Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 7
Kiva spune:
buna fetelor
intervin sa va spun ca si eu am parte de cele mai oribile vise !
ma scol gafaind si tremurand de frica si ma agat disperata de sotul meu
unul l-am avut chiar azi noapte
eu ma gandeam doar , sa nu fie de fapt , caderi de tensiune , care sa ma faca sa tremur asa si sa-mi bata inima....si eu sa le asociez cu cosmarurile!
oricum ma linistesc cand vad ca mai aveti si voi !
cat despre burta tare seara? e normaaaaaal dupa o zi de mancat si baut !
contractiile sunt altfel ! le-am simtit pe pielea mea ! sunt evidente , inconfundabile : burta tare ghem , si trec si revin
si am luat 8 kg
si am celulita....
si dorm din ce in ce mai disconfortant..
si imi trec toate cand o simt miscand !
kiva23+
iuli-ana spune:
Salutare,burtici!
Anca,Creem,Gill,capul sus,imi pare rau ca nu va simtiti bine,insa incercati sa ganditi pozitiv!
Stiti ca bb simte tot ce traiesta mamica ,vreti sa fie si el/ea trist/a???Uite,un mare de la noi doi!
Si eu m-am confruntat ieri cu o stare de flatulenta ,de credeam ca explodez,insa am reusit sa adorm si in dimineata asta m-am trezit mai vesela si mai bine ca niciodata!
LA MULTI ANI ,CALATOAREO!SA-TI FIE VIATA UN CANTEC PLIN DE FERICIRE SI SANATATE!
RGE spune:
CAMI multumesc frumos......e incep si eu sa ma simt greoaie si nu suport pt ca sunt o fire foarte activa si imi este greu sa ma vad asa neputincioasa dar trag de mine...am bagat masina, astept sa le intind , ma fac frumoasa si ma duc prin mall am vazut niste magazine pt bebei pe acolo ..sa treaca timpul si sa uit de gandurile negre..plus ca mi-a luat sotul masina ca a lui s-a stricat si tre sa merg pe jos..cosmarul vietii mele...acum stau sa ma gandesc daca intradevar masina lui s-a stricat ca nu sunt cheile acasa..hhmmm..cred ca m-a fraierit ..cu cat ma gandesc mai mult cu atat parca imi dau seama ca sunt un magarus cu urechile lungi...Doamne vai de kwrw lui daca nu i s-a stricat roaba si mi-a luat masina doar ca sa nu mai conduc...ati vazut vreodata vreun sot batut??..o sa vedeti acum
ROXANA 28+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
iuli-ana spune:
In legatura cu visele...cred ca sunt in top...
Azi-noapte am visat ca eram indragostita e sotul doamnei doctor la care imi fac eu eco si ne pupam de mama focului...Dupa care impreuna cu prietena mea(gravi cu 5 sapt+ fata de mine),am violat cabinetul doamnei doctor de la eco si ne-am facut una alteia eco 3D sa ne vedem bb-lusii.Care erau fete,nu mai erau baieti...Dupa isprava cu violatul de cabinete medicale,ceream mere de la niste tigani care ma trimiteau sa-mi iau din copac(la mine pe strada sunt f multi meri plini de fructe si probabil de aceea am visat asta!),iar in final ma alerga mama prin casa...Aveam o pulpa de gaina de casa fiarta in mana si mama ma certa sa nu mananc pielita,ca are colesterol!!!
Deci...am trairi senzationale noaptea!!!
RGE spune:
IULI-ANANO-COMMENT!!!
..da mei dar eu raman singura care a avut visuri erotice in saptamanile trecute de sarcina..sac!!
ROXANA 28+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
iuli-ana spune:
Sa crezi tu!Nu mai povestesc cum mi-am visat sotzul,ca macar in vis sa-l vad si eu...M-am trezit in al 9-lea cer,v-am spus!!!
Nu stiu daca e departarea de vina,insa mi-e dor rau de el si am numai nebunii in cap...Sper sa nu se transmita si la cel mic,ca o sa facem harem cand va creste mare!!!
pussi spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Ieri si azi -noapte am vomat intr-una ,asta mica s-a mutat cu capul in capul pieptului meu si nu prea mai pot respira iar din cand in cand imi da si la ficat ....sunt terminata si slabita rau ,nici sa mananc nu pot
Mersi de intrebare
anca 26+
Maria
poze
imi pare rau ca te simti asa si eu imi simt stomacul intre sani! si pot sa manac doar putin si des!
Cu gravibinonul.. eu zic sa-l ti inca sub sechestru... avand in vedere ca nu se mai importa!
PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
adra_bell spune:
Vise erotice cu sfarsit fericit si la mine (si tot cu sotzu'). Nu mai stiu pe unde am citit ca sunt normale si se datoreaza faptului ca, in subconstient, vrem sa ne asiguram ca ramanem in continuare femei chiar daca ne transformam in mame. Sau or fi de la lipsa...
Cat despre cealalta categorie de vise, cel mai frecvent este unul in care o asistenta mi-o da in brate pe bebelina si eu o scap
adra_bell 24+ cu Eva-Elena
pussi spune:
quote:
Originally posted by creem
Neata, fetele!
LA multi ani! Calatoare! Sa fii fericita alaturi de BB sanatos si frumos!
Help! Fetelor, am avut o noapte groaznica si o dimineata si mai groaznica - am inceput de aseara cu voma, si vomit incontinuu, m-am trezit dis de dimineata cu un carcel care m-a facut sa urlu de durere si nu exagerez, ca nu stiam ce sa fac sa-mi treaca mai repede (oare asa or fi si durerile la nastere sau mai rau???) , apoi iar am vomat si cred ca de la efort m-au apucat niste dureri ciclice...cred ca erau contractii, am bagat repede un no-spa si am adormit. M-am trezit cu o greata si o ameteala de nu va zic...si nici nu stiu ce sa fac
LA doctor abia marti ma duc la control
Sper sa nu aveti si voi o zi asa proasta, desi Anca si Gill....
Va pupic!
25+
offffff! suna-l pe dr. nu sta si tu asa!
PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
pet.cost2005 spune:
Am revenit ... da' vad ca e o linisteeee ... !!! Fetele sunt la somnic, la odihna ...
bb - cand plecati pana la urma? Ma bucur ca e totul bine ...
pussi - date tehnice, consum si altele nu stiu sa iti spun ... ti-am zis, noi am gasit deja ap. mobilat. Folosesc pastile pt. masina de spalat ... sare (tot speciala pt. masina) si ... nu stiu cum ii zice in rom. brillantante ... ca sa dea stralucire vaselor, paharelor ... cu astea doua din urma e prevazuta masina ... nu ca vreau eu sa le folosesc.
Petronela