Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 8
pussi spune:
quote:
Originally posted by gill
pai....ori eu am luat-o razna...ori hormonii....nu stiu......
cert este ca plang....de frica......de necunoscut.....
Spuneam intr-un post din cap trecum ca de cateva seri am burtica foarte tare...toata......nu se strange.....din contra.....parca e umflata de zici ca sta sa explodeze.....chiar pe masurate...dimineata...86cm....seara...89cm.......si aceasta intaritura nu vrea de loc sa-si revina.....sta asa pana dimineata....ma gandesc...daca ar fii contractii nedureroase....ar ceda la u moment dat......la mine nimic......azi noapte....no spa....scobutil.....nimic.......
...nu ma doare nimic....bebe se misca normal......sub pietroi...il simt normal pe bb.........daca nu e contractie.......ceea ce zic Doamne ajuta.....atunci e posibil sa fie o balonare puternica cu flatulenta stomacala...supa 2 l apa, 1 l lapte dulce....legume fierte....si constipatie.....mai ales ca dau si "gaze"pe toate partile......plus dimineata aciditate gastrica si bule de aer.....ca in primul trimestru.......
.....Si bineinteles......ma gandesc la ce-i mai rau..........
am citit multe......si despre contractii nedureroase (fatidice la colul meu de 2,7 cu tot repauzul meu).......si despre nasteri premature.....si despre avorton......si m-am ingrozit........
asa....ca...stau siplang si ma rog sa-si faca Doamne Doamne mila si de mine si bebelina mea......sa trecem macar de 35 saptamani......dar mai e asta mult......eu duminica fac 26 sp......
GILL
25+..si sufletzelul mameiSARITA
gill, eu zic sa te linistesti... poate nu e uterul ci muschii abdominali care se contracta si ei avand in vedere ca se dilata! Eu ti-as recomanda Magne B6... eu decand am inceput sa-l iau nu mai am contractii.....
PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
pussi spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Buna gravidutelor!
La multi ana Calatoare, sa fii fericita si sa ai parte de un bebe ....cel mai bebe!
Cristiana, eu am placenta posterioara, deocamdata nu este nici o problema, cica la majoritatea se ridica spre sapt 28, dar nu avem voie (nu ca as fi avut cu cine, poate doar daca il violam pe fricos). Daca nu se ridica, atunci, da, se ia in calcul cezariana.
Fetelor m-ati innebunit cu kilele voastre in plus Na, ca eu am luat 15 pana acum, deci sunt prima
Problema mea cea mai mare, nici nu stiu cum sa spun, este o durere la muschii dintre picioare, seamana cu o febra musculara. E posibil sa fie si ceva tendoane implicate. Pana acum m-a durut in ambele parti, acum ma doare numai pe dreapta, dar ma innebuneste, in special cand ma intorc de pe o parte pe alta. Ati mai intalnit asa ceva?
Nici bebelusha mea nu mai este asa voioasa, nu mai face valuri, s-a mutat in abdomenul inferior si misca mai incetisor.
Noi plecam sambata sau duminica la socrii si apoi dam o tura de o saptamana prin Ardeal, inca nu stim pe unde.
adra_bell 24+ cu Eva-Elena
la mine e deja previa decretata! Dar nu ma mai agit! Oricum nasc cu cezariana, am si uitat cum se face ..., cu DD inainte! Incerc sa nu fac efort, sa stau cat pot in pat si sa nu ridic greutati!
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
pussi spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Anca, Gill, Creem - imi pare rau ca va simtiti rau... Sper sa va fie mai bine cat mai curand.
Gill mama, tu esti balonata, stiu si eu cum e. Nu sunt contractii, nu il afecteaza pe bebe, dar tu simti ca o sa crapi la propriu.
