Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Alex, nu dispera...37.4 nu e temperatura!...speram sa nu mai fie nimic...urmareste-l...nu-ti face atatea ganduri negre ca nu-i grav...mergeti in concediu, dar sa aveti si medicamente l avoi si instructiuni in caz de...Pupici!

Danutz, draga de tine prin ce trebuie sa treci...uita-te la Rares si revino-ti repede, pupaceste-l bine si capul sus...

Dianocica, A_deju, multumim...
Dianocica, salteaua e la ultimul nivel, dar e Relaxa si e foarte foarte groasa de aceea pare sus....oricum maine mergem sa cumparam alt patut ca mi-e frica sa nu cada din asta daca se ridica in picioare...dintr-ala de plasa vrem sa-l putem lua si in calatorii cu noi!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Alexandra,nu dispera si nu te gandi la ghinioane.cu astia mici stii ca oricand se poate intampla sa se imbolnaveasca,sa strice si concediul..deci e NOROC sa nu avem evenimente ,deci nu te mai gandi la ghinioane !
nue febra mare si eu cred ca e de la dintisori ! vezi daca are gingia umflata,da-i cu gel calmant,si urmareste-l ! Daca e marait rau din orice,mai repede sunt dintii decat vreo boala!

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Ajutati-o pe Sonia

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

WE ARE BACK!!!!
danutz:

Frumoasa intalnirea de la malul marii.....

....noi, am revenit de vreo saptamana pe meleagurile noastre....dupa ce pe la vecini....dak doriti sa "re"vedeti: poftiti!www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp

Mergi la inceput

ooops, wrong way.....

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

daphna, sa-ti traiasca si tie steluta la cat mai multe va dorim :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

lucia: ai dreptate k noi, constantencele ne-am inalnit cam rar in vara asata....Poate ne mobilizam acum k s-a mai racorit pe-afara si vom relua intalnirile de alta data.
Pun si eu aici pozele facute de noi cu intalnirea de la malul marii, dar cred k fetele s-au saturat deja sa le tot vada.

Ralumat: condoleante si multumesc pt sfatul de a o consulta pe doctorita ta. cred k as fi in stare sa fac un drum de bucuresti pt asta, dar sa vad cand si cum...Oricum mai tinem legatura pe tema asta caci sunt chiar interesata. probabil iti voi scrie PM k cine stie dc cand si dc mai ai timp sa citesti din urma.
Cand ai anuntat k vii in c-ta ua eram in concediu si am citit la intoarcere si chiar imi parea rau k nici de data asta nu am fost acasa k sa ne cunoastem...dar poate data viitoare ..

alexandra: eu cred k este de la dinti dc alte simptome nu are...Sau de fapt cine stie..? Darius a facut intr-o noapte 38,5 si ea f vesel si binedispus. i-am dat panadol si in jum de ora i-a scazut...si nici n-a mai facut dupa aceea. Dar atunci nici dintii nu-i ieseau, nici nasul nu-i curgea..nici acum nu stiu de la ce a fost.

danutz: ce s-a intamplat? de ce? Ai scris cumva in urma si eu nu am vazut? sincer imi pare tare tare rau...Stiu cum e...si nu doresc nici dusmanilor...Iti doresc multa putere sa treci peste...

bamboleta:Doi pasi singura singurica???? bravoooo!!! Ce mari sunteti...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

aelita ma tot gandesc la treaba cu haniele pt ro dar habar n am. mai bine iei multe subtiri si cateva grose gen 1 hanorac, 1 per de pant , 1 de dresuri. grose poti sa mi cumperi de aici la o adica si i vin si mai pe toamne iarna....subtiri..nu stiu cat iti mai trebuie...
asiza pai hai ca maine-poimaine (la propriu) se ridica denis in picioare pe marginea patului....
panaa nu se vad pozele. nu s pe public

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">la mare

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

?
merci,nici nu vazusem!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Bambo, felicitari pentru primii trei pasi ai Antoniei!...
Aelita,da, e voie Panadol, ba chiar recomandat pentru dureri cauzate de aparitia dintisorilor...Pupam...
Bebinuta,

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput