hai la o cafea shi nu numai cap 4
Raspunsuri - Pagina 10
A_Iulia spune:
Ce putea sa-mi faca la coafor Belutzo? M-a vopsit si m-a coafat. Na. Asta m-a facut.
Maine ma duc la manichiura. Sa nu ma-ntrebi ce-mi face si acolo.
Adina + Olivia 04.03.2004
belutza spune:
Eeeeeeeee , intrebam si eu ..
As vrea si eu sa-mi fac ceva .. da` mi-e cam frica ca io-s bruneta si-i cam greu sa-mi schimb culoarea .. il am si cretz .. si nu-mi sta de nici un fel , indiferent de tunsoare
belutza
ina78 spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
M-am facut bella si distinsa.
Bella ... sa zic ca te mai faci la coafor , insa distinsa... nici o sansa (daca nu esi deja )
Fara suparare...
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
belutza spune:
Eu cred ca ma duc azi la manichiura. Cand s-o trezi al meu il iau de-o aripa sa mergem la unghii
Adinutzo ti le faci pictate ?
belutza
A_Iulia spune:
Pai poti sa mai schimbi culoarea parului. Mergi si tu la un coafor si sigur pot sa-ti sugereze ceva potrivit.
Eu ma plictisesc de aceeasi culoare. Cam un an, maxim 2 ani rezist. Dupa care trebuie sa schimb. Pana nu demult am fost blonda, acum de vreo cateva luni sunt un cognac deschis-auriu (asta care e la moda acum). Da' in viata mea am fost toate felurile in afara de brunet.
A_Iulia spune:
Belutzo, la unghii mi le fac french simplu.
Mi-ar place pictate si cu strassuri - da' pot chestia asta doar cand sunt in concediu, mi-e rusine sa ma duc cu ele pictate la servici.
Se presupune ca tre'sa am o tinuta sobra, asa ca unghiile cu sclipici si picatele nu prea merg, n-am chef sa se uite ciudat astia la mine.
belutza spune:
Eu numai pictate le fac.
La par sunt neagra de-o viata..de cand ma stiu , numai bruneta m-am vopsit si am incercat de 2 ori sa mai schimb si mi l-am ars .. si l-am lasat naibii asa.E si mai practic .. nu tre sa-l vopsesc prea des ca se vede radacina sau mai stiu eu ce..
belutza
belutza spune:
Eu numai pictate le fac.
La par sunt neagra de-o viata..de cand ma stiu , numai bruneta m-am vopsit si am incercat de 2 ori sa mai schimb si mi l-am ars .. si l-am lasat naibii asa.E si mai practic .. nu tre sa-l vopsesc prea des ca se vede radacina sau mai stiu eu ce..
belutza