Mamici de septembrie-octombrie 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Rox draga, cum poti tu gradinari atata? Eu abia pot ma aplec dupa cateva mere, la tuns trandafiri... sau faci un fel de yoga-gradinaresc!

Mai fetelor, voi radeti mai mult de cand sunteti gravide? Ca eu rad de ma sufoc! Or fi hormonii?! Radeam eu si inainte, dar acuma ma tavalesc de ras - si nu ca ar fi chiar atat de funny... Rad cu placere si foarte des. Si e ca la scoala: cu cat incerci sa te tzii, te buseste rasul mai tare. Si raaad...

Eu zau ca mi-am pus problema daca e hormonal. Si sper ca nu-i face rau lui bebe sa-l zgaltzai asa. ...dupa ce-l nasc, sper sa mai am motive!!!

Piciulika 31+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Piciulika, si eu ma misc greu, dar ma relaxeaza foarte tare sa ma ocup de gradina. Oricum nu am facut mare lucru azi, alaltaieri a fost mai greu cu plantatul jaridinierelor (ca eu am prinse si pe gard) si cu fertilizarea. Azi nu am mai avut asa de fertilizat, dar am curatat niste buruieni de pe pomi si am udat fiecare pomisor, plus gazonul, si am curatat frunzele uscate din 2 pomi. Din pacate am 2 buxus uscati complet si un artar rosu aproape decedat. Ma doare sufletul de ei, dar nu am ce face. Cat despre ras...eu dimpotriva, plang. Desi de felul meu sunt foarte zambareata si rad mereu si tare, dar de cand cu sarcina nu rad mai deloc.

Am vazut ca Sim vorbea de mancare. Eu nu am mancat mai nimic azi. Nu pot manca. Insa am baut 1 l apa, 1.5 l lapte si pe putin 2 l de suc Granini de tot felul de fructe. Si inca mor de sete. Nu e cam ciudat?

Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Flori, felicitari pentru licenta si burtica frumusica! Ma bucur ca sunteti bine... Chiar ma gandeam ca nu mai stiam nimic de voi. Bravo ca va ocupati la greu de lucrusoarele pentru bebe Edy. Ca e grasun, asta stiam de saptamani bune. Hihihihihi....

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Fetelor, legat de asistatul la nastere...eu pot sa nu iau parte la nasterea lui Yannis? Zau daca tin neaparat... Poate sa se duca doar tati? Pai ce alta treaba are? Stau eu acasa si o tin langa in petreceri, pana vin ei de la spital... Zau ca ma descurc cu atata bere!!!!!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, asa visam si eu la prima nastere, ba chiar am amenintat dupa ca la al2lea BB asa va fi. Si iaca...ma pregatesc.

Fetelor, noapte buna si somn usor. Ma retrag si eu.

Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Ingras si eu randul insomniacelor. S-a adunat oboseala daca nu m-au lasat astia de sus (monstrii cum le zic eu) sa-mi fac programul de somn, acum pic de somn si nu pot adormi de nici o culoare. Si peste toate astea, m-a plesnit o diaree de toate frumusetea. Smecta era impotriva? Uffff! Vreau sa dorm ca astia o sa-mi dea trezirea (daca reusesc sa dorm intr-un final) la 6.30-7 si pana noaptea la 12 nu se mai opresc din bubuit ca fereasca Dzeu sa-i scoata afara la aer. Asa ca, m-am ars. SI chinui si saracul bebe bin burtica ca el doarme noaptea si eu bantui prin casa. Am incercat sa beau lapte dar nimic nu-mi iese.

Emma 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Cred ca toata lumea doarme. Somn usor! Ma mai tin ocupata cu niste articole de pe net si un ceai de menta. Poate reusesc sa adorm mai incolo macar....sper.

Emma

Mergi la inceput

Bai, dar voi alta treaba nu aveti, decat sa dormiti? Pai si eu? Eu ce sa fac neica sa poci si eu dormili? Stau precum cucveaua si astept zorile... Atunci ma ia si pe mine bre somnul si uite asa sunt data peste cap completamente... Ziua dorm si noaptea petrec... Halal viata!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Fetelor, am o problema! Nu era suficient ca ma chinuie o raceala de cateva zile si nu mai trece, m-am captusit cu un buboi (pe fund ). Sunt foarte suparata, ca nu stiu ce sa ii fac. Ala coace acolo si nu stiu sigur daca e un furuncul s-au m-am procopsit de la sora mea cu stafilococul auriu. Am pus aseara o tinctura de plante ca dezinfectant si apoi Fucidin crema, ca asta poate fi folosit pe suprafete mici de piele. Dar vad ca nu trece si sunt ingrijorata. Sorei mele i-a recomandat medicul dermatolog solutie Dalibour, se prepara in farmacii si contine sulfat de cupru. La ea a fost foarte eficient, a tras imediat puroiul. Si mama m-a vindecat cu solutie de sulfat de cupru, cand eram mica, de furunculoza. Dar acum sunt gravida, si nu stiu daca am voie sa aplic asa ceva, chiar si extern. Se aplica un tampon doar vreao 10 min, dar mie tot imi e teama. Maine vreau sa il sun pe medic sa il intreb ce sa fac, dar ce fac pana maine? Voi ati trecut prin asa ceva? Ce ati facut? Ce stiti de solutia asta?
Va rog, am nevoie de un sfat ca am intrat in panica!
Carmen 30+ cu bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Liana, te astept curand-curand. Ma specializez intre timp, sa stii! Multumim ca ai intrat pe la noi .
Gabriela, tare as vrea sa vin cu poze. Si daca ar fi si frumoasa cu atat mai bine... Am emotii din punctul asta de vedere, asa cum n-am avut la Tudor. Dar la fete mi se pare mai important aspectul fizic. Tu esti norocoasa ca ai vazut deja cat e de frumusica.
Irina, Teodora este un nume foarte frumos.
Alinush, sanatate multa, scumpo! Ne gandim toate la voi. Sigur va fi bine daca stai cuminte.
Myral, ai toate sansele sa ajungi la 37 de sapt, tu esti puternica si foarte curajoasa, iar asta conteaza foarte mult, fiindca pishicul face mai mult de jumatate din treaba. Uite multi pupici din partea mea.
Danielle, am citit si eu despre al tau sot, dar ma abtin sa fac comentarii fiindca sunt revoltata si n-as vrea sa spun ceva aiurea. Oricum imi dau seama cat iti este de greu sa auzi asa ceva in perioada asta. Chiar nu stiu ce sa-ti spun, decat ca sunt alaturi de tine si sper ca-i va trece "criza" dupa ce se va naste micuta voastra, ca e doar o modalitate deplasata de a gestiona situatia si schimbarea cu bb. Trist ca i se intampla tocmai cand ai tu mai multa nevoie de dragostea, de calmul si intelegerea lui.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
31+ Maria

Mergi la inceput