hai la o cafea shi nu numai cap 4
Raspunsuri - Pagina 13
principe spune:
se vede ca e sarbatoare,nu faceti nimic.
eu fac, tocmai am mincat ceva bun shi beau un paharel de vin...fiindca eu sunt tare gurmanda.
monica mami de printz
A_Iulia spune:
Bravo principe. Vezi sa nu te sui la volan ca-ti iau carnetul.
Adina + Olivia 04.03.2004
belutza spune:
mai fetelor ati prins grai azi vad ..
Larisa ,
sa ne anunti de acum incolo cand e sarbatoare .. eu cel putin ma uit pe calendar dupa ce aspir , dupa ce bag masina .. numai DUPA... niciodata inainte
am fost la mare in seara asta .. vai ce valuri erau .. si-am mancat o inghetata cu nisip
belutza
principe spune:
pai aici nu te opreste nici mam'mare,nu ai restrictii nu-ti iau carnetul ,nu suflii in fiola,shi sunt mai putine accidente ca in ro...dar lumea este mult mai relaxata cind conduce..in ro parca intra strechea in om cind se urca la volan (inclusiv in barbatul meu).
monica mami de printz
A_Iulia spune:
Cred. Eu am fost crispata rau si i-am pocnit portiera. Atat de crispata ce-am fost, ca ala din fata a inceput sa dea cu spatele, fara sa ma vada. Undele gama
N-o repar pana plec in concediu. Cand plec o las sa-i faca astia ce vor ei.
belutza spune:
principe,
pai tu nu stiai ca Ro e plina de "lei"??
cum se urca la volan , cum injura si dau din maini,cum fac jaloane pe strazi si "liniutze" si uite-asa si accidentele..
belutza
belutza spune:
mai fetelor , la mine tuna de-ti crapa inima-n tine..
eu cred ca ies si ma bag in pat ca deja m-au taiat transpiratiile de frica..
belutza
A_Iulia spune:
Lasa belutza, fierul se repara.
Aveti dreptate cu subiectele astea de pe-aici, toata lumea s-a gandit brusc sa insele pe cineva. O fi un microb, nu stiu. Nu ne-am asezat prea strategic aici, poate ar trebui sa ne mutam restaurantul, daca o fi molipsitor? La voi ma gandesc
A_Iulia spune:
Gata belutza, si eu la nani.
Aici nu mai tuna, furtuna a trecut.
belutza spune:
asa este Adinutza , fierul se repara ..
La ristorant ma gandeam si eu .. parca nu-i sta bine aici intre atatea subiecte despre barbatzi/femei ..
wonderful,
n-ai ales bine locatia
si in cazul asta ce facem Adinutza? Ne mutam ?
belutza