare pt ca trebuia sa fac analizele hormonale si in functiie de rezultatul lor sa incep tratamentul.Bafta multa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

psj, kora: ms mult de raspunsuri!
Kora: de 2 folii consecutiv shtiam shi eu ca se poate....dar eu vreau sa mai iau vreo 10 pastile din a doua, nu toata! Eu sunt mai ciudata...
Pupici!

Aly

Mergi la inceput

cristal se poate,nici eu nu am luat doua folii complete,au mai ramas cateva pastile,eu aveam scopul sa pot face analizele din zi 2 si doctorii mi-au spus sa fac asa.Nu te poti sfatui cu dr. tau?Bafta!

ana_p luna urmatoare va fi cea norocoasa

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edyna spune:

Kristal, in schema mea de tratament scrie ca trebuie sa iau 31 de pastile consecutiv. Deci, se poate.

Mult noroc,

Mergi la inceput