Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 25
bb_yasmi spune:
adina, revin cu reteta imediat, sunt mai multe variante.
anca, nu, nu mananc mult dulce, ci fff multttt.....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
ellis spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmiquote:
Originally posted by ellis
BB, ai retinut bine, dar eu nu ti-am gasit intrebarea...
Ellis24+
intre timp am gasit raspunsul(cred).
e vb de CM pe care e trecut codul 08, care din cate stiu eu se pune doar can intri in pre/postnatal, nu?? cred ca a gresit asistenta. daca merg inapoi si il modifica peste mai e valabil sau trebuie altul nou (care iarasi trebuie stampilat de dr de fam). oare dc il las asa si urmatorul va fi cu cod 01 va observa cineva???
daca eu am DNP-ul in 7 noiembrie, nu e prea devreme sa intru in prenatal din 15 august? eu am zis ca macar din 28 august ca sa imi las cateva zile pt orice risc. tu ce parere ai??
multumesc anticipat de raspuns!!
poza eco bb si burtik
vor observa cu siguranta ca e 08 in loc de 01, la asta se uita contabilul cand il calculeaza; ca sa il modifice trebuie semnatura si parafa;
cam de la 29 de sapt se intra in prenatal ca sa-ti lasi si pt postnatal in caz ca intarzie BB; eu chiar voi intra mai tarziu, pe la 32, pana atunci il iau pe cel de risc maternal, ca sa intru in ianuarie pt CIC, in caz ca se schimba ceva cu cei 6+2mil; si oricum in concediu de risc si in cel de maternitate iau mai mult decat as lua dupa legea de acum in CIC.
Ellis24+
ancadragoman spune:
Ellis si eu la fel,o sa intru pe la 33 de saptamani ca poate se schimba ceva de la 1 ianuarie,desi nu cred...
anca 26+
Maria
poze
bb_yasmi spune:
ellis, mersi frumos de raspuns. deci daca il modifica si pune parafa si semnatura e ok, nu?? eu sunt aproape sapt 27 si sunt in medical pana in sapt 28 de la dr gineco, apoi imi mai iau 2 sapt de la dr de fam si din sapt 30 voi intra in prenatal. multumesc ink o data de raspuns
adina, salamul de biscuiti poate fi facut in loc de rahat cu stafide, nuca, smochine sau simplu fara nimik, doar cu biscuiti, lapte, unt (daca vrei), zahar, cacao, rom.
poza eco bb si burtik
RGE spune:
..ce fac fetele??..noi acum am venit am fost la cumparaturi si la socrii la curte ne-au taiat niste pui mici si i-au facut la foc cu mamaligutza si usturoi..am mancat ca porcii...fi'miu si-a mutat iar locul toata noaptea nu am dormit din cauza arsurilor si a lui care a miscat toata noaptea ca sa nu mai stau cu grija lui cum am stat atatea zile ca nu misca......ma simt bine azi fata de ieri cred ca intepaturile erau din cauza lui ca statea pe vezica..si acum cand imi trage una daca nu am toaleta in preajma e grav..cred ca o sa incep sa merg cu schimburi dupa mine
ANCA te pup sper ca si tu te simti mai bine..
BB m-ai imbolnavit cu dulciurile
STEFANIA te pup si sper ca te gandesti la vacanta..pupici la toata lumea..
ROXANA 28+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
ellis spune:
BB, pt putin; si TE ROG pune reteta de salam de biscuiti, ca m-ati omorat, iar sotul face ture de la magazin in casa; , sunt pe faza, astept si sotul e la usa in papuci
Ellis24+
ancadragoman spune:
Rox si eu te pup si chiar ma simt bine azi....si eu la fel cu toaleta
anca 26+
Maria
poze
zeynat spune:
Fetelor care sunteti din Bucuresti,!
Ne-am apucat sa ne renovam apartamentul si cautam disperati un mester care sa ne puna gresia si faianta in baie si bucatarie...Mai frate, e mai usor sa dau de un profesor universitar, decat de unul dispus sa vina sa-mi puna 35 mp de gresie si faianta! Ba ca apartamentul e prea departe (in Militari) si ei nu se deplaseaza, ba ca abia peste 2 saptamani sunt disponibili, ba cer niste sume total nerezonabile pt bugetul meu!
Asa ca, please, please, please, daca stie vreuna dintre voi pe cineva sa-mi dea si mie nr lui de telefon...
Laura 28+
bb_yasmi spune:
eu l-am facut in felul urmator: 0.5 kg biscuiti, aprox 200 g lapte, 3 linguri cacao, 3 linguri zahar (depinde cat de dulce vrei si cat de dulci sunt biscuiti), 6 bucati rahat, cateva bucati de nuci, i esenta rom si 100 g unt.
am rupt biscuiti in bucati mari, separat am pus pe foc laptele, zaharul si cacaoa. ai grija sa nu se faca cocolosi si le tii pe foc pana se topeste zaharul. ;asi sa se raceasca putin si pui untul. acest sos il pui peste biuscuiti. apoi pui rahat, stafide, smochine (ce vrei tu) si esenta de rom. le amesteci bine pe toate si le pui pe o folie pe care o rulezi.
sper ac m-am facut inteleasa..., daca vrei mai "teoretic" gasesti si cateva variante pe net.
saaaa am uitat apoi il bagi la frigi cateva ore.
poza eco bb si burtik