hai la o cafea shi nu numai cap 4
Raspunsuri - Pagina 12
wonderful spune:
quote:
Originally posted by iuliana_2007quote:Belutza nici macar nu m-am uitat ce ai scris ca nu am avut timp.Am aflat deabea in seara asta ca astazi este sarbatoare ca m-a bodoganit ca am spalat.Sper sa ma ierte Dumnezeu ca am spalat dar nu mi-am dat seama.
Originally posted by belutza
iuliana , azi e sarbatoare , si de sarbatoare bagi masina ??
dar si eu sunt la fel de pacatoasa .. dupa ce am bagat masina m-am uitat pe calendar ... dar ce puteam sa mai fac ?! ne iarta D-zeu ca suntem tinere
belutza
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
Pacatoaselor,eu nu ma mai joc cu voi.De acuma am sa va spun cand e sarb. mare,daca nu uit si daca-mi spune si mie mama.
A_Iulia spune:
Wonderful, pai maturizeaza-te si tu...lasa golaneala.
Uite vezi daca tot citesti pe la subiectele cu inselatul? Repede iti vin idei.
Adina + Olivia 04.03.2004
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderfulquote:
Originally posted by iuliana_2007quote:Belutza nici macar nu m-am uitat ce ai scris ca nu am avut timp.Am aflat deabea in seara asta ca astazi este sarbatoare ca m-a bodoganit ca am spalat.Sper sa ma ierte Dumnezeu ca am spalat dar nu mi-am dat seama.
Originally posted by belutza
iuliana , azi e sarbatoare , si de sarbatoare bagi masina ??
dar si eu sunt la fel de pacatoasa .. dupa ce am bagat masina m-am uitat pe calendar ... dar ce puteam sa mai fac ?! ne iarta D-zeu ca suntem tinere
belutza
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
Pacatoaselor,eu nu ma mai joc cu voi.De acuma am sa va spun cand e sarb. mare,daca nu uit si daca-mi spune si mie mama.
Io nu-s pacatoasa deloc. Am spalat azi doar papagalul.
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Wonderful, pai maturizeaza-te si tu...lasa golaneala.
Uite vezi daca tot citesti pe la subiectele cu inselatul? Repede iti vin idei.
Apropo de sexul ANuAL,noroc ca n-ai lipsit mai mult ca cine stie ce idei imi mai veneau.
A_Iulia spune:
News for a Wonderful woman:
130 EUR sedinta. Mico Beauty Center (nu stiu cum se scrie). Dureaza 10 min. Iti face 5 injectii. Te doare un pic (ca doar te inteapa, dar nimic insuportabil). Stiau si ele de Stan de la Bacau ca e meserias.
iuliana_2007 spune:
Recunosc ca sunt pacatoasa dar nu am facut-o intentionat.
Toata lumea vad ca in ultimul timp au probleme cu sexul si cu inselatul asta.
Pt ce sunt injectiile alea?Ca nu am inteles...
poze
larissa_79 spune:
Recunosc ca m-ati ametit pe seara asta, botox, coafat, manichiura...ce-or mai fi si alea dom'le ca eu de un an si nu mai stiu decat de copil
Da si azi a fost sarbatoare mare...las' ca va zic eu de acum inainte!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
A_Iulia spune:
Pai Larisa. Vezi ca eu cu alexia o sa ne serbam impreuna de-acum inainte, daca tot ai avut curajul s-o nasti taman de ziua mea.
Da' baga de seama ca mi-a luat vreo 2 ani buni pana sa gasesc din nou calea spre coafor. Asa ca pana-n vara lu' 2008 sa nu te prind ca iesi din casa.
larissa_79 spune:
Adina, misto....pai draguta ea a vrut sa vina fix la dpn, adica pe 13 iulie la ora 14 fara 13 minute. De fapt v-am mintit cu coaforul...am fost de 2 ori de la nastere, vara trecuta ( ptr botez) si vara asta, sa fiu mumoasa la motz. Adica tot in jurul gagicii se intampla totul.
Mi-e rau si mie de atatea subiecte cu inselat pe aici...si mai nou vaz ca au prins femeile curaj! Care pe care.... Si pe langa asta cu inselaciunile mai sunt subiectele dianei nu mai stiu cum care eu am obosit sa le mai deschid si le dau ingnore. Ce-ar fi daca am deschide fiecare vreo n-spe subiecte cu maruntisuri intime si nu numai? Sa povestim din casa...de sub casa..orice numai sa avem subiectul nostru? Ar fi cool nu?
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!