In legatura cu visele, nici nu vreau sa le mai tin minte. Acum cateva nopti am visat ca mi-am amintit brusc ca am nascut acum o luna copilul si am uitat sa-l alaptez. Era aproape scheletic, l-am alaptat, i-am bagat si un biberon cu lapte si cand m-am uitat mai bine era un pisoias negru si slab. Go figure...
In alta noapte am visat (nu stiu daca v-am povestit) ca eram la tara in Maramures si ma bateam cu frisca cu frate-meu si tata (care a murit acum 3 ani) si il tot sunam pe sot pe mobil. Pana mi-a zis un satean ca sotul a facut accident de masina. M-am dus acolo, masina era rasturnata, in masina era el si o tipa. Si ma gandeam sa-i las sa moara sau sa chem salvarea. Inclinam spre moarte cand m-am trezit
24s + Sophia
esti totala!
Si mersi frumos
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
pussi spune:
quote:
Originally posted by Kiva
buna fetelor
intervin sa va spun ca si eu am parte de cele mai oribile vise !
ma scol gafaind si tremurand de frica si ma agat disperata de sotul meu
unul l-am avut chiar azi noapte
eu ma gandeam doar , sa nu fie de fapt , caderi de tensiune , care sa ma faca sa tremur asa si sa-mi bata inima....si eu sa le asociez cu cosmarurile!
oricum ma linistesc cand vad ca mai aveti si voi !
cat despre burta tare seara? e normaaaaaal dupa o zi de mancat si baut !
contractiile sunt altfel ! le-am simtit pe pielea mea ! sunt evidente , inconfundabile : burta tare ghem , si trec si revin
si am luat 8 kg
si am celulita....
si dorm din ce in ce mai disconfortant..
si imi trec toate cand o simt miscand ! foarte adevart
kiva23+
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
pussi spune:
andra te invidiez cu visele... eu nu am ! nici macar erotice! se pare ca numai vreau sex nici in vis Probabil ca mi-am facut plinul
petrom-am cam hotarat... sa vad luni ce zice nenea cu mobila de bucatarie!
gill nu te mai gandi aiurea la nasteri premature! Si pe mine ma apucase .. mai ales ca toti numai asta imi spuneau! Si mi-am impus eu mie sa nasc intre 16.11-22.11(dupa ce am calculat cu calendarul in fata), adica in sapt. 37! Si cand numar sau fac diverse calcule eu asa zic... asa le spun la toti: nasc in 22.11! Sa sti ca conteaza enorm moralul! Si la mine alta chestie .. e dr., al meu e optimist si-mi ridica moralul de fiecare data cand merg la el!
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
adra_bell spune:
Pussi, cum previa decretata? Pe eco morfo de trim ii scrie asa: "placenta inserata posterior acoperind cu marginea inferioara orificiul intern al colului". Albu mi-a zis ca deocamdata nu este o problema si ca abia dupa sapt 28 se poate vorbi de previa. Bineinteles ca l-am sunat pe dr gine care mi-a spus acelasi lucru.
adra_bell 24+ cu Eva-Elena
RGE spune:
...eu ma imbrac sa-l duc pe fi'miu in mall sa vedem ce-i mai iau..poate imi gasesc si eu ceva pantaloni ca nu ma mai incape nimic nu mai am nimic de imbracat..acum ma duc in colanti..am o rochie super tare, alba dar cand o pun pe mine ma face cat CASA POPORULUI mi-e frica sa nu cumva sa opreasca vreo salvare langa mine sa ma ia la spital ca nasc cand ma imbrac in rochia aia
ROXANA 28+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
bb_yasmi spune:
hello fetele!!
noi azi am fost mai lenese la aparitia pe Dc, in schimb am rezolvat o gramada de probleme azi, printre care si atestatul de puericultura il am in mana si asa am bucur ca va sta tati cu noi aks 15 zile lucratoare cand voi naste!! yupiiii . bineinteles pt asta a fost nevoie sa schimb dr de fam!!
hai ac fug sa citesc ce ati scris si revin
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik