Mamici de septembrie-octombrie 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 21
tomasa spune:
Carmenita, nu poti suna ginecologul? Eu una as da cu Betadina (solutie dezinfectanta cu iod) care se foloseste si in spital la nastere. Dar nu sunt sigura ca e complet "safe". Oricum stai linistita ca absorbtia la nivelul pielii nu este mare. Tinand cont de varsta deja avansata a sarcinii si de faptul ca se aplica extern eu totusi pt. mine as risca sa o folosesc, asta daca nu dai de gineco intre timp. Asta sau spray oximed, desi asta din urma contine si ceva antibiotic...insa cicatrizeaza foarte bine si previne raspandirea infectiei. Tu oricum intreaba medicul.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
31+ Maria
Carmenita spune:
Tomasa, mersi pentru raspuns! L-as suna pe medicul ginecolog, dar e duminica si imi este jena. Am cumparat si eu betadina si pe sticla scrie ca e interzis in sarcina.
Nu stiu ce sa fac. Am tras si un plans, de suparare. Imi fac griji pentru bebe, nu pentru mine, ca altfel, pana acum incercam eu toate cele, dar asa mi-e teama de orice si in acelasi timp mi-e grija sa nu creasca ala prea mult.
Dar mi-am adus aminte de argila, este nemaipomenita. Eu am pus-o pe rani si are o putere de cicatrizare extraordinara, plus ca ma ferea de infectii si trage foarte bine infectiile. Asa ca imi pun cataplasme cu argila la 3 ore, cate o ora, trebuie sa scap de el. Gata, ii declar razboi.
Daca aveti si voi idei, va astept!
Va pup si iertati-ma ca va bat la cap cu nimicuri. Imi dau seama ca sunt fete curajoase aici care au trecut de contractii si dureri si nu s-au mai speriat asa ca mine.
Carmen 30+ cu bebe Andrei
ramonarosca spune:
Ce fac fetele?
Insomnii la greu si la noi, dar aseara am dormit ceva mai bine...
Carmenita, parerea mea, sincer, ca ziceai ca bebe e cel mai importanta, si asa e, suna-l pe Dr. Ce daca e duminica? Bebe e mai important decat duminica unui doctor in buzunarul caruia ai bagat...la greu, cred pana acum... si el tre sa-ti vorbeasca frumos ca stie c-o sa mai bagi...asa ca , lasa rusinea, ca nici lui nu-i este cand ia...
Am si eu o problemioara, si as vrea sa intreb fetele. Stiu ca cineva vorbea mai devreme pe forum de candida pe limba. Azi m-am trezit cu limba incarcata de ceva alb, asta o fi? Si daca da, ce tre sa fac?
Oricum maine sunt la doctor, ca oricum am programare ptr. eco si masuratori, si o iau pe tanti la intrebari.
Va multumesc din suflet, va citesc in continuare!
Ramona32 fix
http://community.webshots.com/user/ramonarosca
aeperju spune:
Bineinteles ca sunt chioara de somn fiindca am adormit abia pe la 4 si ceva si la ora 8 m-am trezit in bubuituri infernale.Ufff! Vreau doar sa dorm....
Emma
danuta36 spune:
Buna burtici!
N-am mai intrat sa scriu,caci n-am prea avut noutati...Saptamana care vine terminam cu renovarile si ne apucam de curatenia generala,apoi si de cumparaturi pt. bebe.De la circa imi ziceau sa vin pe 15-17 sept. sa-mi spuna ce trebuie sa iau pt. bebe,sa nu-l las numai pe sot...nu stiu ele ca eu sunt la curent deja
A-ti vorbit pe aici de prajituri si mi-ati facut pofta,dar ieri n-am iesit,caci a plouat toata ziua. Sper sa-mi astampar azi pofta de dulce cu niste baclavale
Piciulika si eu rad mult,in general,nu numai in perioada asta.Observ ca de cand sunt gravida sunt mult mai calma,nu ma mai atinge nimic,sunt ca o stanca..hihi
Myral sper din suflet sa treci cu bine de saptamanile care au mai ramas
Roxana si eu am o sete continua,mai ales seara,iar noaptea fac ture-ture la baie..
Pupici la toate burticile
Dana 31s
aniast72 spune:
Am ajuns si eu cu cititul la zi, pentru fetele care cauta minunatul fotoliu pentru alaptat atat de scump la noi, il puteti gasi in Anglia la incredibilul pret de 148 lire. Cu ajutorul eventualeleor cunostinte din UK si prin intermediul pachetarilor puteti sa-l luati la mai putin de jumatate din pretul de Romania. Eu asa am facut, urmeaza sa-mi ajunga acasa in scurta vreme. Nu am reusit sa-mi conving sotul sa il luam, drept urmare l-am pus in fatza faptului implinit. Discutiile ulterioare au fost relativ usoare, n-am apelat la tigaie.
Mititelul meu va transmite salutari, tocmai joaca fotbal cu burtica mea. Zilele trecute l-am ascultat cu stetoscopul, va spuneam acum cateva luni ca incerc sa-i prind bataile inimii; acum l-am auzit. Probabil s-ar fi auzit si acum ceva vreme dar uitasem complet de stetoscop.
Fetelor, voi v-ati gasit medic pediatru? Ati avut o prima discutie cu el? V-a dat ceva sfaturi vis a vis de primele zile dupa nastere?
Pupici pe burtici.
Andreea 36+ cu
irina.c. spune:
eu astept sa se trezeasca Ilinca,fiindca in sfarsit m-am invrednicit sa scot sacii cu hainute din camara, sa le sortez.Si au ramas in dormitor,unde sforaie ea.
Am o gramada,dar multe nu sunt practice, sau sunt sintetice, sau foarte uzate, si n-o sa le pastrez.Ma tot uit cat de mititele sunt si parca nu-mi vine sa cred, incapea copilu' in ele?Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu
Roxali spune:
Roxana ce harnicuta esti...pe mine ma apuca gradinaritul mai pe inserat.Astazi cand am taiat iarba ,cu masina de tuns, am fugarit si un sarpe.
Aerpejul in general nu sant de vina copii, depinde cum reusesc parintii sai gestioneze...cat sant mici mai inteleg, dar 7-8ani, deja pot avea mai multe activitati ...daca ii tin mai mult inchisi in casa, atunci n-ai nici o sansa.
Picilika haioasa faza.
Alinus multa sanate si rabdareeeeeee
Aniast sa-l stapanesti sanatoasa fotoliul...macar sa imi vina de data asta lapte din belsug ca il dau si din picioare...dupa cusaturi si ventuza aveam un p....., prin urmare imi cumparasem un colac sanitar care-l punea sub fundulet pe orice ma asezam.
Ali28si Enrico 7ani
poze
Roxali spune:
Carmenita daca nu-ti raspunde doctorul ,incearca cu ce ti-a spus Tomasa sau dute la farmacie,plafar si intreba direct acolo.
Daniella se le stapaneasca sanatoasa lucrusoarele.
Ali28si Enrico 7ani
poze