hai la o cafea shi nu numai cap 4

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Gata,v-ati bagat toate la somn?Cand aveam si eu chef de vorba cu voi nu mai este nimeni.Nu mai face nimeni noaptea alba?

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

`Neata.

Gata we... back .... iar la serviciu.

Sint cam adormita, voi vad ca inca mai sinteti pe baricade, nu va ginditi ca tre` deschisa cafeneaua?

Ma pedepsiti ca n-am trecut pe aici 2 zile?

Ma apuc de treaba...

O zi buna cu o cafea aburinda in fatza.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Bineeeee

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Buna dimineata.
M-am trezit si eu mai demult ca nu m-a lasat printesa mea sa mai dorm.Are chef de rostogoliri prin pat si incepe sa planga daca ii sta ceva in cale si uite asa.
Eu sunt la un pahar de lapte rece ca sa imi revin ca sunt cam somnoroasa,m-am culcat tarziu aseara.
Va doresc o zi buna la toata lumea.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

neata' fetelor! Si eu cu o inka in fata si cu una bucata copil care inca nu vrea sa doarma!
adina, misto distractie....3 copi... Nu's de ce dar nu te invidiez foarte!
iulina, pai tu nu invatasi draguta ca weekendurile in care iti faci mari planuri nu is prea reusite si cand nu iti faci iese super? oricum cu copilul e greu de facut planuri frumoase de relaxare in 2... greu da' nu imposibil
stai sa vezi ca plec si eu la mare acusi cu familia si soacra dupa mine...dar eu le-am zis din start ca seara dupa ce adoarme copilul eu ies....o seara cu sotul, una cu soacra, una cu sotul, una cu soacra. Si uite asa...avantaj eu!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by larissa_79

neata' fetelor! Si eu cu o inka in fata si cu una bucata copil care inca nu vrea sa doarma!
iulina, pai tu nu invatasi draguta ca weekendurile in care iti faci mari planuri nu is prea reusite si cand nu iti faci iese super? oricum cu copilul e greu de facut planuri frumoase de relaxare in 2... greu da' nu imposibil
stai sa vezi ca plec si eu la mare acusi cu familia si soacra dupa mine...dar eu le-am zis din start ca seara dupa ce adoarme copilul eu ies....o seara cu sotul, una cu soacra, una cu sotul, una cu soacra. Si uite asa...aantaj eu!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

E bine asa.Ce sa-i faci acum.Lasa ca data viitoare poate va fi mai bine.Ce sa-i fac micutei ca vaccinul ala a naucit-o,nu pot sa imi dau seama de ce a rascolit-o asa de mult.

poze

Mergi la inceput

Ma duc la coafor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Ma duc la coafor.

Ia-ma si pe mineeee....

Ce-ti faci? Schimbari de look...

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Neatza fetelor.

Adina , da` tu nu te simti deloc. pleci asa singura ...sa-ti fie rushine..pe noi ne lasi de izbeliste..

vai fetelor, da` tare adormita sunt... inca mi-e somn..

care-mi pregateste si mie ceva d emancare? n-am mancat nik de cand m-am trezit..

belutza

Mergi la inceput

Cum belutza, am facut eu de mancare pentru toata lumea, dis-de-dimineata...ia si papa.

Am venit de la coafor. M-am facut bella si distinsa.

Mergi la inceput