FIV 128

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

felicia orice ti-as zice acum nu are sens.. sunt lucruri care nu au explicatie! Stiu ce simti... si de asta am curajul sa-ti spun: nu renunta! Exista un FIV noroc al fiecareia dintre noi! Ca nu a fost primul.. asta e alta poveste! Important e rezultatul: !

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ana, luck vad ca sunteti suparate din cauza valorilor mari, in special(Fsh-ul). Eu zic sa nu va speriati, Andicu e un caz de reusita cu un FSH mare! Eu nu m-am lovit de aceasta problema ... dar vreau sa va zic...ca intre cele 2 Fiv-uri la mine au trecut 2 CM-uri si explicatia de la dr. pe care am primit-o atunci ca pot sa incep Fiv 2 cu valori foarte bune ( FSH 7, LH 6.9, prolactina 9, estradiolul nu-l mai tin minte) a fost ca : am baut foarte multe lichide( cam peste 3 l/zi ) si s-au eliminat odata cu toxinele si hormonii acumulati la stimulare.

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Eu sunt inca novice in ale FIV-ului. Deocamdata va citesc pe voi, pentru ca astfel sa-mi dau seama cam la ce sa ma astept.
Dupa mai bine de 2 ani, am refacut spermograma. De la astenospermie (asta era diagnosticul acum 2 ani), am ajuns la oligoastenoteratospermie (18 mil cu A si B 12%). Si eu care credeam ca pot ramane natural. Tzeapa! Macar acum stiu cum stau si mai stiu ca singura sansa e FIV-ul. Intrebarea e...va fi necesar ICSI?

Stiti ceva despre sindromul antifosolipidic? Am cautat pe net si nu am gasit mare lucru. Decat ca poate determina avorturi recurente ceea ce nu e deloc incurajator.
Cocei m-a trimis la un hematolog la Coltea, dar, la care, din cauza programului nu am reusit sa ajung.

Lachi se externeaza azi din spital. I-au scos ieri drenele si astazi va fi cu gogosicile acasa. Intre timp, a ramas fara laptic si e foarte suparata din cauza asta.

O zi buna tuturor!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Buna dimineata, fetelor !
Am si eu o mare nedumerire ptr care va cer voua ajutorul:am luat o folie de marvelon(21 zile), pe reteta prof M scrie ca trebuie sa fac 7 zile pauza, apoi pe 14 trebuia sa incep a doua folie si sa sun ptr programare la eco in ziua 21. Problema e ca mi-a venit CM azi si nu stiu cum sa procedez : las cele 7 zile pauza intre foliile de AC sau incep azi, din prima zi de CM ?
Programarea o fac in ziua 21 a CM sau dupa cele 21 de pastile de AC ?
Offf, daca e prima data in viata cand iau AC , nu prea stiu cum se procedeaza de aceea va rog sa ma ajutati !
Si inca ceva, chiar pe 14 daca voi suna la eco la dna Geta , credeti ca mai e cineva pe la Giuly ?
Dupa un concediu relaxant am inceput deja cu probleme si emotii ptr al 2-lea FIV, voi citi din urma ptr a ma pune la curent cu noutatile.
Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Ancaeu zic ca da, va fi nevoie de ICSI la asa spermograma, dar poate daca proba de atunci va fi bunicica si va avea de unde sa aleaga va fertiliza jumatate natural, jumatate prin ICSI ...dar sata presupune ca si tu sa raspunzi bine la tratament si sa ai cat mai multe ovocite de calitate.
Felicia !

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Anto, multumesc frumos. Nu stiu cum naiba am ajuns la spermograma asta. Cred ca i-a inecat in Cola pe ceilalti.

Poate ma mai luminezi cu ceva: E obligatoriu ca inainte de FIV sa ia anticonceptionale? Cocei nu mi-a zis nimic despre asta, dar am inteles ca e indicat.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

In sfarsit am ajuns si eu acasica. Testul il fac abia luni dar deja nu mai am stare, nu mai dorm, visez tot felul de bazaconii.
Felicia hai poate mai faci o data testul ca eu cred ca l-ai facut cam devreme si cine stie poate creste Bhcg-ul
Marrina tu pe unde umblii?? Cand vi sa ne dai vestea cea mare??
Pup toate fetele care ne tin pumnii si ne fac galerie

Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/4Zrop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Carry: lashi cele 7 zile de la ultima pastilutza de AC.... Iar pentru programare in Z21 de CM.
Of, fetelor, aseara, cu tot Microgynonul, am crezut ca au venit rushii...Am avut o pata maro-inchis, dar vad ca s-a oprit. Cu doctora nu pot lua legatura, ca este in concediu, iar fostul meu ginecolog (care nu este la Giuly), mi-a zis ca el nu recomanda sa iau AC fara intrerupere. Nu shtie ce sa fac!!!Mai ash avea de luat 3 pastilutze shi asta ar insemna ca adio ET in septembrie. Cred ca totushi voi mai lua cateva...vreo 10-15...Cele care suntetzi pacientele doctorei Dracea, avetzi idee, azi o fi la cabinetul ei? Poate reushesc sa dau o fuga pe acolo sa vb cu ea!
Pupici

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Felicia, nu ma pricep la cuvinte de incurajare....imi pare tare rau...
Ancuta, si noi am avut parte de aceeasi "surpriza": de la 94 mil/ml (dar cam "ametiti" - astenoteratozospermie) am ajuns la 16 mil/ml, 20%motilitate, si doar 14%forme tipice.... dr Cocei a zis ca e la limita intre fiv clasic si ICSI... banuiesc ca va proceda cum crede ca e mai bine, in functie de rezultatul de atunci. Eu tot sper ca au fost de vina si caldurile astea... In plus, la histeroscopie mi-a zis ca ambele trompe s-au infundat la loc, deci sunt candidata ideala pe fiv...
carry, cu siguranta trebuie sa faci pauza cele 7 zile, Ac se iau din prima zi doar atunci cand incepi. Apoi, in acel inteval de 7 zlie iti vine CM, dar tu nu mai iei din prima zi, ci dupa cele 7 zile de pauza! Din cate am inteles eu, suni sa iti faci programare pt z 21 a CM, si probabil ca atunci vei intrerupe pastilele si incepi tratamentul. La programari eu zic ca trebuie sa fie cineva!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Multumesc mult, fetelor, m-am mai linistit, am citit intre timp si prospectul Marvelonului, si am " functionat" conform acestiua, adica mi-a venit la 3 zile dupa ultima pastiluta, acum voi face pauza cele 7 zile dupa care voi suna sa ma programez ptr eco in ziua 21 a cm(cred ca am inteles bine)
Eu am inteles ca luna august e luna de concedii la FIV Giulesti si atunci ptr programari la eco va fi d-na Geta iar prin 28-29 aug va fi prof M la eco ? Stiti ceva ?
Vreau sa le urez mult noroc Valeriei, Marrinei, vrem vesti bune ,si FELICITARI SPECIALE MAMICII LACHIONE , sa-i traiasca minunile !!!!!

Mergi la inceput