hai la o cafea shi nu numai cap 4

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Si la mine la fel de greu.Cred ca este prea multa lume pe forum.

Ce bine este de voi fetelor aveti timp de coafari de manichiuri,ce as vrea si eu dar nu am timp.

Piticuta imi ocupa o gramada de timp si atunci cand sunt mai libera ma apuc de alte treburi prin casa.

Ma duc sa intind rufili ca s-a oprot masina.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Iuliana, lasa ca nici eu n-am avut timp cand am avut copil mic.
Acum e don'soara mare, e la gradinita. Imi permit.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

iuliana , azi e sarbatoare , si de sarbatoare bagi masina ??

dar si eu sunt la fel de pacatoasa .. dupa ce am bagat masina m-am uitat pe calendar ... dar ce puteam sa mai fac ?! ne iarta D-zeu ca suntem tinere

belutza

Mergi la inceput

Mda, Belutza. Eu tocmai am spalat papagalul. Se pune?

PS: Papagalul e chiar un papagal galben. Asta ca sa nu credeti ca ma exprim plastic si de fapt spal...mai stiu eu ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

neata!!!!

beau cafeaua shi ma uit cit s-a mucit in zi de sarbatoare ...ce sarbatoare e???

ma duc o fuguta prin tirg sa vad ce se mai discuta.

monica mami de printz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Adinutoooooooo,bine ai venit acasa!.Am vazut ca ma cauti pe forum.Ia zi,botoxul asta se da la litru sau la kg.

Mergi la inceput

Nu prea ma atrage niciun subiect.Cam toate-s cu inselatul.Eu mi-am scris parerea de 2 ori.Plus ca-s formulate da asa maniera ca-ti vine sa dai un raspuns atat de direct ca m-ar zbura astia de pe dc fara avertismente.Dupa atata inselat aproape ca prefer sub. cu sexul anal sau anual,oare cum era?

Mergi la inceput

Wonderful, pai frumos asa, sa te adun de pe coclauri?

Hai ca ma interesez cu botoxul ce cum cat si unde. Si revin cu informatii pretioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

quote:
Originally posted by belutza

iuliana , azi e sarbatoare , si de sarbatoare bagi masina ??

dar si eu sunt la fel de pacatoasa .. dupa ce am bagat masina m-am uitat pe calendar ... dar ce puteam sa mai fac ?! ne iarta D-zeu ca suntem tinere

belutza

Belutza nici macar nu m-am uitat ce ai scris ca nu am avut timp.Am aflat deabea in seara asta ca astazi este sarbatoare ca m-a bodoganit ca am spalat.Sper sa ma ierte Dumnezeu ca am spalat dar nu mi-am dat seama.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Wonderful, pai frumos asa, sa te adun de pe coclauri?

Hai ca ma interesez cu botoxul ce cum cat si unde. Si revin cu informatii pretioase.

Pai daca n-a mai fost membrul 'matur' am umblat si eu de nebuna ba cu unu ba cu...alta.

Mergi la inceput