Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Petro, nu v-ati hotarat la nume??

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

ancaD, e asa de usor de facuty!!!!
mah fetelor eu altceva nu mai am in cap decat feluri de mancare.... as manca de toate felurile, plus ca fac nisate combinatii...

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si la mine este invers,parca nu as manca nimic chiar uneori mi se face greata cand vad mancare.

anca 26+

Maria
poze

Mergi la inceput

las ca e mai bine ca tine, anca! eu ink sper sa imi treaca perioada asta!! cel putin cu dulciurile stiu ca exagerez, sper sa imi iasa bine analizele care le afc luni.

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Si eu fac analize de sange cred ca tot sapt viitoare ,sa vedem ce o mai iesi si la alea.
Cat despre dulciuri lasa sa mancam macar acum ca si asa de obicei ne abtinem

anca 26+

Maria
poze

Mergi la inceput

anca, nu stiu dar cred ca nu e bine prea mult dulce pt bebe, nu??

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

fug sa fac o baita si revin!!

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Petro, noi plecam pe 15. Mergem Oradea-Cluj-Dej-Bistrita-Vatra Dornei-Suceava.

Oradea-Cluj e super (cel putin anul trecut), bine,, pentru Romania :-)) Strazi bune. Dupa... vine greul! Si incep nervii... Nici noi inca nu stim unde vom poposi, vedem noi!

Si eu abia astept, cu toate ca e si stresant, cu Jasmina, drumul lung face copiii tare irascibili, dar nu conteaza! Ajung si eu sa pap bunataturi! Si ador mirosul ala printre blocuri la sfarsitul lui august, cand toti incep sa faca zacusca si vinete si chestii din aste, stii la ce ma refer? Abia astept. Sau cand intru in bloc si miros borsul facut de vecina de jos... Yami, yami!!!

Stefania, zic si eu ca Petro, lasa drobul de sare in Italia, ca poate are altcineva nevoie de el! Mergi linistita, sa vezi ce frumos va fi! Macar nu mai esti singura toata ziua ca in Italia, nu?
Iti urez drum bun si intra si tu intr-un internet-cafe pe acolo sa ne zici cum iti merge, si daca te apuca gandurile negre, tot asa, noi te vom ajuta, sa stii!

Jasmin, nu am ce noroc sa am cu mama, ei i se pare normal ca un copil sa invete mai multe limbi. Cred ca e si constiinta care o tot mustreaza din cand in cand, pentru ca limba ei materna e polona, dar pe mine nu m-a invatat, si eu i-am cam reprosat asta! Ea vine dintr-o familie mai ne-romaneasca, fratii ei ma mari (diferenta mare, de ca. 15 ani) au ca limba materna germana, mama nu pentru ca intre timp a murit bunica ei care traia cu ei si vorbea numai germana, a prins-o numai vreo 2 ani. Si se si schimbase mult politica in RO si nu era asa dorit sa se vorbeasca germana. Asa ca dupa, au vorbit polona. Iar a doua ei limba a fost ucraineana, care se vorbea in comuna peste tot (ea este din Cacica, stii tu, unde-i salina). La gradi n-a vrut sa mearga deci romana a invatat-o serios abia la scoala, fiind a treia ei limba. Pe care intre timp o vorbeste cel mai bine, clar, ca celelalte nu le mai practica. Dar daca se trezeste ametita din somn sau dupa operatie tot mai baga cate o expresie in polona, iar noi ne uitam ca vitelul la poarta noua.
Deci, pentru mama e normal sa vorbesti in casa toate limbile posibile. Si ea in general e mai deschisa noului si strainului. Nici cu babismele nu le are, le-a urat si cand eram eu mica si bunica-mea (de la tata, deci soacra ei) o stresa cu tot felul de prostii si chestii pe care mama nu le vroia, argumentand ca ea stie mai bine, ca a crescut 5 copii (de ex. bagatul suzetei in miere, care a innebunit-o pe mama, iar mie mi-a stricat dintii, sunt convinsa).
Tata cred ca ar fi mai inclinat catre babisme, dar traind aici a vazut destule ca sa nu mai creada chiar toate, si este si el destul de deschis la mine. Parintii mei sunt insa mai in varsta, mama 73 si tata 79, deci nu e o chestie de varsta...

Cu parintii, tot copiii trebuie sa si-i educe, adica eu (de la tata) multe chestii nu am acceptat si i-am aratat unde sunt limitele peste care n.-are voie sa treaca. Daca-i convine, bine, daca nu, eu nu am scrupule sa ma cert. Nu-i voi da niciodata dreptate impotriva credintei mele numai pentru ca e tata sau are o anumita varsta. Mi se pare ca daca incepi sa nu mai discuti cu ei din cauza varstei, e un semn de dispret si lipsa de consideratie, ca si cum deja sunt ramoliti rau si nu mai merita sa te comporti cu ei ca si cu alti adulti...

Eu vorbesc, vorbesc... Pentru ca de fpat am treaba multa, de facut curat, sters pe jos, toaleta, baia, frigiderul, etc etc.... Si ca de obicei, nu-mi place!

Dau anunt: caut femeie pentru curatenie care sa lucreze pe gratis! Doar aud asa de des ca unele chiarfac din placere, dintr-o manie, sa vina la mine sa se dezlantuie!!!

Adina 19+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

BB, cum se face salamul de biscuiti? Si se poate si cu altceva in afara de raht, ca nu-mi place? Cu ciocolata sau stiu eu cu ce???

Adina 19+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

BB nu este bun prea mult dulce,asa am auzit si eu...dar tu nu mananci mult nu?

anca 26+

Maria
poze

Mergi la inceput