Mamici de septembrie-octombrie 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 22
danielle02 spune:
buna gajici!cam liniste azi pe la odiseea noastra.va odihniti?
tomasa
aniast sa stapanaesti si sa folosesti sanatoasa fotoliul
roxali
eu am fost la biserica de dimineata,a fost tare frumos!m-am rugat si relaxat,am intalnit oamnei noi si foarte de treaba.o zi superba
cam in 40 minute ma duc la spital ca sa vad rezerva unde voi naste si sa fac cunostiinta cu pediatra bebelushei si alte moase.abia astept.
ma duc sa ma intind putin ca bebelusha imi muta burta
sa aveti parte de o duminica superba
danielle 32+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
amar spune:
Fetele va salut si eu in dupa amiaza asta de duminica calduroasa...am gatit ceva subtire ..cee ce se cheama sici Nudeln cu cascaval si salata verde si placintuta cu branza...tocmai ce am iesit din bucatarie..
Noi suntem bine ...miscam de zor, mai greu cu aplecatul , dormitul , mersul si statul pe parti dar in rest bine...
Incercam din rasputeri sa-l aducem pe taticu la masa ..ca e tot bagat pe calculator pe nu stiu ce joc Civilization..asta noapte era ora 1,30 si el tot acolo era, de dimineata munceste la niste orase de zor....parca vad ca vine si acuza dureri pelvine si de spate:)))))..ca asa mi-a zis intr-o seara...ca nu numai eu am dureri...si nu uita sa ma asigure mereu ca va fi bine oricum....ce sa mai discutam..ma duc sa-i duc un suculet rece ca poate i-o fi sete mititelul....in rest pace si liniste...
Fotolii de care ziceti voi sunt si aici am vazut pe un site nemtesc la 129 euro..o imbinare de lemn si piele sau inlocuitor nu mai stiu...dragut...dar noi nu avem mult spatiu...asa ca voi alapta in scaunul de birou care e tip Chefsessel, mare si se leagana...daca nu vorba lui Roxali...sa fie ca dau si din picioare:))))
va pup si o zi linistita
carmen 34s Oana Isabella
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by aniast72
Ca sa va amuzati putin, cititi aici
Andreea 36+ cu
Mortal subiectul!Am ras cu lacrimi...
Dana 31s
Yaia spune:
Carmenita, Sotul meu face un tratament antiacneic acum si din ce am citit pe prospect, Fucidin H crema (daca de asta ai zis si tu), nu trebuie "administrat in timpul sarcinii pe suprafete intinse, timp indelungant sau in doze mari". Si intr-adevar, Betadine e interzisa in timpul sarcinii si alaptarii. (Apropo de Betadine, la farmacie am cautat eu Lactacyd femina, ca citisem tot aici pe forum ca ar fi buna dupa epiziotomie. Si farmacista din Romania mi-a zis ca nu are asa ceva si mi-a dat Betadine, ca stia ea ca e mai buna, numai ca nu stia ca nu trebuie folosita daca alaptezi. )
Amar, te intelegem perfect. Si tati al nostru se lupta cu Civilizations IV, saracutul de el. Pana pe la 3 dimineata, asa de mult munceste la el...Dar il lasam sa-si formeze programul de noapte, ca el o sa fie schimbul 3 la bebe.
Piciulika, si eu sunt mult mai calma si mai zambitoare de cand sunt insarcinata si nu ma mai enervez asa de des. Cuvantul cheie aici e "asa". :))
Va las acum, ma duc sa mananc salata de vinete (fara maioneza) si sa continuu tratamentul cu limonada. Si maine mergem la doctor sa vedem ce-i cu tusea asta si cu rosul in gat! Desi nu cred sa iau vreun tratament in afara de usturoi si lamai.
Irina 30+ bebe baietel
Yaia spune:
Mai intreb o data, sper sa se indure careva de noi si sa ne spuna: cum pun iconita cu carutul albastru la semnatura?
Irina 30+ bebe baietel
Carmenita spune:
Fetelor, am reusit sa dau de doctorul meu care era plecat din tara. Mi-a zis sa iau oxacilina una la 6 ore. Am citit despre ea si este folosita in timpul sarcinii cu prudenta. Deocamdata eu pun cataplasme cu argila care au rolul de a trage infectia. Mi-a zis sa nu pun solutie Dalibour, nu stiu daca stia ce este, dar daca nu am avizul lui nu folosesc nimic. Maine dimineata incep sa iau oxacilina daca in seara asta nu reusesc nimic cu argila. A mai folosit cineva oxacilina in timpul sarcinii? E ok?
Eu banuiesc ca m-am pricopsit cu stafilococul auriu de la sora-mea, acum am fost mai sensibila si a atacat nemernicia. Mi-e teama pentru bebe, ca nu vreau sa faca si el tampenia asta de stafilococ. Sa dea Domnul sa scap usor si sa nu fie vorba de asa ceva.
Yaia eu am folosit Fucidin simplu, fara hidrocortizon, dar nu a avut suficienta putere.
Ce liniste azi pe forum! Ce as mai vrea si eu sa ies la plimbare, dar asa stau in casa si schimb cataplasme.
Va pup!
Carmen 30+ cu bebe Andrei
Carmen 26+ Andrei
Carmenita spune:
Yaia, te duci in profil personal si la semnatura scrii . Daca dai pe "Show Entire Smile List" o sa vezi ca in dreptul fiecarui desen apare si un cod, ala e cel pe care il scrii.
Adineauri am uitat sa deselectez semnatura si nu modificasem de mult semnatura.
Carmen 30+ cu bebe Andrei
Yaia spune:
Carmenita, mersi am gasit cum sa introduc carutul albastru. Bafta in lupta cu stafilococul.
Irina 30+
afibebe spune:
SALUTARE TUTUROR
am reusit in sfarsit sa intram si noi astazi.am avut probleme cu netul.
cred ca era un virus dar l-a rezolvat barbatu meu.
noi ne luptam cu dormitul greu.
sincer nu mai pot.
de la 2 si ceva asta noapte am stat de paza.
am ascultat ploaia si uite asa a trecut noaptea.
in rest suntem bine.
vineri cel tarziu sper sa ne vedem cu domnu` doctor si sa fixam data exacta a cezarienei.
pregatirile pt sosirea lui bebe acasa sunt gata.
acum asteptam intalnirea cu dom` doctor si iacata ca incet incet ne apropiem.
avem 36 de saptamani.
deci suntem la termen cat de cat acum.
din clipa asta ce o vrea Doamne Doamne.
Va pupam si aveti grija de voi.
AFIBEBE36+Cristian Nicolae
AMR 14 ZILE
SI VINE ...