Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 9
iuli-ana spune:
Fetelor,ma duc sa fac o supa de rosii cu galuste,am facut o fixatie!!!Si...nu mai stiu cine vb ieri de ardei copti,dar...cred ca o sa prestez si asa ceva!
Pupici!
creem spune:
Dragele de voi! Deja ma simt mai bine numai cand citesc incurajarile voastre!
Gill, sa stii ca si eu sunt ca si tine, scorpion, pe 24 oct, si simt ca m-am schimbat total...dar o sa imi revin pentru bebelina mea! Suntem niste curajoase si luptatoare pana la capat! Si ca sa ma incurajez mi-am pus muzica din Ultimul samurai si satu in pat si ascult...m-am ridicat putin sa vad ce mai faceti voi!
Pupici!
bb_yasmi spune:
wooww acuma am citit din urma si vad ca voi sunteti suparate si eu am aparut super happy si vesela ca de obicei....fetelor capu' sus!! vreti sa faceti bebei pesimisti si suparati??
gill, si mei mi se mai intampla sa fie mai mare burtik in partea dr. si daca ar fi contractii si nu te dor, nu te speria ca nu afecteaza sarcina cu nimik.
petro, ink incerc sa il conving pe sotz sa ma ia cu el..... dc e sa merg si eu plecam pe 15 -16 august.
in legatura cu scurgerile, mi-a spus dr ca dupa luna a7-a repetam analiza de secretie. pana atunci luni dimi merg sa imi fac analiza de urina si sange.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
bb_yasmi spune:
fetelor dc ieri la eco sarcina era de 27 sapt si 1 zi , iar de la UM sunt 26+1zi care varianta o iau in calcul???
poza eco bb si burtik
pussi spune:
andra ai dreptate! Dar la mine fiind doi nu prea mai are unde sa se ridice placenta! E aglomeratie mare!
PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
darleena spune:
BB o iei pe aia dupa UM ca s-ar putea sa fie bebelina mai dezvoltata acum si de aia sa dea ca e mai mare.
Masuratorile la saptamani mari nu mai sunt semnificative pentru DPN.
26+ si baby Kara
pussi spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
fetelor dc ieri la eco sarcina era de 27 sapt si 1 zi , iar de la UM sunt 26+1zi care varianta o iau in calcul???
poza eco bb si burtik
UM se ia in calc. ! Si la mine Ana e mai mare cu 6 zile si Elena cu 3!
PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
adra_bell spune:
Iuliana eu am facut o analiza de urina in trim I si una ieri.
Pussi oricum nasteai prin cezariana...
adra_bell 24+ cu Eva-Elena
bb_yasmi spune:
pussi, darleena, multumesc de raspuns.
eu analiza de urina am facut-o la inceputul sarcinii si acuma la 27 de sapt o voi repeta.
ufff ca am mai descoperit o greseala: pe concediu medical scrie cod indemnizatie 08 cel care se pune cand intri in pre/postnatal.....deci tre sa merg din nou sa il modifice......oare dc il dau asa observa cineva???
poza eco bb si burtik