Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

elli spor la treaba!! este ff usor de facut si de ...mancat.... mai adaptezi tu: vezi daca e prea tare mai pune lapte, daca e prea moale mai pune biscuiti...sa lasi si cateva bucati mai mari asa de efect. sotzu;ui meu ii place la nebunie salamul de biscuiti..noroc ca nu e pretentios si nu ii trebuie prajituri coapte...

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

BB, in sfarsit o reteta pentru mine, ca nu-mi place sa coc... Saptamana viitoare o voi face si eu! La noi deja au inchis magazinele, deci n-am de unde sa procur toate ce-mi trebuie...

Azi merg la o petrecere la un local, sper sa ma distrez bine si sa nu ma simt mereu ca un elefant, ca mai toate care sunt acolo sunt suple chiar slabe, cu haine mulate si nu ca mine :-))
BB, tu la nunta de saptamana trecuta ti-ai baut paharul cu vin sau nu?

Adina 19+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

adina, ma bucur ca iti place reteta. nu mi-am baut paharul de sampanie, pt ca mie nu imi prea place sampania si nici nu vreau sa gust nici o bautura in timpul sarcinii. dar nu e grav sa bei un pahar de vin. distractie placuta si simtate mandra de burtik!! eu asa m-am simtit la nunti!!! eram "unicata"
fug sa mai stau cu parintii mei un pic care au venit la mine cu oalele de papa (ardei umpluti, sarmale si ciorbita cu bors..) yamiiiii

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

mai e cineva pe aici?? yuhuuuu.....

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

BB acum am venit si eu ca am fost la piata si debia am intrat si tocmai va citeam din urma.
Petro sarumina de urare si un

Mirela 22+

SARA-MARIA

DARUL DE LA DUMNEZEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Pussi, Ancuta, acum am citit ce-ati scris despre Gravibinon (sper ca n-am gresit numele). Mi se pare strigator la cer sa nu gasesti medicamente de care depinde viata unui om, inclusiv a bebelusilor nenascuti inca. Sa fii in pericol de a pierde copilul si sa nu gasesti medicamentul care sa te ajute sa pastrezi sarcina!!!! Mi se pare criminal....Doamne, unde o sa ajungem?

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin22+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Adina, ce familie multinationala!!!
Ceea ce spuneai despre parintii tai ca sunt mai in virsta, nu virsta e problema ci mentalitatea...parintii tau au iesit in lume, au vazut multe si au trait multe, au vazut cum se traieste si in alte parti...ai mei sunt relativ tineri (tata are 59 si mama 50), dar ei nu s-au schimbat prea mult fata de vremea lui Ceausescu, maica-mea poate doar in rau, crede si spune ca se traia mai bine atunci, ca Ceausescu i-a dat ei o casa ...asta ca sa-ti dai seama cam in ce fel gindeste...tata e un pic mai maleabil. Stiu ce vrei sa zici cu chestia aia, ca daca eu nu-i permit nu ar trebui sa se bage...si chiar asa fac, dar se supara (e in zodia taurului) si nu mai vorbeste cu tine, mult si bine...dar nici eu nu vorbesc cu ea in momente din astea, ca nu vreau sa cedez...Dar ei i se pare ca le stie pe toate si e tare enervanta...de asta zic merci ca nu o am linga mine cind se va naste Lucas, ca as fi nevoita sa o pun la punct si iar ne-am certa...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin22+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Adina, sa te distrezi frumos diseara...iar in legatura cu alea suple...ele nu au o comoara in burtica...poate ar vrea si ele sa fie in locul tau...ca sa nu mai spunem ca oricum esti frumoasa.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin22+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

am gasit un site interesant: http://www.vanstore.ro/index.php?cPath=33&sort=3a&page=2&osCsid=e89bf8653cc6c4fd009acdb6b86c00b0

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

wowww mai am 3 zile si incep trimestru III de sarcina!!!! ce repede trece timpul!!!!!

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput